2011 Ekim Anneleri

ahhhh zefeyimmm , şimdi ne telaşlısındır sen . 1 saat sonra konukların gelir , kendine bakmaya bile fırsatın olmamaıştır eminim. hergünümüz böyle güzel çocuklarımızla mutlu geçsin inşallah. gelebilmeyi çok isterdim . Efe'yi kocaman öpüyorum . o da çok mutludur eminim . günün sonunda çok yorulmuş , bitkin düşmüş olabilirsin . ama onun mutluluğu herşeye değer.öpüyorummmm

günaydın arkadaşlar ,

herkese güzel ,sağlıklı ,mutlu bir hafta diliyorum.

zeynepciğim buradanda kutlayayım canım. Allah Efeciğime nice mutlu yaşlar nasip etsin canım. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.

burak biraz daha iyi arkadaşlar. ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum. dun den beri kusma olayı kesildi :nazar: ama ara ara ateşlenmeye devam ediyor. vücüttan mikrobu tam atamadı daha.

Günaydın hanımlar... Zefey'cim ellerine sağlık herşey güzel gözüküyor.. Efe'nin nice yaşları olsun İnşallah!.. 17 Ekim'de bi daha kutlıycam :)

avukatım canım sen çalışıyor musun?
ben de merak ettim ne menüsü baya iştah kabartıcı

hayırlı cumalar canım gerçi cuma vakti geçti ama :KK43:

kızım gece huysuzdu biraz gündüz de ateşlenmiş kış sezonunu açtık bakalım Allah sizin kuzuları korusun arkadaşlar

Ben de çalışıyorum... Dış ticaret..

günaydınnn :KK8:
kartopu geçmiş olsun cnm biran önce iyileşir inşallah paşacığın

teşekkürler canım. biraz daha iyi bugün. sadece kusmaktan dolayı boğazı tahriş olmuş herhalde. gıcık yapıp öksürüyor ara ara. ama bunada şükürler olsun

melofercim kim bakıyor meleğine ?

Bi bakıcımız var. Akraba değil. Adanalı bir ablamız. Sağolsun güzel bakıyor, çok seviyor Mert'i. Mert de onu seviyor. Senin yavruna kim bakıyor?

Bu arada kilo veriyorsun galiba. Diyet falan mı yapıyorsun? Benim 4 kio fazlam var veremedim bi türlü bir senedir. Ama dün bi olaydan sonra çok bozuldum, aç kalıcam yine de vericem bu 4 kiloyu.

Bi bakıcımız var. Akraba değil. Adanalı bir ablamız. Sağolsun güzel bakıyor, çok seviyor Mert'i. Mert de onu seviyor. Senin yavruna kim bakıyor?

Bu arada kilo veriyorsun galiba. Diyet falan mı yapıyorsun? Benim 4 kio fazlam var veremedim bi türlü bir senedir. Ama dün bi olaydan sonra çok bozuldum, aç kalıcam yine de vericem bu 4 kiloyu.

hahahahaha ne oldu melofer kim bozdu moralini. bende burağın doğum gününden sonra başladım. bugün 1 hafta oldu. dukkan diyeti yapıyorum. bir incele istersen. bu sefer çok kararlıyım. inşallah böyle gider canım :nazar::nazar::nazar:

hahahahaha ne oldu melofer kim bozdu moralini. bende burağın doğum gününden sonra başladım. bugün 1 hafta oldu. dukkan diyeti yapıyorum. bir incele istersen. bu sefer çok kararlıyım. inşallah böyle gider canım :nazar::nazar::nazar:

Kim bozabilir ki? Malum şahıs :KK4::KK4:

Seni de tebrik ederim. Dukan sayesinde çok güzel zayıfladı bir sürü kişi. İnşallah sen de kararlılıkla devam edersin. Kitabını alabilirsem ben de yapmak istiyorum.:KK23::KK23:

kartopu,
burak için sevindim, dilerim en kısa zamanda boğazlarıda iyileşir

melofer ve kartopu dilerim çok zorlanmadan istediğiniz kiloyu verebilirsiniz,
kararlılık her şeyde olduğu gibi bu durumdada çok önemli, azimle, kararlılıkla
yaparsınız diyorum, başarılar

Annem bakıyor canım benim kızıma da güvenebileceğin biri olması çok iyi ve önemli.
tuvalet sorununu naptınız benim cadı büyüğünü söylüyor yaptıktan sonra ama :)
ve banyoya bayılıyordu iki seferdir çığlık çığlık yapıyoruz banyoları girmek istemiyor

