2011 Ekim Anneleri

Ay çok geçmiş olsun Zefey... Düşünmek bile istemiyorum, ne korkmuşsundur. Mahallede öyle sokak köpeği çoksa köpeksavar al bi tane çantana koy.

Kizlar Merhaba zeynep cnm geçmiş olsun Allah korumus. Anneanne de Allah sifa versin

Ben de iyiyim aydeba cnm yerlestik sayilir. Teşekkürler :)

Ay çok geçmiş olsun Zefey... Düşünmek bile istemiyorum, ne korkmuşsundur. Mahallede öyle sokak köpeği çoksa köpeksavar al bi tane çantana koy.

aaa öle bişimi varmışş Ümraniye belediyesini aradımm şikayet bildirdim veteriner işleri müdürlüğünee kulaklarında küpede yoktu yani resmenn sokak köpeğii yokuş yukarı bi koşuşum vardıki sormayın baktım yakalıcaklar bi transitin arkasına sindimm o korkudan dedikmiş ellerimi saklayayımda yemesinler ahahah :) cebime soktum arkasına saklandm transitin çığlık atmaya başladım ben koşmayı kesip çığlık atınca onlarda durdu geri kaçtı gitti arkadaşlar dedi evden çıkarken ekmek all atarsın önlerişne açdırlar belki diyee ama o korkuyu hayatta unutmam sokaktada kimse yok karanlıkta çıkıyoruz resmen (((((((( çığlığıma bi kaç adam camlara çıktıı mööle mel mell baktılar yani bana sokakta başka bişi yapsalar kimsenn umru değil yaa puff nasıl bi şi bu :SSSSSS
şuankii ruhh hlimm

Kizlar Merhaba zeynep cnm geçmiş olsun Allah korumus. Anneanne de Allah sifa versin

Ben de iyiyim aydeba cnm yerlestik sayilir. Teşekkürler :)

saol cnmm harbii o can havliyle ellerimi düşündüm cebime sokamda ısırmayalar diye sabahtan beri kendime gülüyorum : ama çok korktum yaa çığlığım sokakları inletti bom boşş zaten yankı yapıoo diymde anlayın

haydi hayırlı olsun arcemekk anneye yakın olmak candırrrrrrr
hatta gözün aydınn

Meksika fasulyesi aldım dün bakalımmm beynde onun salatasını yapcamm güzel olcekmiii

bugün zefeyn kendi kendine konuşmaa günü :))))))) haydiii
efe dün çok hırçındı anlamadım nedeninide iki kez burnuma bi kezde kaşıma kafa attı koltukların tepelerinde mutfaktaa elindeki arabayı babasının kafasına fırlarttı oyun yapmaya çalışıyo sanırım çok özlemiş :SS kızlar ikinciyi ne zaman düşünüyosunuzz ben kararımı verdimm tarihineee allah nasip ederseeeeeeeeeeeee daha var ama kafamda tarihini yazdımmmmmmmm

kızlar birdee şu bımdeki beyaz çikolatadan truff olurmu tutarmı sizce genelde kuvertür kullanıolarmışş bilen acil cevap yazsın banaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allah korumuş Zefey.. 11 yaşımdayken köpeğin yanından koşarak geçiyordum, köpek ısırmış beni... Bayılmışım hatırlamıyorum o anı. Koşanı sevmiyor köpekler. Avuç içi el feneri gibi bişey, yalnızca hayvanların duyacağı ses çıkartıyor düğmesine basınca. Onu duyunca köpekler kaçışıyor.

