avukatım canım sen çalışıyor musun?
ben de merak ettim ne menüsü baya iştah kabartıcı
hayırlı cumalar canım gerçi cuma vakti geçti ama
kızım gece huysuzdu biraz gündüz de ateşlenmiş kış sezonunu açtık bakalım Allah sizin kuzuları korusun arkadaşlar
melofercim kim bakıyor meleğine ?Günaydın hanımlar...
Ben de çalışıyorum... Dış ticaret..
günaydınnn
kartopu geçmiş olsun cnm biran önce iyileşir inşallah paşacığın
melofercim kim bakıyor meleğine ?
Bi bakıcımız var. Akraba değil. Adanalı bir ablamız. Sağolsun güzel bakıyor, çok seviyor Mert'i. Mert de onu seviyor. Senin yavruna kim bakıyor?
Bu arada kilo veriyorsun galiba. Diyet falan mı yapıyorsun? Benim 4 kio fazlam var veremedim bi türlü bir senedir. Ama dün bi olaydan sonra çok bozuldum, aç kalıcam yine de vericem bu 4 kiloyu.
hahahahaha ne oldu melofer kim bozdu moralini. bende burağın doğum gününden sonra başladım. bugün 1 hafta oldu. dukkan diyeti yapıyorum. bir incele istersen. bu sefer çok kararlıyım. inşallah böyle gider canım
Bi bakıcımız var. Akraba değil. Adanalı bir ablamız. Sağolsun güzel bakıyor, çok seviyor Mert'i. Mert de onu seviyor. Senin yavruna kim bakıyor?
Bu arada kilo veriyorsun galiba. Diyet falan mı yapıyorsun? Benim 4 kio fazlam var veremedim bi türlü bir senedir. Ama dün bi olaydan sonra çok bozuldum, aç kalıcam yine de vericem bu 4 kiloyu.
hahahahaha ne oldu melofer kim bozdu moralini. bende burağın doğum gününden sonra başladım. bugün 1 hafta oldu. dukkan diyeti yapıyorum. bir incele istersen. bu sefer çok kararlıyım. inşallah böyle gider canım
Annem bakıyor canım benim kızıma da güvenebileceğin biri olması çok iyi ve önemli.
tuvalet sorununu naptınız benim cadı büyüğünü söylüyor yaptıktan sonra ama :)
ve banyoya bayılıyordu iki seferdir çığlık çığlık yapıyoruz banyoları girmek istemiyor
Evet canım kilo vermeye çalışıyorum daha önce karatay yaptım 14 kilo verdim ama 4 kilo geri aldım bırakınca şimdi bu sitedeki 5gün 5 kilo yapıyorum biraz hızlı vereyim diye sıkıldım artık fazlalıklarımdan
ben acele etmezsen karatayı öneririm açlık hissetmeden zayıflarsın
Ben Karatay'ın kitabını okudum, hatta bi müddet uydum ve 3 kilo verdim. Sonra bıraktım. Kilo almadım ama bir daha da vermedim, çakıldım kaldım 55-56'da. Sabah kahvaltı yapmak istemiyorum bu ara, o kitapta da kahvaltı mutlaka yapılmalı diyordu. O yüzden tekrar başlayamadım.
Tuvalet bizim için biraz erken gibi. Aslında bezi sevmiyor çıkarttırıyor ama çişi kakası gelince de yapıyor, hiç söylemiyor. Daha tuvalet siftahımız yok. Defalarca hatırlatıyorum söyle diye ama umursamıyor.
Selam bebeklerr bu hafta izinliyim obur haftada bYrammm asi yaptiraniniz varmi ben yarin yaptirim diyorumm iki yas icinolani