annemle konuşuyodumda nette moralimi bozuyoyani benim üzülmemem strese girmemem gerek anlamıyomu neeeeeeeeeeeeeeeee
selam kızlar bende 6+3teyim.
kızlar hiç birimizde uykuya egilim yok anlaşılanbunu yanlışlıkla başka topiğe yazdım gözler gitti iyice yarın sabah 11 de randevum var yarın ögleden sonra görüşürüz kızlarrrrr
Tebrikler Hayırlı olsun Tabi ki ekleriz senide Yaş Kilo ve Yaşadığın şehiride yazarmısın
annemle konuşuyodumda nette moralimi bozuyoyani benim üzülmemem strese girmemem gerek anlamıyomu neeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar hiç birimizde uykuya egilim yok anlaşılanbunu yanlışlıkla başka topiğe yazdım gözler gitti iyice yarın sabah 11 de randevum var yarın ögleden sonra görüşürüz kızlarrrrr
Günaydın anneler ne var ne yok nasıl gidiyor bakalım
İstanbul'da olanlar hangi doktorlara ve hastanelere gidiyor merak ediyorum.Biraz araştırma yapmak iyi olacak.Ben Bakırköy'de özel muayenehaneye gidiyorum.Bir gebelik öncesi birde haberi alınca gittim.Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.Hep aynı doktor ile devam etmek isterim ama doğumda hem hastaneye para ver hemde doktoru dışarıdan getirdin diye para ver çok maliyetli olacak.
Hoş geldin canımbende geldiiiimmmmmmmmmm
6 ekim 2011 diyor
bende internetin yalancısıyım
İyi haberlerle gelirsin inşallahkızlar hiç birimizde uykuya egilim yok anlaşılanbunu yanlışlıkla başka topiğe yazdım gözler gitti iyice yarın sabah 11 de randevum var yarın ögleden sonra görüşürüz kızlarrrrr
Ben pendikde özel şifa hastanesine gidiyorum Mylife35 haklı hem doktoru hemde hastaneyi iyi araştır özellikle yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı diyeGünaydın anneler ne var ne yok nasıl gidiyor bakalım
İstanbul'da olanlar hangi doktorlara ve hastanelere gidiyor merak ediyorum.Biraz araştırma yapmak iyi olacak.Ben Bakırköy'de özel muayenehaneye gidiyorum.Bir gebelik öncesi birde haberi alınca gittim.Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.Hep aynı doktor ile devam etmek isterim ama doğumda hem hastaneye para ver hemde doktoru dışarıdan getirdin diye para ver çok maliyetli olacak.
Ben dayanamadım iki gündür lekelenme var diye bu sabah doktora gittim herşey yolunda dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi 10 gün sonrada tekrar kontrole çağırdı Kesemizde 7,5mmden 9,6mm ye çıkmış Yavaş Yavaş büyüyoruz
Ben dayanamadım iki gündür lekelenme var diye bu sabah doktora gittim herşey yolunda dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi 10 gün sonrada tekrar kontrole çağırdı Kesemizde 7,5mmden 9,6mm ye çıkmış Yavaş Yavaş büyüyoruz
Sağol Benim kendi işim araba kiralama ama eşim çalıştırıyo ben evde yan gelip yatıyorumCanım çok geçmiş olsunama bak birşey yokmuş çok şükür...
Kızlar yol uzun ne iş yapıyorsunuz ,evdeyseniz gün nasıl geçiyor eee biraz tanışalımmmm artıkkkk
Ben mali müşavirim.30 yaşındayım.Özel bir şirkette çalışıyorum.
Hamile olduğumu öğrendikten sonra iki kere gittim ikisindede karnımdan baktı 10 gün sonrada kalp atışları için gidicem Bugün 4+5im 10 gün sonra 6+1 oluyo demekki o zaman duyuluyotatlım vajinal ultrasonla mı bakıyo keseye, yoksa karnından mı? bir de doktora kalp atışlarının ne zaman duyulabileceğini sordun mu?