2011 Ekim Anneleri

Ne zamandır güzel bir dereotlu poğaça tarifi arıyordum.. İlk fırsatta deneyeyim..

ama meloş şöle bişi oldu yani ben ezine peyniri koymuştum hepsi eridiii anneme yaptığımıza sert tuzlu peynir kullanıp tuz atmamıştık o miss gibi olduu bnmkinde ezineler erimeyeydi daha iyiydiiiiiiii

birde toz şeker silme olacakkkkkkkkkkkk fazla olmasınj

peynir çok tuzluysa tuz koymayınn

birde toz şeker silme olacakkkkkkkkkkkk fazla olmasınj

peynir çok tuzluysa tuz koymayınn

Guyandın kızzzlarrr, nasılsınız..çok sorularım var soulacak ama vakıt yok yazmaya:)

ya şık bi kahvaltı masası dizaynı ve menüsü arıom:) help me please !!!

bı arkadsımın 6 aylık bebeği ,memeyı rededıp bıberona takmıs.kız çok üzülüo memeyı bırakır dıye ne tavsıye edersınız
elif kız, benle yatmaya alıştı hasta dıye yanımda yatırınca.ayırmaya calısıom yatagına ama nafile :KK43: ne öneririsniz, bi arkadas yatagını sizin odaya al dedı..sil bastan nasıl alışcak cocugum ya,bugune kdr şlkkez beraber yatıoz..ama müthiş bi duygu:))

günaydın canlar nasılsınız?
uzun zaman oldu görüşmeyeli
neler yaptınız?

ben en son gelişmeden haber vereyim,
servisim değişti, dilerim bu servis daha hayırlı olur

kızıma bayramın 1. günü tekirdağ'da 3. günü ise istanbul'da
süpriz doğum günü yaptık ve ben daha da menülü doğum günü yapmayı düşünüyorum:KK1::KK1:

bayram sonu amca kızı evlendi ve kızım artık halay çekiyor:KK1::KK1::nazar:

22 sinde aşımızı olduk ve maşallah iyi atlattık artık 10 şubatta izlem için gideceğiz
ve okula kadar aşısı yok

sevozy eğer elif'in yatağında sana göre yer varsa onun yatağına gidip uyuyun sonra kendi yatağınıza gidersiniz,
arkadaşın hem biberonu hem memeyi versin, bence konuşsun bebeğiyle ve memeye yönlendirsin:KK1:
bence konuşarak yönleniyorlar ve stres korku yapmasın eğer emmezse hiç bir şekilde emmez, sonuçta 6 ay
emzirmiş ve artık ek gıda zamanı yani çok sorun yapmasın

Guyandın kızzzlarrr, nasılsınız..çok sorularım var soulacak ama vakıt yok yazmaya:)

ya şık bi kahvaltı masası dizaynı ve menüsü arıom:) help me please !!!

bı arkadsımın 6 aylık bebeği ,memeyı rededıp bıberona takmıs.kız çok üzülüo memeyı bırakır dıye ne tavsıye edersınız
elif kız, benle yatmaya alıştı hasta dıye yanımda yatırınca.ayırmaya calısıom yatagına ama nafile :KK43: ne öneririsniz, bi arkadas yatagını sizin odaya al dedı..sil bastan nasıl alışcak cocugum ya,bugune kdr şlkkez beraber yatıoz..ama müthiş bi duygu:))

Sevozy'im, sen dünyaları da yapsan yenen şeyler üç aşağı beş yukarı aynı. Hünerli bayanlar'ın sitesinde menü sofraları diye bir bölüm var. Şık sunumlar var bi bak istersen.

Ay yatsın kız ne güzel. Çocuk akşama kadar görmüyor zaten, bari gece doysun sana. Park yatağınız varsa al onu sizin odaya koy. Gece bi ara ayırırsın, kokunuzu ala ala uyursunuz. Mert'i bazen üstümde enlemesine yatmış uyurken buluyorum, bazen kolumun üstünde uyuyor. Nasıl güzel oluyor, sarılıyorum ona sım sıkı.

