2011 Ekim Anneleri

günaydın hatunlarrrrrrrrr annanemm hacda klimalardan çarpmış sesi bile kitlenmişş duaa edelinm nolur :SS

Günaydınn.. Geçmiş olsun Zefey.. Allah haccını kabul etsin.. Hacılar dönmedi mi daha?

amiiinnn yok bi haftaları kaldıı bunların 24 gündü annanemlerinki kafile kafile ya :S konuşamıyor kadıncaız öleki kitylenmişş((((

annem değil kız annanemmm

Upps, pardon yanlış okumuşum.. Ay bu ara her şeyi yanlış okuyorm zaten...

Oğluşumun aşısını yaptırdım geldim öğleden önce. Çok az ağladı erkek oğlum benim.. Akıl küpüm. Sonrasında da bakıcısıyla parka bıraktım.

:)))))dünde eşimle annemi yolladım ben vurdursun diye 4 şubatra takibe gitcezz daha ne zaman aşı olcak acaba efe çok ağlamışş yayaa yayaaaa diyee hiç bişi anlamamışlarr ben takibe gidince iyice anlayıp dinleyeym hemde şu menenjt aşısıylan ilgili bişlgi gelmşşmi onu soramm

4 Şubatta bizi de çağırdı, boy kilo takibi içinmiş. Bize gelmezseniz bile kendi doktorunuz mutlaka ölçecektir, onun sonuçlarını da söyleseniz olur dedi. Menenjiti sordum ne düşünüyorsunuz diye? Biz yorum yapmıyoruz, yaptırmak istiyorsanız aşıyı alıp getirin ben vurayım dedi. Şaka gibi. Ben ordayken bi hasta geldi, boğazım çok ağrıyor dedi bütün vücudum ağrıyor halsizim dedi, doktor yerinden kalkmadan reçete yazdı gönderdi, bari göstermelik kadının boğazına baksaydı. Ve bu adamlar devletten takır takır para alıyorlar verdikleri bu mükemmel hizmet için..

AYNEN ÖLEE YAA EFENİN BOYNU KABAMRMIŞTIYA Bİ ARA SAĞLIK OCANIN DOKTORU DEMİŞTİKİ HİÇ UNUTMAM SÜRTÜNMEDEN OLMUŞTUR KABARMA BÜYÜYÜNCE GÖTÜRDÜM ERTESİ GÜN ÇOK İLGİNÇ DEDİ :))))))) Bİ ÇOVUK DOKTORUNA GÖTÜRR BU YAILAN BİŞEYE BENZİYO CÜMLEYE BAKARMISIN YAAAAAAAA NASIL DOKTOR OLDUN SEN NASIL BİŞEYSİN YAA DİŞYOKİ İLGİNÇ :sssssss

O da ilginçmiş... O sadece reçeteye ağrı kesici ateş düşürücü yazdığı için beyni ona odaklanmıştır.

şimdik kızlar kasımın üçünde doğum günümüz var ahahah şöle bişi yaptım(efenin 2. Doğum günü)
birine dolma
iki kişiye iki tepsi börek
bi kişiye tatlı kurabiye
bi kişiye mevsim salatası
bi kişiye poğaça
bi kişiye makarna salatası
kendimde çiğ köfte
havuç salatası
cupcake
pasta yapıcam bilmiyomki başka ne yapsam bunlar karı koca çoluk çocuklaryaaa çokar olcak herşeyden az oldu menu sanki ne eklesem bide karışık kızartma yapsammı acabaaa

Aydebadanın truff yapcakmış ya bende onun ıspanaklı beyaz çikolatalı olanındanmı yapsam acaba bilemedimmmmmmmmm beyaz yeşil toplar şeklindee

Ahahah çorba gibi bi menu olmuşşş ama tam bizimkilere göre missss :)))))))

Havuç salatası yeniliyor mu Zefey? Ben bir iki yaptım hep en az yenen o oldu. Buğday salatasını öneririm, ekşili turşulu.. Zaten millet çiğ köfteye sarılacak diğerleri kalacak :) Becerikli hatun, bu akşam ben de içli köfte yapıcam. Yarın misafirim var yemeğe...

vay vay vayyyyy becerikli diyenede bakın içli köfte yapıoo hafta içi misafirmi olur deseydinn :))))))))),
kız iki doğum günündede ilk havuç salatam bitti bizim köylüler çok sevio havuç salatasınıııı cevizli sarmısak mayonez havuç

kızartıyonmu haşlıyonmu meloşşşşşşşş

Ben kızartarak yiyorum canım.. Haşlayınca dağılıyor bi çözemedim bu sorunumu :)

Galiba hamurunu çok yoğurmuyorum. Bu akşam robotta çekicem hamurunu, bakalım bu sefer nasıl olacak....

günaydınn kızlarr sevozyy saoll bebek

kızlar hala dizlerim titriyoo servise yürürken dört tanee köpek kocvaladı kalbim yerinden çıkcaktı öle çığlıklar attımki herkes pencereye çıktıı :SSSSSS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…