- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kızlarr kendimi facebooka kaptırmışım, unuttum burayı uzun süre kimse yazmayınca:)) n e güzel herkes burda. duygucum hamilelik iyi gidiyor sanırım ben hala hamileymişim gibi hissetmiyorum.
Kırmızıya dönmedikçe korkma canım jelin birikimide olabilir kahve lekeler bendede arada ufak ufak gelio bol bol dinlen ayaklarını hafif dik öle yat bol su iç bişey olmayacak allahın izniyle
kızlarrr kasıklarımda sancı var bişey sorcam 1299 normal oluyor değilmi yani kimyasal olamaz sancı vurdukça aklıma geliyor
Tatlım kasıklarındaki sancı dayanılmaz şiddette olmadıkça sorun yok kan değeri haftana göre normal 3le 4 hafta arası 500le 10000arası 4le 5 hafta arası 1000le50000 olarak kabul ediliyomuş sen 3-4 hafta olduğuna göre normal bi değer keseyide hayırlısıyla görürsün inşallah
canım ya inşallah bişiycik olmaz bebişime(lerimize)
kırmızı değildi.ama jelin birikimi de değildi.böyle kahverengi pembe karışımı bi renkte ve baya bi damla damla şeklinde geldi.
jelin birikimi pütür pütür oluyodu ama bu baya bi korkuttu beni.proluton iğne olacam birazdan.bu iğneyi olan varmı aranızda.korkuyorum bebişe zararı olurmu diye,:18:
sende sancı oluyormu adet sancısı gibi ama uzun sürmüyor 2-3dakika kadar
selam 2011 ekim anneleri bende 2010 ekim annesiyimm ay sizi böle okuyunca nasıl heycanlandım allah herkese zamanında hayırlısıyla doğumlar nasip etsin bi kaç sayfa okudum bi kaç şeyin düşüğe sebep olabileceğinden bahsetmişsiniz ben hamileyken herşeyi raatlıkla yedim düşük yapmanın tamamen moral bozukluğu ve stresle ilgili olduğunu düşünüyorum kendinizi ve yawrularınızı hiç bir besinden mahrum etmeyin...
Bende adet olucağım hafta oluyodu kasıklarımda hatta adet olucam diye üzülüyodum Eşim bile ağrım var diyince üzülüyodu hamile değilim diye onlar geçti şimdi batma oluyo sanki iğne batırıyolar Seninle aramız bi gün ama sen bu hafta ne yaşıyosan ben bi hafta önce yaşamış oluyorum buda beni sevindiriyo demekki sende yumurtlama geç olmuş ve kese bu yüzden gözükmedi diyorum İnşallahda düşündüğüm gibidir
ewet bende burdan bakıyorum
Benimde vardı iki gün önce aynı şekilde Kanama değil ama kahverengi akıntı gibi oluyodu
iki gün denedim kendimi sabahtan akşama kadar yattım hiç bişey gelmedi akşamları biraz evin içinde iş yaptım ondan sonra gelmeye başlamıştı Dr.progestan verdi bana onu kullanıyorum şimdi bişey yok Sanada iğneyi doktor verdiyse bebişine bi zararı olmaz diye düşünüyorum korkma bence
Hamilelik döneminde çiğ etlerden (çiğ köfte, pişmemiş şarküteri ürünleri gibi) uzak durmalı ve yiyeceklerinizi iyi bir şekilde yıkamaya özen göstermelisiniz. Bunun nedeni bu yiyeceklerde bulunması muhtemel toksoplazma mikrobunun bebeğinize zarar verme ihtimalinin bulunmasıdır. Toksoplazmanın diğer bir bulaşma yolu da kediler olduğundan sokak kedilerinden uzak durmalı, kedinizin bakımını eşinize devretmelisiniz.
Maden suyu, soda gibi sıvıları almanızda bir sakınca olmamasına karşın kafein içeren içecekleri (kahve, kola,çay gibi) aşırı tüketmekten kaçınmalısınız. Güvenli üst sınır belli olmamasına karşın günde en fazla iki birim kafein içerikli içecek tüketmeniz yerinde olacaktır.
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
burdan takip ediyorum gebelik haftamı
meraba arkadaşlar.acil yardımınıza ihtiyacım var.çok korktum ben.
ben tüp bebekle 6 hafta 2 günlük hamileyim şükür.dün gittik hatta kalp atışlarını falan duyduk ama bugün kahverengiye dönük tam kırmızı olmayan biraz kanamam oldu.
doktoru aradım.jel kullanıyorum onu 3e çıkarttı.bide iğne verdi.korkma dedi.devam ederse gel bakalım dedi.ama ben çok korktum
bu durumu yaşayan varsa nolur beni aydınlatın:18:
kayınvalidem kedi besliyor. Hafta sonları gidip orda kalıyorum genellikle. neyi sallasanız kedinin tüyleri uçusuyor havada. sizce haftasonu orda kalmak bile benim için zararlı olurmu.
seellaaamm kızzlarrr hattuuunn larrr benideee alııınn araaanıızzzzaaaa :))):26::26::26::26: bnim sat 6 ocaktı 20 ocakta hamiş kalmışımm 9 şubatta öğrendiimmm dünde ultrasonaa girdiiimm minnacık bi keseee teyzelerii çok güzel bi duyguuuu
Günaydın kızlarrrr.Nasılsınız bugün bakalım?
canım ben de de aynı durum oldu.adetimden 2 gün önce başladı 4 gün falan az az geldi kahverengi akıntı.doktor progestan verdi.çok şükür yok şu anda bir şey..gerçi benim daha yeni ondan olabilir hani yerleşme kanaması fln diyorlarya belki öyledir. ama sen de içini ferah tut yat dinlen.geçicek allahın izniyle.
Canım aslında çok fazla evham yapmamak gerekiyor ama kendini korusan iyi olur. bence kalma.
teşekkür ederim , biraz internette arastırma yaptımda tüylerim diken diken oldu. kalmayacagım orda bu süreçte. okuduklarımı sizinlede paylaşacagım. simdi yemeğe cıkıyorum. gelınce görüşürüz kızlarrrrr