2011 Ekim Anneleri

sağol maralcım iyiyiyz çok şükür

günaydın bebejklerrrrrr ayy okada<n alışmışımki geç kalkmayaa oğlumdan ayrılmak çok koydu banaa yaaww bugün geçmez bana daha
((((((((((((
iki haftadır her günüm efe olmuştu

kızlarrrrr kosla halı aşdımm anamm bir güzel temizledi halılarımı bir güzelll kokuyoo tavsiye ediyorummmmm bu bayram tatilinde halılarımı çitiledik kocişimlen bayaa iş yaptık evde :))))))))))
halılarım parladı vallahaaaaa önceden öncedeterkanla fırçalayıp beyaz kalıp sabunla sabu8nluyodum sonra duruluyosdum ama bu kosla çok pratikmiş yahuu tavsiye ediyoreeeee

Benimkileri silmek çok zor, onun yerine çıkartıveriyorum balkona yıkıyorum.. Akıllılık edip halıları küçük küçük almıştım. Salon ve oturma odası halılarım şagiye benziyor ve çift taraflı kullanılıyor, örgü demişlerdi alırken. İçine bişey düştümü bulamıyorsun, titiz eşim gıcık oluyor, yakındır atıp yeni halı alacak eve :)

evet ya o kadar gün birlikte olup sonra yine onları geride bırakıp işe gitmek çok kötü
neyse yine alışacaklar eski düzene .
benim bu hafta doğumgünü haftası pazar günü partimiz var :)))
arcemek işlerini hallettin mi ?
zefey beni unutmadın değil mi ? perşembe veya cuma uğrıycam sana malı teslim almaya

:))))))))
ohh yenilesin sende kurtul oda :))))))

Günaydınlarrrrrrr,
iyi haftalar diliyorum . gerçek hayat başladı .

aynennnn yavrum minnaımm aşı olmuş annanesinee annaaaaaa annaaaaaaaaaaaaa yeydee diyomuşş annem nerde demek istiyoo eşek sıpasıııı
amam doktor 4 şubatta gelin aşımı var dedi mutlaka bekliyoruz demiş ama anam annamamışş sizi çağırdılarmı şubat gibi nolcakk aşısı bitmedimi yahuuuu

az önce aradım konuşmadı benle eşekk küsmüş (((

aa yarın yapıcam aydeba kurabiysnii öbürgünde üzerlerini yapılştırırım poşetlerim perşembe yada cuma alırsın allahın izniyle
ay sen bu hafta çok heycanlı olcenn gızzz köprüden önce son çıkış :)

menüyü naptın kıs menünde ne varrrrr yaz bakalım dişime göremi :)))))))

onu unuttum söylemeyi . biz de aşı olduk bugün koldan 1 tane . sadece iğneyi batırırken ağladı yavrummm. hemşire aaa sinek ısırmış oranı diyerek halletti. tüm aşılardan daha kolay oldu. hemen çıktık . Zefeycim aşılarımız bitti artık okul çağına kadar aşı yok.
bizi de 5 şubatta çağırdı izlem için . yani boy kilo falan fila.

menü
şeker hamurlu pasta
şeker hamurlu kurabiye
vanilyalı cupcake
nutellalı truff
tuzlu kurabiye
peynirli poğaça
patatesli gül böreği
salamlı kaşarlı börek
sosisli milföy
pirinç salatası
tavuk salatası
közlenmiş patlıcan salatası
bunları ben yapıcam pasta ve kurabiye hariç
kaynanamlarda 4-5 çeşit bişeyler yapıcaklar . dolma,incir tatlısı bildiklerim.

ayy tutmayın benii anaaaammmmm kızz menü tam dişime göre ahahah da bu kadan uzak olmayaydı eydi :))))))

menü fena değil di mi kız ? ne yapayım en pratik bunları buldum internetten .
kolay yollu işte.
evet keşke yakın olaydık ben de hepinizin partisine gelmek isterdim .

menü fena değil di mi kız ? ne yapayım en pratik bunları buldum internetten .
kolay yollu işte.
evet keşke yakın olaydık ben de hepinizin partisine gelmek isterdim .

priç salatası nasıl kız ben bilmiorumm ama közlenmiş patlıcan salatasına bayılıyoreeeeeeee hatta gidemde bugün yapam :))))))) menün güzlmişş ama kaynanannda 4 çeşit yaparsaa çok oluyoo yaw mesela incir tatlısı pasta var ne bilm cupcaks var truff varrrrrrr

bence de gerek yok tatlıya ama eşimin halasına özel isteği incir tatlısı .
evet çok olacağı kesin . hiç eli boş gelmezler bi sürü şey yapar gelirler bak görürsün . ben sadece dolma istedim yapamam çünkü.
pirinç salatası nın diğer adı çin salatası pilav gibi yapıp ılınınca rende havuç,dereotu ,maydanoz ,mısır ,bezelye,kapya ve kornişon ekleyip tuz ve limon suyu ile harmanla.ortası boş kek kalıbına ters çevir .
pirinç salatası diye gir internette var

herkese merhabalar,
uzun zamandan sonra selam vermeden olmaz dedım..
bayram tatılı hasta geçtı .
penisilin vurulduk.
çok şükür toparlıyoruz yavaş yavaş....
yazılanları okuyamadım tamamen ,
herkesler iyidir umarım.
tuvalet merakımız var ama abısınden özenıyor,
pekte nıyetı yok.
hoşuna gidiyor anneyi uğraştırmak yaramazım işte.
bayram telaşında bırde doğum günü yaptık akrabalarla...
kalabalık oldu pek bişey anlayamadık ama olsun.
sağlıklı sıhhatli uzuuun ömürler dilerim hepimizin minnaklarına inşallh....

gunaydınlar, kolay gelsinn aydeba şimdiden sana..umarım çok guzel gecer...

nursenaca, incirtatlısı güzeliii, allah kolaylık versin cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…