2011 Ekim Anneleri

tünaydın sevozy,
ben iyiyim, sen nasılsın?
neler yapıyorsun? pek yoksun?
kızın nasıl? sen doğum günü yapacak mısın?

yapıcam,ondan soteye yattımm :)) bu pazar inşallah.normalde 19 ekımm... hazırlık vs napsam dıye düşünüomm öle...Elifde 2 haftadır anakız griptik bu hafta atlattık inşallah bu kışın son grıbı olur ya:)))

Selam kızlar... Oy Sevozycan, sen neler yapcan bakalım.. Gözlerimiz şenleniyor sizin hazırlıkları görünce.

merhaba guzel anneler yogunluktan giremedim telden yaziyorum gecmisi de okuyamadim nasilsiniz umarim herkes iyidir bir slm vermek istedim

kizlar birde nasil oyunlar oynuyorsunuz birlikte biz kovalamacayi cok seviyoruz en cok onu oynuyoruz dans ediyoruz yapbozlarla filan oynuyoruz kaliteli zaman geciremiyoruz gibi geliyor hem eglensin hem ogrensin istiyorum siz neler yapiyorsunuz

kızımın deyimiyle;
kızlar na pıyon?
neler yapıyorsunuz?

Ev hayatida zormus arkadas efe pacamdan ayril.iyo annaa annaaa hep yakamda ozlmis ose gitcem saniyo sanirim simdi uyuttumm kurabiye yapcam yemek yapciymm birdee utu siz napiosunuzzz marall snn dogum gunu kacindaydii

Ev hayatida zormus arkadas efe pacamdan ayril.iyo annaa annaaa hep yakamda ozlmis ose gitcem saniyo sanirim simdi uyuttumm kurabiye yapcam yemek yapciymm birdee utu siz napiosunuzzz marall snn dogum gunu kacindaydii

katılıyorum sana, ev hanımlığı gerçekten zor, geçen hafta cemre'nin yaptıkları aklıma geldi de:KK1::KK1:
22 ekim doğum günü

maralcim zefeycim ben iyi sayilirim gecmek bilmeyen mide agrim haricinde umarim sizde iyisinizdir
zefeycim izinde misin ne guzel keyfini cikar valla calisan anne sorunu sanirim bizimki de eve gidince bacaklarima sariliyo yemek dahi yaptirmiyo yaninda oturup pepe izliycekmisiz birlikte

merhaba guzel anneler yogunluktan giremedim telden yaziyorum gecmisi de okuyamadim nasilsiniz umarim herkes iyidir bir slm vermek istedim

kizlar birde nasil oyunlar oynuyorsunuz birlikte biz kovalamacayi cok seviyoruz en cok onu oynuyoruz dans ediyoruz yapbozlarla filan oynuyoruz kaliteli zaman geciremiyoruz gibi geliyor hem eglensin hem ogrensin istiyorum siz neler yapiyorsunuz

aslında özel yaptığımız bir şey yok o ne ile ilgilenirse, gel otur diye çağırıyor, kule yapacağı zaman gel otur kule yap diyor, canım kardeşimi ile oynuyor(halası hediye olarak bebek getirmiş 1 haftadır canım kardeşim diye her yerde o var, her yere getirip götürüyor, onun üzerinden her şey yapmaya çalışıyor, mesela neden ağlıyorsun diye soruyor:KK1::KK1:)
kutu kutu pens diyor bizi ayağa dikip oynatmaya çalışıyor, sahte yemekler yapıp yediriyor
ıslak mendili alıp temizlik yapıyor ve en güzel yaptığı şey ise dağıtmak oluyor:KK1::KK1::nazar:

maralcim zefeycim ben iyi sayilirim gecmek bilmeyen mide agrim haricinde umarim sizde iyisinizdir
zefeycim izinde misin ne guzel keyfini cikar valla calisan anne sorunu sanirim bizimki de eve gidince bacaklarima sariliyo yemek dahi yaptirmiyo yaninda oturup pepe izliycekmisiz birlikte

