2011 Ekim Anneleri

teşekkür ederim . size de çok geçmiş olsun .
benim de kızım var 18 ekim doğumlu ben de 32 yaşındayım .İstanbul'dayım.
hoşgeldin.

kartopu , aynı şeyi bende yapıyorum . öenmli herşeyi saklıyorum , ileride ona vericem . ben geçen sene ki doğumgününde anı kartları hazırlamıştım . tüm konuklara yazdırdım, ben bile okumadım . bu sene yapmıyım di mi her sene her sene

hoş bulduk :) çok memnun oldum
kartopu istanbulda değilim canım ısparta'dayız bu yaz geldim ve aşık oldum istanbul'a ama
bu arada ne güzel orda oyun grubu gibi şeyler var burda kreş bile bulamadık biz

Geçmiş olsun Aydeba... Mikrop kapmıştır, ilk defa girdiği bir ortam olduğu için. Mert de bebek gibi hala ne bulursa ağzına götürüyor, merdiven korkuluklarını, bankları, parktaki kaydırağın kenarını yalıyor.. Ay anlatınca çok iğrenç geldi O yüzden dili hep yara oluyor. Bi de Cumartesi denize girdi benim erkek oğlum, üç dört gündür çok mızmız galiba üşüttü.

hoş bulduk :) çok memnun oldum
kartopu istanbulda değilim canım ısparta'dayız bu yaz geldim ve aşık oldum istanbul'a ama
bu arada ne güzel orda oyun grubu gibi şeyler var burda kreş bile bulamadık biz

Hoşgeldin gruba.. Komşu sayılırız, ben de Antalya'dayım. Bu arada grubumuzun en tatlı, en cici, en şeker üyelerinden Zefey de sana hoşgeldin diyor. Kendisi tek ayak üstünde bekleme cezası aldı, cezası bitince aramıza hızlı bir giriş yapacak...

melofercim zafeycim gercekten hosbuldum :)
aa ne guzel antalyadasin demek bizde sik sik geliriz antalyaya belki gorusuruz birgun :)

maşallah herşey çok güzel olmuş canım, yüzündeki mutluluk çok hoş ve yorgunluğunun karşılığını fazlasıyla almışsın, allah size ve burak'a sağlıklı uızun ömürler versin ve daha nice yılları kutlayalım

kızlar çok geçmiş olsun, melofer mert içinde geçmiş olsun, kalabalığa girdiklerinde malesef böyle olabiliyorlar, allah beterinden sakınsın

kızlar bugünkü menümüz:
patates salatası, havuç salatası, tahinli kurabiye, kaşarlı patates poğaçası, peynirli normal poğaça, cup cake, çikolata parçalı muzlu, kakaolu, çikolata kremalı yaş pasta

kız bu ne menüsü , gün mü var bugün ?

gunaydın ekim analarııııııııı,, kombiler meeesaiiiye başladı hayırlı uğurlu olsunnn

bizle beraber doğum yapan işyerinden bi arkadas, 3.5 aylık hamileymiş,kazaylan..dün öğrendim ve cokkk sevındımmmm..Keşke .....Keşke...Allah hayırla kucaına almayı nasip etsin tüm annelere

aydeba bende bu sene minik bir hatıra defteri aldım eminönünden birde sünger boplu kalem gelenlere o deftere yazdırdım. aynen canım bende okumadım biliyormusun :))) defterle kalemini beraber hatıra kutusuna koydum.

Deeba görüşürüz İnşallah! Ne iş yapıyorsun Isparta'da?
avukatım canım sen çalışıyor musun?
ben de merak ettim ne menüsü baya iştah kabartıcı

günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı cumalar olsun
hayırlı cumalar canım gerçi cuma vakti geçti ama

kızım gece huysuzdu biraz gündüz de ateşlenmiş kış sezonunu açtık bakalım Allah sizin kuzuları korusun arkadaşlar

aminn aminn inşallah :)

kız kardeşim için küçük bir doğum günü kutlaması ve evde yasin okundu onun için menü yaptım, tabii ki kızım içinde ön hazırlık:))

ve tatil bitti, haftaya iş başı, sayılı gün çabuk geçiyor ama olsun, uğraşacak bir şeylerimiz, bir işimiz var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…