- 14 Nisan 2009
- 498
- 0
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
valla hafif mide bulantım var onun dışında iyiyim sizler nasılsınızgünaydın canooo, nasıl hissediyorsun bugün?
Canım Allah öncelikle sağlıklı olmasını nasip etsin. Sonra da gönlünden geçeni Bence 2 çocuk olsun biri kız biri erkek olsun kimin büyük olduğu önemli değil
günaydın...
valla hafif mide bulantım var onun dışında iyiyim sizler nasılsınız
günaydınn
hehheh ne kadar güzel. sabah sabah ben burdayım anne diyor sana:):81:
valla hafif mide bulantım var onun dışında iyiyim sizler nasılsınız
ay... bende de dün akşamdan beri var o hafif bulantı... inşallah hep böyle hafif devam eder...
ay... bende de dün akşamdan beri var o hafif bulantı... inşallah hep böyle hafif devam eder...
bir tek bendemi yok bu mide bulantısı?? kızlar herkesinmi midesi bulanıyor burda. sorunmu var acaba bende
bir tek bendemi yok bu mide bulantısı?? kızlar herkesinmi midesi bulanıyor burda. sorunmu var acaba bende
yok canım bence dua et bulantım olmasın diye.... bulantının olması iyi bir hamilelik geçiriyosun anlamına gelmiyor...
kusturmuyor ama yedirmiyorda namıssız olsun hep eksilmesin bulantı çünkü tek hissettiğim o başka bişi yok
aynen bende kusmuyorum ama bi tuhaf midem canım istemiyo bişi...
Kızlar bişey sorcaktım. Bu bulantılarınız kaçıncı haftanızda başladı acaba?
Kızlar bişey sorcaktım. Bu bulantılarınız kaçıncı haftanızda başladı acaba?