tünaydın sevozy,
ben iyiyim, sen nasılsın?
neler yapıyorsun? pek yoksun?
kızın nasıl? sen doğum günü yapacak mısın?
kızımın deyimiyle;
kızlar na pıyon?
neler yapıyorsunuz?
Ev hayatida zormus arkadas efe pacamdan ayril.iyo annaa annaaa hep yakamda ozlmis ose gitcem saniyo sanirim simdi uyuttumm kurabiye yapcam yemek yapciymm birdee utu siz napiosunuzzz marall snn dogum gunu kacindaydii
merhaba guzel anneler yogunluktan giremedim telden yaziyorum gecmisi de okuyamadim nasilsiniz umarim herkes iyidir bir slm vermek istedim
kizlar birde nasil oyunlar oynuyorsunuz birlikte biz kovalamacayi cok seviyoruz en cok onu oynuyoruz dans ediyoruz yapbozlarla filan oynuyoruz kaliteli zaman geciremiyoruz gibi geliyor hem eglensin hem ogrensin istiyorum siz neler yapiyorsunuz
maralcim zefeycim ben iyi sayilirim gecmek bilmeyen mide agrim haricinde umarim sizde iyisinizdir
zefeycim izinde misin ne guzel keyfini cikar valla calisan anne sorunu sanirim bizimki de eve gidince bacaklarima sariliyo yemek dahi yaptirmiyo yaninda oturup pepe izliycekmisiz birlikte
Selam kızlar... Oy Sevozycan, sen neler yapcan bakalım.. Gözlerimiz şenleniyor sizin hazırlıkları görünce.
merhaba guzel anneler yogunluktan giremedim telden yaziyorum gecmisi de okuyamadim nasilsiniz umarim herkes iyidir bir slm vermek istedim
kizlar birde nasil oyunlar oynuyorsunuz birlikte biz kovalamacayi cok seviyoruz en cok onu oynuyoruz dans ediyoruz yapbozlarla filan oynuyoruz kaliteli zaman geciremiyoruz gibi geliyor hem eglensin hem ogrensin istiyorum siz neler yapiyorsunuz
Hahaha.. Hani hamur işi yapmıycaktın. Doğum gününden artanlar ne çabuk bitti kız. Az bi bekle, biraz özleyinEv hayatida zormus arkadas efe pacamdan ayril.iyo annaa annaaa hep yakamda ozlmis ose gitcem saniyo sanirim simdi uyuttumm kurabiye yapcam yemek yapciymm birdee utu siz napiosunuzzz marall snn dogum gunu kacindaydii
Gazan mübarek olsun Sevozy... Bileğine kuvvetgunaydınlarrrr...
meloşş ,baş koyduk bu yola,bakalım neler cıkcak :))) Allah utandırmasın :))
kızlar topikte in cin top oynuyor,
herkes bayram telaşında mı?
hastalarımız nasıl oldu kızlar?
dilerim atlatmışlardır
aydeba yarın öğleden sonra kızımı iş yerine getirmek istiyorum
sende çalışıyor ve buralardaysan kızları tanıştıralım mı?
slm kizlar nasilsiniz
aydeba gecmis olsun canim badeye
çok teşekkür ederim Deeda
ne yapalım bayram öncesi yoğunluk işte . bugün yarın İstanbul hiç çekilmez ne trafiği ne bankası offf