ahahahha unutmuşumm sevozyy nerde sevozzyyyy oda zeytinyağlı alsınnnn yada yoğuırtlu yapsın sevzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lilililili
Sorarım canım kardeşe ama pahalıdır diyeyim gerek yok bence çok açılmayaistersen buyakadaki oyun alanında da yapaıyorlar oradan da fiyat al ama kapalı mekan açık mekan istiyorsan gittiğimiz yer güzel bizim iş.ban.nu-ın yeride süper bak orada da yapıyorlar
bizede yaptırırlarmı,birde evden pasta börek getirmemize izin verirlermi acaba orada? eğer öyle olursa konuşuruz seninle telden detayları olabilir. oranın yeride hem herkese yakın
biz ordan kartopuyla fiyat almıştık küçük basık bi yer sığmaz kimse orayaaaaaaa
kıss pahalı diyonda uygun çıkıyo de hele ne kadarmışş
tatlı dillilliiim jeelesecccc naapıosunnn
Yapmaya yaparız da benim yetkim geçer orada ama yiyecek içecek yasak sokmak anca yaprak sarması börek sokabliriz bide pastasını:)))
ya sen zenginsin bacım sana dokunmazbinbir parti evi bence değmez çok fiyat gecen sene 600 tl ödemişler yemekte idi bacım çok detaylı konuşamadık
bende 2011 ekim annesiyim bu ay emzirmeyi bıraktım hadi hayırlısı
iyiyim canım ne yapayım tatil de aldığım kiloları vermeye çalışıyorum sen ve minik yavrun nasıl? Baban nasıl oldu?
Yapmaya yaparız da benim yetkim geçer orada ama yiyecek içecek yasak sokmak anca yaprak sarması börek sokabliriz bide pastasını:)))
ya sen zenginsin bacım sana dokunmazbinbir parti evi bence değmez çok fiyat gecen sene 600 tl ödemişler yemekte idi bacım çok detaylı konuşamadık
günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar olsun
hayırlı cumalar ve hayırlı tatıılerr şimdidenn..pzt ve salıyı bağlayanlar için uzun solukla bi tatil...gerçi su gibi geçio zamanama bebişlerle daha fazla vakıt gecircez inşşş..
ben almadım valla çünkü ramazanda evde vakit daha zor geçiyor zorlanıyorum ben haftasonları bile. Alanlara şimdiden iyi tatiller ve iyi bayramlar ozaman
ya eşim zorunlu tatıl ..evde yani.o sende al dedi..acaba almasamıydım
günaydın kızlar, araya giriyorum ama profilime bakınca kartopumu gördüm, ne zamandır da onunla görüşemedik diye bi selam vereyim dedim...kartopummm özledimmm
hepinize şimdiden iyi bayramlar
can aytenn, sen nasıl kılo alırsın o tahta göbeğe yaa(( neyse verdiğin paraları düşün hemen erir göbişin :)) ben çok şükür, Elifim uykusuz, kocam şaşkın:) babamsa ameliyat olmadı protez takılcakdı ya, Dr gittiği yere kdr git,zor bi ameliyat son çare olsun dedi.şimdi köyde ve ağrım çok var diyo,yani kötüye gidiyo,gece olsun istemiyorum diyor, gece cok ağrısı var.Bakalım bi aya gelir napcaz bilmiimm
sağol canım teşekkür ederim . oruç bu sene fena vurdu beni . burakta devamlı geceleri uyanınca uyku falan kalmadı bende. onun için yeterli performansı gösteremiyorum. bayramdan sonra sahalara döneceğim tam gaz inşallah