2011 Ekim Anneleri

babaışının üstüne salıcam oğlunu beş dakkada yaparım ama canım şimdik naneli cacıkta istediiiii menüye ekledimm :))))))

tatlı dillilliiim jeelesecccc naapıosunnn

bizede yaptırırlarmı,birde evden pasta börek getirmemize izin verirlermi acaba orada? eğer öyle olursa konuşuruz seninle telden detayları olabilir. oranın yeride hem herkese yakın

Yapmaya yaparız da benim yetkim geçer orada ama yiyecek içecek yasak sokmak anca yaprak sarması börek sokabliriz bide pastasını:)))

biz ordan kartopuyla fiyat almıştık küçük basık bi yer sığmaz kimse orayaaaaaaa
kıss pahalı diyonda uygun çıkıyo de hele ne kadarmışş

ya sen zenginsin bacım sana dokunmaz binbir parti evi bence değmez çok fiyat gecen sene 600 tl ödemişler yemekte idi bacım çok detaylı konuşamadık

Anaaaaammmm celesekk bacii nisanmi yapioz noluyo cok pahaliymissss pehhh kartopucmm sen yerinden sasmaaa

bende 2011 ekim annesiyim bu ay emzirmeyi bıraktım hadi hayırlısı

Bacim sen nerdeydin iki senedir once onu anlat hele bu arada gunayydiiinnnnn kizlarr minnak kuzulari biraktik yine osin yolunu tuttuk bn cikarken uyanikti yavrum gizlice kactim evden umarim cok aglamaz babasi verrkende
Maral nasil oldu ailen senin sonuclarr merak da koyma bizii

iyiyim canım ne yapayım tatil de aldığım kiloları vermeye çalışıyorumsen ve minik yavrun nasıl? Baban nasıl oldu?

can aytenn, sen nasıl kılo alırsın o tahta göbeğe yaa(( neyse verdiğin paraları düşün hemen erir göbişin :)) ben çok şükür, Elifim uykusuz, kocam şaşkın:) babamsa ameliyat olmadı protez takılcakdı ya, Dr gittiği yere kdr git,zor bi ameliyat son çare olsun dedi.şimdi köyde ve ağrım çok var diyo,yani kötüye gidiyo,gece olsun istemiyorum diyor, gece cok ağrısı var.Bakalım bi aya gelir napcaz bilmiimm

biliyorum orayı,mekan güzel olabilir belki içerisini bilmiyorum ama yer olarak güzel değil ya orası. metroya markete giderken bazen arka taraftan gideriz görürüm herzaman. 600 de bayağı tuzluymuş canım

hayırlı cumalar ve hayırlı tatıılerr şimdidenn..pzt ve salıyı bağlayanlar için uzun solukla bi tatil...gerçi su gibi geçio zaman ama bebişlerle daha fazla vakıt gecircez inşşş..

ben almadım valla çünkü ramazanda evde vakit daha zor geçiyor zorlanıyorum ben haftasonları bile. Alanlara şimdiden iyi tatiller ve iyi bayramlar ozaman

günaydın kızlar, araya giriyorum ama profilime bakınca kartopumu gördüm, ne zamandır da onunla görüşemedik diye bi selam vereyim dedim...kartopummm özledimmm

hepinize şimdiden iyi bayramlar

günaydın kızlar, araya giriyorum ama profilime bakınca kartopumu gördüm, ne zamandır da onunla görüşemedik diye bi selam vereyim dedim...kartopummm özledimmm

hepinize şimdiden iyi bayramlar

sağol canım teşekkür ederim . oruç bu sene fena vurdu beni . burakta devamlı geceleri uyanınca uyku falan kalmadı bende. onun için yeterli performansı gösteremiyorum. bayramdan sonra sahalara döneceğim tam gaz inşallah

tatilde afedersin öküz gibi yedim aldım neyse 4.kg gitti 1.kilosu kaldı bi dahakine çadıra tatile yok otel motel sorma daha sırada burun var ona doktor araştırıyorum para lazım para

Uykusuz çocuk çok zor ya Allah yardımcınız olsun. bir an önce ne gerekiyorsa araştırın yaptırın canım daha kötülemesin

sabırsızlıkla bekliyor olacağızzzz..
allah bu sıcaklarda oruç tutanların hepsinin oruçlarını kabul etsin canım...seni de burak'ı da öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…