Evet canım kilo vermeye çalışıyorum daha önce karatay yaptım 14 kilo verdim ama 4 kilo geri aldım bırakınca şimdi bu sitedeki 5gün 5 kilo yapıyorum biraz hızlı vereyim diye sıkıldım artık fazlalıklarımdan:KK43:
ben acele etmezsen karatayı öneririm açlık hissetmeden zayıflarsın

dukan deneyimim olmuştu hamilelik öncesi bir haftada 3 kilo vermiştim yapabilen güzel sonuçlar alıyor inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım

Annem bakıyor canım benim kızıma da güvenebileceğin biri olması çok iyi ve önemli.
tuvalet sorununu naptınız benim cadı büyüğünü söylüyor yaptıktan sonra ama :)
ve banyoya bayılıyordu iki seferdir çığlık çığlık yapıyoruz banyoları girmek istemiyor

Evet canım kilo vermeye çalışıyorum daha önce karatay yaptım 14 kilo verdim ama 4 kilo geri aldım bırakınca şimdi bu sitedeki 5gün 5 kilo yapıyorum biraz hızlı vereyim diye sıkıldım artık fazlalıklarımdan:KK43:
ben acele etmezsen karatayı öneririm açlık hissetmeden zayıflarsın

Ben Karatay'ın kitabını okudum, hatta bi müddet uydum ve 3 kilo verdim. Sonra bıraktım. Kilo almadım ama bir daha da vermedim, çakıldım kaldım 55-56'da. Sabah kahvaltı yapmak istemiyorum bu ara, o kitapta da kahvaltı mutlaka yapılmalı diyordu. O yüzden tekrar başlayamadım.

Tuvalet bizim için biraz erken gibi. Aslında bezi sevmiyor çıkarttırıyor ama çişi kakası gelince de yapıyor, hiç söylemiyor. Daha tuvalet siftahımız yok. Defalarca hatırlatıyorum söyle diye ama umursamıyor.

Ben Karatay'ın kitabını okudum, hatta bi müddet uydum ve 3 kilo verdim. Sonra bıraktım. Kilo almadım ama bir daha da vermedim, çakıldım kaldım 55-56'da. Sabah kahvaltı yapmak istemiyorum bu ara, o kitapta da kahvaltı mutlaka yapılmalı diyordu. O yüzden tekrar başlayamadım.

Tuvalet bizim için biraz erken gibi. Aslında bezi sevmiyor çıkarttırıyor ama çişi kakası gelince de yapıyor, hiç söylemiyor. Daha tuvalet siftahımız yok. Defalarca hatırlatıyorum söyle diye ama umursamıyor.

kilon idealim ah ah:) 70 kiloyum şimdi
bana da tuvalet için erken gibi geliyor ama çevre daha bezli misiniz niye alıştırmıyosun diye çok eleşirince sizldeki durumu merak ettim:)

Selam bebeklerr bu hafta izinliyim obur haftada bYrammm asi yaptiraniniz varmi ben yarin yaptirim diyorumm iki yas icinolani

zefey naber canım . çok güzel olmuş herşey . menün,süslemelerin,konukların,sen ve tabi ki esas oğlan Efe . nice sağlıklı,mutlu ,güzel yaşları olsun inşallah.
Bade 18 ekim de doğdu ya . hemşire tatil olduğu için 21 ekim pazartesi yapmamız lazım dedi .

zefey hoş geldin canım,
o kadar uğraştan sonra tatil gibisi yoktur herhalde :))
her şey çok güzel olmuş ve kartopu ile atlattınız çok şükür
aynı yerde olmanız çok güzel, sevozy ne güzel sizlere gelmiş

bizim kız da 22 ekim doğumlu ve bayram ertesi çok yoğun olacaklar
ben 22 si öğleden sonra izin alıp aşısını yaptıracağım, menenjit için de
bekle hemen acele etme, yeni bir aşı dedi, 2 yaşından sonra yaptırırsan
tek doz yeterli dedi

Selam bebeklerr bu hafta izinliyim obur haftada bYrammm asi yaptiraniniz varmi ben yarin yaptirim diyorumm iki yas icinolani

Sağlık ocağında yapılacak olan aşıyı doğum gününden önce yapmıyorlarmış. Bizim doğum günümüz 15 Ekim, bu yüzden 22 Ekim'e randevu verdi hemşire.

Menenjit aşısını hiç yaptırasım yok benim ama kontrole gidince yapar bizim doktor.

X