biliyorum orayı,mekan güzel olabilir belki içerisini bilmiyorum ama yer olarak güzel değil ya orası. metroya markete giderken bazen arka taraftan gideriz görürüm herzaman. 600 de bayağı tuzluymuş canım
günaydın kızlar, araya giriyorum ama profilime bakınca kartopumu gördüm, ne zamandır da onunla görüşemedik diye bi selam vereyim dedim...kartopummm özledimmm
hepinize şimdiden iyi bayramlar[/QUOTE
sen beni mi takip ediyonyürü geyiğine
jelocaannn, peşimde mi geziyon lennnn ?
tokat gibi cevabımı sana bizim topikten yazıyorum
sabırsızlıkla bekliyor olacağızzzz..
allah bu sıcaklarda oruç tutanların hepsinin oruçlarını kabul etsin canım...seni de burak'ı da öpüyorum
göbekli jelocan her lafa maydonoz olma...ben kartopuma selam vereyim dedim bi baktım yine sen, bu ne hasetliktir bea !
kartopum, taht kavgası 7/24 aktif...bigün burak'la bize gelin de, geceleri uyutmayan evladının kıymetini farkedesin
kib yaptım sürüm sürüm süründüreceğim senimaydonoz sensin
Hürrem kılıklı seni
arkadaşlar öncelikle bu yelloz jelocanın topiğinizi böyle kirletmesinden dolayı, onun adına ben sizlerden tek tek özür diliyorum. Bi selam vereyim dedim, etmediği laf kalmadı. Arkadaşın huyudur, gittiği her yeri karıştırır
hürrem de ne bea....ben öyle dizileri izlemem sevmem, belgesel seyrederim
göbekli jelocan her lafa maydonoz olma...ben kartopuma selam vereyim dedim bi baktım yine sen, bu ne hasetliktir bea !
kartopum, taht kavgası 7/24 aktif...bigün burak'la bize gelin de, geceleri uyutmayan evladının kıymetini farkedesin
gelelim valla,bayramdan sonra jeleseci de alayım çaya gelelim sana. davetleride hiç kaçırmam hahahahahaha
gelelim valla,bayramdan sonra jeleseci de alayım çaya gelelim sana. davetleride hiç kaçırmam hahahahahaha
heyyy noluo bizim topikden bizim adamı çalıoolarrrr, zefeyyyy yetişş kısss nerdesiiiinnnn, kimbilir hangi yaban eldessinnnn
heyyy noluo bizim topikden bizim adamı çalıoolarrrr, zefeyyyy yetişş kısss nerdesiiiinnnn, kimbilir hangi yaban eldessinnnn
Amman diyeyim kartopum senide senin dişleğide severim bilinbak bu şehzadeler çok fena her türlü huy var küfür ediyorlar,çimcikliyorlar,bağra bağra konuşuyorlar anlayacağın huyları çok kötü anneleri iyi eğitim verememiş aman sen iyi düşün bu teklifi
kız yok günübirlik gidip gelecem,sonra yine burdayım merak etme hahahahaah
Toplanın kezban ogülüye yedirtmeyin kartopumu
valla dönüş karanlık görünüyor kartopuumm,etme eyleme gitme sen,sakin sakinn huzurlan yaşayıpp gidek
ay kıyamam yaaaaaaaaa, okadarda yüklenme ogülüye......
annelerinemi çekmişler yoksa hahahahahahahahahahah
valla dönüş karanlık görünüyor kartopuumm,etme eyleme gitme sen,sakin sakinn huzurlan yaşayıpp gidek
dikkat edin havalara gireceğim şimdiiiiiiiii
tamam tamam pes ettim ben hep sizinim sizin kalacağım