günaydın güzel annişler ve onların minnak bebeleri. 2 yaşında oldular
ama olsun onlar hala bizim gözümüzde minicik bebişler. aynı annelerimizin dediği gibi...... bana annem öyle diyor sen anne de olsan benim gözümde hala benim bebeğimsinnnnnnnn . bunu bana burak doğmadan söylediğinde pek inandırıcı bulmaz laf olsun diye söylüyor derdim ama anne olunca anladımki laf olsun diye değil gerçekten,içten söyleniyormuş
yavruları annelerinin gözünde hep bebek hep çocuk
günaydınlarrrrr
güzel bir gün olmasını dilerim,
günümüz aydın, günümüz bol sohbetli,
günümüz neşe dolu, günümüz huzur dolu olsun,
ben 2-3 gündür cemre'nin büyüdüğünü fark ettim, geçen sene emekleyek, tutunarak dolaşmaya çalışan kızımın yürümesi, koşması,
artık oyuncaklarını alıp kendince söylediği cümlelerle onlarla oyun oynaması ve açıklamalar yapması, kendi halinde oyun oynaması onun
büyüdüğünü bana gösteriyor, hatta eşime geçen gün; kızımızın okula gidişini, liseye veya üniversiteye gidişini ve mezun oluşunu görebilecek miyiz? diye sordum
, gerçi geleceği düşünerek hareket etmedim, şu an ne ise onu yaşamak istiyorum, daha önce emeklesin, yürüsün, konuşsun demedim, zamanı gelince zaten yapacağını bilerek rahat davrandım ama onun 2-3 gündür büyüdüğünü fark etmeye başlayınca mezuniyetini bile görebilir miyim diye hayal ettim
benim annemde kurban olayım size derdi, ben anneme hep kızardım o nasıl söz diye, hepimize ayrı ayrı kurban oluyor,
cemre doğdu ve ben 1-2 gün sonra şunu demiştim; kurban olurum sana
o an anladım annemin aslında ne demek istediğini, canım annem benim, annelik ölüme kadar, sen ne kadar büyüsende anne olsanda
fark etmiyor, senin annen ve halen gözün onu arıyor, halen onun çocuğu olmayı yaşıyorsun