2011 Ekim Anneleri

ben geldimmmmm:)))) bu sefer midem bulansın diye 4 çeşit yedim. ilk kez öğle yemeğinde dört çeşit yemek aldım. ve zorladım hepsini yedim. şimdi kendimi dinliyorum ama mide bulantım yokk. demekki erken 5 hafta benım ıcın. önümüzdeki hafta kısmet:KK66::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar bende ekim annesiyim rabbim nasip ederse inş. :nazar: 5+5 im ben ama midem bulanmıyo hatta iştahım çook açııkkk :emir_bebek:

sevindim senin adına... peki doktoruna sordun mu kalp atışları ne zaman duyulabilir?

Ne mutlu sana inşallah kalp atışlarınıda görürsün bende yarın gidicem doktora
Cano 14 bak ne güzel değerin çıkmış haftaya gözükür kesen için dahada rahat eder inşallahh
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :emir_bebek: :KK64::KK64::KK64::emir_bebek:
Tebrik ederim canım allah sağlıklan kucağına almayıda nasip etsin inşallahh
eşinize nasıl haber verdiniz ilk farkettiğinizde kızlar? Benimki ağladı uzun uzun:KK60:
Bizim tüp bebeiş teyzeleri o sabah eşime ben seni arayana kadar sen beni arama demiştim test sonucumu aldım direk çiçekçiye gittim güzel bir orkide yaptırıp üzerine BABA BEN GELİYORUM HAZIRMISIN? yazdırdım eşim şok olmuş gerçekmi bu şimdi diyordu ağlayarak kıyamam canım yaa
:nazar::nazar::nazar:kızlarrrrr 1299 çıkmışş normalmi allahını seven cevap versin kaç haftalık oluyoooo
Haftanla gayet uyumlu bir değer
slm kızlar bnde varım:KK64:ilk hamileliğim son adet 5ocak 22 yaş 78kilo ile kaldım 23şubatta yavrumu görmeye gidicem inş.şuan 5+2haftalığız ayrıca bnm tüp bebekle oldu inş. rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu ve bizede tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah:emir_bebek:şimdiden herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler:KK49:
Tebrik ederim canım benimkide tüpcük :) rabbim sağlıklan kucağınada almayı nasip etsin
bugün bi yerde okudum elevitle folbiolu aynı anda kullananlar varmış evde elevitim var ikisi birden ağır gelir diye kullanmaktan korkuyorum acaba bi sorun olur mu ki:44:
Bende elevit ve folbiol kullanıyorum folbiolu sabah eleviti gece kullanıyorum.Vücudun vitamine çok ihtiyacı var bu dönemde

benim bugun başladı 4+5 günlükken hamilemisin? :nazar:

tatlım benim dün akşam başladı 5+2 de yani. çok şiddetli değil henüz...

Hmmm söylediklerinize göre 1. aydan sonra başlıyor bulantılar.

Bir arkadaş hiç midem bulanmıyor demiş. Benim bir arkadaşım vardı. Bir kzıı oldu arkadan yanlışlıkla bide oğlu inanırmısınız bir kere bile midesi bulanmadı. Kişiden kişiye değişiyor bence.

Son düzenleme:
kizlar boyle seylere cok takilipta kendinizi strese sokmayin.. saglikli beslenin vitaminlerinizi duzgun sekilde alin dr kontrollerinizi duzenli yaptirin ve bekleyin..

Maydonozun adet söktürücü özelliği var. Ondan dolayı birde yeşil çay, adaçayı bunlardada öyle

maydonoz mu? aaaaaaaa... ben dün yedim, bide özellikle faydalıdır diye doyduktan sonra bile yedim :18:

Aslında faydalı gerçekten ama böylede bir tarafı daha var. Marul gibi yeşil yapraklı sebzelerde folik asit olduğu için bebeğe oldukça faydalı

slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:nazar::nazar::nazar::nazar::18:

cnm seninle biz aynıyız. banada doktor 4+3 te gittiğimde dış gebelik dedi keseyi göremedi diye. yıktı başıma dünyayı. gerçi kan değerim 1880 küsürdü o yüzden görmemiz gerekirdi dedi. şu kan değeri ve gebelik haftası olayını anlayamadım ben bir türlü. şükür keseyi gördük biz. sende görürsün daha çok erken bence. butun sayfaları okuyamadım nedir son durumun??

kızlar benimde hiç bulantım olmadı ama bugün biraz bulantı oluyo. doktor haftada 2 kere kırmızı et hergun mutlaka ceviz badem fındık süt ve meyve ye dedi. bebeğe bi etkisi şu aşamada olmaz ama gebeliği sağlamlaştırır dedi. :KK49::nazar::KK49:

X