hadi yaaaa anamm çok gçmiş olsunnnnn köpek savara baktırcam çantamda bişber gazı vardı aslında ama o etki edermi diye düşünemedim bi abndaaaa

geçmiş olsun zefeyyy
bişey sorucam hiçbişey yokken mi peşinden koşmaya başladılar ? yoksa sen korkup kaçmaya başladın ondan mı ?
bu arada cuma gelicem sana

geçmiş olsun zefeyyy
bişey sorucam hiçbişey yokken mi peşinden koşmaya başladılar ? yoksa sen korkup kaçmaya başladın ondan mı ?
bu arada cuma gelicem sana

yokkız ben yokuş aşağı koşuyordum onlarda yokuşun ortasındaydı ben onları farkedince yavaşladım hani koşanın ardından gelirler diye yavaş yavaş yaklaşıyodum sonra bunlar ayağa kalktı bakıştık biraz ıkı sn kadar sonra birden koşup havlamaya başladılar bende yokuş yukarı geri koştıum sonra baktım yeşiştiler hemen transitn arkasına girdimm çığlık atmaya başladım ellerimi cebime koydum durdular bi anda geri dönüp gittiler yaaaaa
tmm canım beklerimmmmmm

kızım niye koşuyodun servise yetişmek için mi ?

aynen yaaaaa servise geç kalmışdım yokuş aşağı iyi koşuluyo :)))))))) iki dk kam kalmıştıı dünde geç kalmıştım laf olmayaa diyee tabana kuvvett D de başıma bu gelceni ne bilim neyse beleditye çaresine baksın artık

gecmıs olsun zefeyy, gülem mi üzülem mı bılemedım:)

gecmıs olsun zefeyy, gülem mi üzülem mı bılemedım:)

ahaha bendee gülüorum şimdi sabah olayın şokundaydımdaaa geçtii sanki :))))))))))
hayır yani o hengamede ellerimi cebime sokuyorumki ısırmayalarr ahaha ona gülüp duruyom aklıma gelen şeye bakkk burnunu korusana akıllı beşbin yatıo burnumun ucunda ahahah

ayy kizlarr bir dereotlu poğaçaa tarifi almışımkii yıkılıyoo üç kez yaptık :)))))) bir tepsiyi anamlan yapıp yedik sonra ertesi gün kendime yaptım eşim rejımde hepsini ben yedim gittim geldimm yedimm cnvar gibi bi tepsiyide dün getirdim işyerinde ki kılzarlaa yedukkkkk durun bakim nette aynısı varsa tarifin paylaşam sizleeeeeee

bulldummmmmmmmm aynısıııııııııııı
ama ay çekirdeği yerine beyaz susam koydummmmmmmmmm dayımın kızından almıştım tarifiiiiiii

Hamuru icin:
50 gr. oda sicakliginda margarinveya tereyağ
1 su bardagi siviyag
1 su bardagindan 2 parmak eksik yogurt
1 yumurta (beyazi icine, sarisi uzerine)
1 paket kabartma tozu
3 ve 1/2 - 4 su bardagi un
1 tatli kasigi tuz
1 tatli kasigi toz seker
4 yemek kasigi kiyilmis dereotu (tepeleme)
Ici icin:
150 g. ufalanmis beyaz peynir
Uzeri Icin:
Ay cekirdegi

Yapilisi:

3 ve 1/2 su bardagi unu karistirma kabina koyun ve ortasini havuz gibi acin. Icine margarin, siviyag, yogurt, yumurta beyazi, tuz, seker ve kabartma tozunu ekleyin.
En son dereotunu ekleyerek yumusak kıvamlı bir hamur olusturun. Eger gerekirse un ilavesi yapin.
Hamurdan yumurta buyuklugunda parcalar koparin ve elinizle yuvarlayın. Ortasina delik acin ve icine 1 yemek kasigi kadar ufalanmis beyaz peynir yerlestirin.
Deligi kapatıp hamuru tekrar yuvarlayın.
Parsoman kagidi serdiginiz firin tepsisine 2-3 cm.'lik araliklarla yerlestirin.
Uzerlerine yumurta sarisini firca ile surun ve cekirdek serpistirin.
180 C'ye onceden isitilmis firinda uzeri kizarana kadar (ben 40 dk. pisirdim) pisirin

Ne zamandır güzel bir dereotlu poğaça tarifi arıyordum.. İlk fırsatta deneyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…