Sevozy'im, sen dünyaları da yapsan yenen şeyler üç aşağı beş yukarı aynı. Hünerli bayanlar'ın sitesinde menü sofraları diye bir bölüm var. Şık sunumlar var bi bak istersen.

Ay yatsın kız ne güzel. Çocuk akşama kadar görmüyor zaten, bari gece doysun sana. Park yatağınız varsa al onu sizin odaya koy. Gece bi ara ayırırsın, kokunuzu ala ala uyursunuz. Mert'i bazen üstümde enlemesine yatmış uyurken buluyorum, bazen kolumun üstünde uyuyor. Nasıl güzel oluyor, sarılıyorum ona sım sıkı.

ya meloşş sende mı mertle uyuyon yoksaaa:KK1:

amann zaten özlüyoo bide ytaanı ayıramam yaza imşallah biraz daha bilinçli olursaaa yaza şimdi hasta olmasından iyidir bizle yatması ben yatırıyom yapcak bişi yok dünyanın sonuu değil de sadece sevozy bacım bu kadar direnmişken sonradan böle olcanaa bilemedimm ama çocukrta nasıl özlemişki ayrı yatmak istemii kıyma onaaa sevozy bacıııı

ya meloşş sende mı mertle uyuyon yoksaaa:KK1:

Yes... Babamız böbreksiz kalacak bu sebepten dolayı. Garibim biz rahat edelim diye duvarın dibine sokuluyor, sabah da robot gibi kalkıyor.

Ben 20 yaşıma kadar kışları anne babamla aynı odada uyudum.. Soba tek odada vardı mecbur hepimiz orda yatardık.

Yes... Babamız böbreksiz kalacak bu sebepten dolayı. Garibim biz rahat edelim diye duvarın dibine sokuluyor, sabah da robot gibi kalkıyor.

Ben 20 yaşıma kadar kışları anne babamla aynı odada uyudum.. Soba tek odada vardı mecbur hepimiz orda yatardık.

20 yaşda çok kızz insanların özel hayatını bitirmişsinn ahahah ayy düşnmek istemiyoreee:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

20 yaşda çok kızz insanların özel hayatını bitirmişsinn ahahah ayy düşnmek istemiyoreee:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Ahaha.. Onlar da uyusunlar kardeş kardeş canım:KK30::KK30::KK30::KK30: Kız köyde hala öyle, herkes aynı odada uyuyor, her odada soba yakmaya kalksan göçersin:KK53::KK53:

Yatak ve oda konusunda ben biraz rahat davranıyorum.. Nasıl olsa kardeşi olunca ayrılacak. İkisini bir yatağa nasıl sığdırayım. Bu ara zaten oğlan nefes aldırmıyor bana "anne ucak ucak" kucak kucak demek istiyor. Sürekli kucağımda. Yavrukuşum k ile başlayan herşeyi söyleyebiliyor ama kucak diyemiyor.

amann zaten özlüyoo bide ytaanı ayıramam yaza imşallah biraz daha bilinçli olursaaa yaza şimdi hasta olmasından iyidir bizle yatması ben yatırıyom yapcak bişi yok dünyanın sonuu değil de sadece sevozy bacım bu kadar direnmişken sonradan böle olcanaa bilemedimm ama çocukrta nasıl özlemişki ayrı yatmak istemii kıyma onaaa sevozy bacıııı

kocaların gunahı ne zeynoo ?? gerci benım koca elif geceleri uyanmadığı için bu duurumdan memnun,gece mesaisi bitti adamın:))sevınıo bırak yazık yatsın senle dıo:))ama ben anlıom onu:))

ben dırek koltuğa yatırıom :))sığmayız 3kısı..

