2011 Ekim Anneleri

cnm seninle biz aynıyız. banada doktor 4+3 te gittiğimde dış gebelik dedi keseyi göremedi diye. yıktı başıma dünyayı. gerçi kan değerim 1880 küsürdü o yüzden görmemiz gerekirdi dedi. şu kan değeri ve gebelik haftası olayını anlayamadım ben bir türlü. şükür keseyi gördük biz. sende görürsün daha çok erken bence. butun sayfaları okuyamadım nedir son durumun??

kızlar benimde hiç bulantım olmadı ama bugün biraz bulantı oluyo. doktor haftada 2 kere kırmızı et hergun mutlaka ceviz badem fındık süt ve meyve ye dedi. bebeğe bi etkisi şu aşamada olmaz ama gebeliği sağlamlaştırır dedi. :KK49::nazar::KK49:

ay o tutunsun yeterki herşeyi yerim :KK56:

bişey daha sorucam kızlar yaa benim daha karnım falan cıkmadı ama pantalon yada tayt giydiğim zaman rahatsız oluyorum baskı yapıyo karnıma sıkıyo yani. sizede oldumu??

hadi inşallah cnm. benimde 4:30 da randevum yarın. şu an iki doktorum oldu :KK9::KK9: kontrole cagırana gidiyorum 15 gün sürem var. sonra artık doktor kesinleştirmem lazım kendime

aynen bende. ilk öğrendiğim doktor başkaydı, yarın gidiceğim başka, kalp atışları için arada gitmeyi düşündüğüm başka, asıl gitmek istediğim bambaşka :KK37::KK37::KK37::KK37:

bişey daha sorucam kızlar yaa benim daha karnım falan cıkmadı ama pantalon yada tayt giydiğim zaman rahatsız oluyorum baskı yapıyo karnıma sıkıyo yani. sizede oldumu??

galiba tamamen psikolojik. içerde onun olduğunu biliyorsun ya ondan. bende hamile olduğumu öğrendiğim günden beri giydiklerimden rahtsızım. banada kotlarım sıkıyor gibi geliyor. hatta suan işyerindeyim ve fermuarım açık oturuyorum:) allahtan kazağım uzun:)

aynen canım. karnımda şişlik var. benim bide kendi kilom da var. o yüzden ilk günler sıkıştırdı çok pantolonlar. korkuyordum da bebişime zarar vericem diye. sonra geçen gün lcw da indirim vardı hamile pantolonlarında onlardan aldım 2 tane. nasıl olsa lazım olucak ilerde ucuzken alayım dedim. belli bile olmuyo hamile pantolonu olduğu ve çok rahat ediyorum. ayrıca korkmuyorum da bebişimi sıkıştırıyormuyum acaba diye... :KK1::KK1::KK1: :KK49::KK49::KK49:

canım benimde oluyor hemen ağrı giriyor bir de..mümkün oldukça bol şeyler giymeye çalışyorum..bir de sende bursadaydın sanıyorsam gebelik takibi için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun ben hala karar veremedim nerden başlasam ilk randevum çarşamba ama doktor seçimim kafamı karıştıyor..

günlerimiz aynı... sen ne zaman öğrendin? ne zaman gittin ilk doktora? ne gördün ? sonra ne zaman gidiceksin? :KK53::KK53::KK53:

canım ben doktora 7 şubatta gittim yani gectiğimiz pazartesi. ben test yaptırdım pozitif cıktı dedim. oda vajinal ultrasona aldı beni. sartmı diye sordum karından bakılıyo sanıyordum dedim. vajinadan daha net görürüz dedi. ve gercekten gördü. fotosunu verdi elime. misket kadar bişey:) sonra 2 hafta sonra gel kalp atıslarını dinşleyelim dedi. 21 şubat haftası gitcem yine insallah pıt pıtları duymaya. darısı basına canım iyi haberleri bekliyorum senden:81:

canım ben doktora 7 şubatta gittim yani gectiğimiz pazartesi. ben test yaptırdım pozitif cıktı dedim. oda vajinal ultrasona aldı beni. sartmı diye sordum karından bakılıyo sanıyordum dedim. vajinadan daha net görürüz dedi. ve gercekten gördü. fotosunu verdi elime. misket kadar bişey:) sonra 2 hafta sonra gel kalp atıslarını dinşleyelim dedi. 21 şubat haftası gitcem yine insallah pıt pıtları duymaya. darısı basına canım iyi haberleri bekliyorum senden:81:

demek pıt pıta 2 hafta var :KK1::KK1::KK1:

cnm seninle biz aynıyız. banada doktor 4+3 te gittiğimde dış gebelik dedi keseyi göremedi diye. yıktı başıma dünyayı. gerçi kan değerim 1880 küsürdü o yüzden görmemiz gerekirdi dedi. şu kan değeri ve gebelik haftası olayını anlayamadım ben bir türlü. şükür keseyi gördük biz. sende görürsün daha çok erken bence. butun sayfaları okuyamadım nedir son durumun??

kızlar benimde hiç bulantım olmadı ama bugün biraz bulantı oluyo. doktor haftada 2 kere kırmızı et hergun mutlaka ceviz badem fındık süt ve meyve ye dedi. bebeğe bi etkisi şu aşamada olmaz ama gebeliği sağlamlaştırır dedi. :KK49::nazar::KK49:

:nazar::nazar::nazar:1299 çıktı sonucum canım yani iyiymiş umarım pıt pıtınıda duyarız ilerdee

kızlar karnıbahar aldırdım kocişime havuçla haylayıp yicem haşlanıyo pişene kadar nasssıııııııı dayancammmmmmm:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

:nazar::nazar::nazar:1299 çıktı sonucum canım yani iyiymiş umarım pıt pıtınıda duyarız ilerdee

kızlar karnıbahar aldırdım kocişime havuçla haylayıp yicem haşlanıyo pişene kadar nasssıııııııı dayancammmmmmm:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

afiyet bal şeker olsun, et olsun, bol bol süt olsun :90:

X