2011 Ekim Anneleri

gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş:KK60::KK60::KK60:

meraba arkadaşlar.acil yardımınıza ihtiyacım var.çok korktum ben.
ben tüp bebekle 6 hafta 2 günlük hamileyim şükür.dün gittik hatta kalp atışlarını falan duyduk ama bugün kahverengiye dönük tam kırmızı olmayan biraz kanamam oldu.
doktoru aradım.jel kullanıyorum onu 3e çıkarttı.bide iğne verdi.korkma dedi.devam ederse gel bakalım dedi.ama ben çok korktum
bu durumu yaşayan varsa nolur beni aydınlatın:18:

ben tüp bebekle 6 hafta 2 günlük hamileyim şükür.dün gittik hatta kalp atışlarını falan duyduk ama bugün kahverengiye dönük tam kırmızı olmayan biraz kanamam oldu.
doktoru aradım.jel kullanıyorum onu 3e çıkarttı.bide iğne verdi.korkma dedi.devam ederse gel bakalım dedi.ama ben çok korktum

geçmiş olsun canım ben yaşamadım ama yat dinlen bol bol:nazar::nazar:

Canım bana olmadı ama şu an 8 aylık hamile bir arkadaşım var ona olmuştu. 2 gün fln baya kan gelmişti, doktor progestan vermişti ve istirahat et demişti. Gebelerde olabilen birşeymiş korkma sakın, içini ferah tut, iyi şeyler düşün, kendini yormamaya çalış

canım korkma hiç. burada bir arkadas vardı, kim hatırlamıyorum ama kanamasından bahsetmıstı. doktor sorun yok normal demiş ona. sen yat dinlen, kendini sakın yorma ve yavas yürü.

çok teşekkür ederim.içimi ferahlattınız.inşallah bırakmaz bebiişim beni.yatıyorum.çok yavaş hareket ediyorum ama hayırlısı.rabbimin takdiri

Kırmızıya dönmedikçe korkma canım jelin birikimide olabilir kahve lekeler bendede arada ufak ufak gelio bol bol dinlen ayaklarını hafif dik öle yat bol su iç bişey olmayacak allahın izniyle

Son düzenleme:
Dereotuda düşüğe nden oluyormuş. Bi topiikte okudum. Ama bir Dr da ve hatta prof sütten daha faydalı olduğunu yazmış. İyice kafam karıştı :44: dereotu çok lezzetli bişey:KK56:

Kızlar bişey sorcaktım. Bu bulantılarınız kaçıncı haftanızda başladı acaba?
Canım merhaba bende geçen sabah bulantı oldu ondan sonra hiç bulanmadı
:KK60::KK60:kızlar bişey ögrendim bardak mısır yemeyim gdo vamış kaynım düşüklere sebep olabilecegini söyledi salam sucuk sosis yemeyinnnn:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:ben ilk gebeliğimde çok yerdim
Salam sucuk türü şeler yani çiğ et zararlı bebek için
maydonoz yemeyin
Zaten hiç sevmem maydanoz ve dereotunu
galiba tamamen psikolojik. içerde onun olduğunu biliyorsun ya ondan. bende hamile olduğumu öğrendiğim günden beri giydiklerimden rahtsızım. banada kotlarım sıkıyor gibi geliyor. hatta suan işyerindeyim ve fermuarım açık oturuyorum:) allahtan kazağım uzun:)
Psikolojik değil rahim büyümeye başladığı için mesaneye baskı yapmaya başlıyo dar şeyler giyincede hepten rahatsız ediyo Bi kaç hafta sonra iyice baskı yapmaya başlayınca sık sık tuvallete gitme ihtiyacı duyucaz
canım korkma hiç. burada bir arkadas vardı, kim hatırlamıyorum ama kanamasından bahsetmıstı. doktor sorun yok normal demiş ona. sen yat dinlen, kendini sakın yorma ve yavas yürü.
Benim olmuştu :KK74: Kahverengi akıntı gibiydi tam kanama değildi progestan verdi bana doktor kesede hiçbi problem yok dedi Tüp bebek olunca ilaçlar daha farklıdır belki
huhuuu kimse yokmu herkesin eşimi geldi yoksa:)))
Ben burdayımmm canım Önceki yazıları okuyodum yeni gelenler var onların bilgileri aldım listeyi güncelliycem Hamilelik nasıl gidiyo???

Canım merhaba bende geçen sabah bulantı oldu ondan sonra hiç bulanmadı

Salam sucuk türü şeler yani çiğ et zararlı bebek için

Zaten hiç sevmem maydanoz ve dereotunu

Psikolojik değil rahim büyümeye başladığı için mesaneye baskı yapmaya başlıyo dar şeyler giyincede hepten rahatsız ediyo Bi kaç hafta sonra iyice baskı yapmaya başlayınca sık sık tuvallete gitme ihtiyacı duyucaz

Benim olmuştu :KK74: Kahverengi akıntı gibiydi tam kanama değildi progestan verdi bana doktor kesede hiçbi problem yok dedi Tüp bebek olunca ilaçlar daha farklıdır belki

Ben burdayımmm canım Önceki yazıları okuyodum yeni gelenler var onların bilgileri aldım listeyi güncelliycem Hamilelik nasıl gidiyo???

ayy kızlarr kendimi facebooka kaptırmışım, unuttum burayı uzun süre kimse yazmayınca:)) n e güzel herkes burda. duygucum hamilelik iyi gidiyor sanırım ben hala hamileymişim gibi hissetmiyorum.:KK43:

X