kpss canımmmmmm

darısı isteyenler basına.Rabbım utandıurmasın:nazar:

kocaların gunahı ne zeynoo ?? gerci benım koca elif geceleri uyanmadığı için bu duurumdan memnun,gece mesaisi bitti adamın:))sevınıo bırak yazık yatsın senle dıo:))ama ben anlıom onu:))

darısı isteyenler basına.Rabbım utandıurmasın:nazar:

aminnn saolasın

kız adam halinden memnunsaa bırak boşver yaaaww cok düşünüyosun sen bu minnak kuşunu :)

benim eşim geceleri cemre'nin uyanıp uyanmadığını bilmez ve anlamaz
dün gece ağladı ve eşime cemre'ye baksana dedim 2 dk sonra ağlama sesi
ile cemre yatakta, ciddi ciddi ağlamış ve gözyaşları yanağıma dokundu,
aramıza aldık ve yattık (ben cemre'ye baban çok beceriksiz kızım seni buraya getirdi
diye şikayet ediyorum:KK1:) sonra öyle böyle yattık ve gece 4'te yatağına koydum
benimle sarılarak uyuyor ya da kolumu iki eliyle kavrayıp yüzünü dayayıp uyuyor

ben geceleri kalkınca suyunu verip tekrar uyutuyorum, yanına çağırdığı zaman beşiğine uzanıyor
daha sonra kalkıyorum artık o arada uykum geldiyse ne zaman uyanırsam o zaman kalkıyorum

ama hep kendi yatağında yatıyor:nazar::nazar::KK1:
bir ara gece kalktığında puset diye tutturup salona götürüyordu
allahtan 1 haftadır bunu yapmıyor dilerim yapmaz da:KK1:

aminnn saolasın

kız adam halinden memnunsaa bırak boşver yaaaww cok düşünüyosun sen bu minnak kuşunu :)

yazık kız adama:)

benim eşim geceleri cemre'nin uyanıp uyanmadığını bilmez ve anlamaz
dün gece ağladı ve eşime cemre'ye baksana dedim 2 dk sonra ağlama sesi
ile cemre yatakta, ciddi ciddi ağlamış ve gözyaşları yanağıma dokundu,
aramıza aldık ve yattık (ben cemre'ye baban çok beceriksiz kızım seni buraya getirdi
diye şikayet ediyorum:KK1:) sonra öyle böyle yattık ve gece 4'te yatağına koydum
benimle sarılarak uyuyor ya da kolumu iki eliyle kavrayıp yüzünü dayayıp uyuyor

ben geceleri kalkınca suyunu verip tekrar uyutuyorum, yanına çağırdığı zaman beşiğine uzanıyor
daha sonra kalkıyorum artık o arada uykum geldiyse ne zaman uyanırsam o zaman kalkıyorum

ama hep kendi yatağında yatıyor:nazar::nazar::KK1:
bir ara gece kalktığında puset diye tutturup salona götürüyordu
allahtan 1 haftadır bunu yapmıyor dilerim yapmaz da:KK1:

nasıl bı besık bu maral,kıscen ve sen sığıonuz :)) bnm kı park yatak da:):KK1:

kızlar ben arzu gibi beşiğin yanını söktüm yatağa dayadım oh miss :KK70:D

slm guzel anneler feci hasta oldum bu hafta ve dun aksamda 30 yillik hayatimda ilk defa ucuk cikti ama buna ucuk denir mi bilmiyorum kocaman bir dag cikti silikonu baya fazla kacirmis sekilde dolaniyorum ne fena biseymis yolda herkes donup bakiyor
bu arada bayramda dogumgunumuzu yaptik tam olarak istedigim gibi olmadi ama kizim cok eglendi temamiz pepeydi onemli olan oydu zaten
pazartesi 2 yas asimizi da olduk cok sukur ates filan yapmadi ama asidan beri istahsiz
yatak mevzu var sanirim kizlar bizde de sorun park yatakda yatmiyor odasinda da yatmiyor gece surekli mama icmeye devam ediyoruz benimle yatiyor babamiz kaciyor geceleri yanimizdan nasil asicaz hic bilmiyorum bu sorunu

X