ya hiç sorma bir pepe öğrenmiş, bilgisayardan pepe aç diye tutturuyor, yok dediğimde canım kardeşim aç diyor, geçen çrş-prş. gününden beri pepe diye tutturdu, prş ve cuma izleteyim dedim sen misin izleten, pür dikkat izliyor ve uykusu geldiğinde pusete koyuyorum ama uyku kaçıyor ve saatlerce izlemek istiyor ben de bu sefer çok izliyorsun kızım, bu saatte pepe olmaz diyorum
dün 3 ve 4.30 ta kalktı salona gidiyoruz pusette sallıyorum, saat 5.15 gibi pepe aç dedi, hiç duymamazlıktan geldim, 5.30 yatağına
götürdüm ama ağlamaklı yanına yattımda yattı
bir garip oldu, pusette sallıyorum ve gece kalkınca pusette sallamam için salona gitmemiz gerekiyor

Selam canım.. Çocuğun senin yanında olması bile onun için kaliteli zaman oluyormuş. O yüzden faaliyet yapacam diye kendinizi hırpalamayın diyor okuduğum bir kitap. Siz yemek yaparken onu da tezgaha oturtun eline bişey verin size yardımcı olduğunu hissetsin, bu onun için müthiş bir zevktir diyor. Mesela dün dolma yapacaktım ve Mert kucak istiyordu, bütün malzemeyi doğranacak hale getirdim, robotu da koydum önüne, hepsini Mert geçirdi robottan. O kadar mutlu oldu ki anlatamam. Bizim bu ara en büyük zevkimiz yatakta hop hop zıplamak sonra da güm diye kendimizi yatağın üstüne bırakmak. Yap bozlarla, oyuncaklarla oynayacak pek vaktimiz kalmıyor, onları da bakıcıyla oynuyor.
Hahaha.. Hani hamur işi yapmıycaktın. Doğum gününden artanlar ne çabuk bitti kız. Az bi bekle, biraz özleyin:KK34::KK34:
gunaydınlarrrr...

meloşş ,baş koyduk bu yola,bakalım neler cıkcak :))) Allah utandırmasın :))
Gazan mübarek olsun Sevozy... Bileğine kuvvet:KK56::KK56:

kızlar topikte in cin top oynuyor,
herkes bayram telaşında mı?
hastalarımız nasıl oldu kızlar?
dilerim atlatmışlardır

aydeba yarın öğleden sonra kızımı iş yerine getirmek istiyorum
sende çalışıyor ve buralardaysan kızları tanıştıralım mı?

kızlar topikte in cin top oynuyor,
herkes bayram telaşında mı?
hastalarımız nasıl oldu kızlar?
dilerim atlatmışlardır

aydeba yarın öğleden sonra kızımı iş yerine getirmek istiyorum
sende çalışıyor ve buralardaysan kızları tanıştıralım mı?

Bade 'nin öksürüğü var başka hiçbirşey yok kütür kütür öksürüyor.
canım ya çok isterdim ama yarın fındıkzadse de olucam ama Bade olmıycak . yarın son iş günü çok yoğun olurum . babaannesine bırakıcam .

günaydın kızlar,
baharı iliklerime kadar hissettiğim sisli bir istanbul sabahından merhabalar,
güzel bir gün ve yoğun bir gün olacağı şimdiden belli olan ve tatil çanları
çalan bir günden hepinize kucak dolusu sevgiler,

aydeba çok geçmiş olsun,

Günaydın kızlar... Normalde ben kış mevsimini çok severim.. Ama bu sene kış gelmesini hiç istemiyorum. Yaz ne güzeldi, geç saatlere kadar parkta kalabiliyorduk, istediğimiz zaman denize gidiyorduk. Pöf ben bu çocuğu evin içinde nasıl zapt edicem.

X