2011 Ekim Anneleri

kızlar hiç birimizde uykuya egilim yok anlaşılan bunu yanlışlıkla başka topiğe yazdım gözler gitti iyice yarın sabah 11 de randevum var yarın ögleden sonra görüşürüz kızlarrrrr

annemle konuşuyodumda nette moralimi bozuyo yani benim üzülmemem strese girmemem gerek anlamıyomu neeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar hiç birimizde uykuya egilim yok anlaşılan bunu yanlışlıkla başka topiğe yazdım gözler gitti iyice yarın sabah 11 de randevum var yarın ögleden sonra görüşürüz kızlarrrrr

cnmm insaallah güzel haberle gel biraz etrafa kulak tıkamayı ögren sonuçta kuzun seninle Allah sıgınmaktan başka çaremizmi var

Günaydın anneler ne var ne yok nasıl gidiyor bakalım
İstanbul'da olanlar hangi doktorlara ve hastanelere gidiyor merak ediyorum.Biraz araştırma yapmak iyi olacak.Ben Bakırköy'de özel muayenehaneye gidiyorum.Bir gebelik öncesi birde haberi alınca gittim.Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.Hep aynı doktor ile devam etmek isterim ama doğumda hem hastaneye para ver hemde doktoru dışarıdan getirdin diye para ver çok maliyetli olacak.

ben de izmirdeyim... ve seninle aynı fikirdeyim. özel muayenehaneler, kontrollerde çok kasmasada doğum da biraz masraflı oluyor. onun yerine sgk ile anlaşmalı özel hastaneleri düşünebilirsin. hem muayene ücreti daha az hem doğum daha uygun fiyatlarda oluyor. ama hastane seçerkende, doğumuna kendi doktorunun girip girmiceğini, sezeryan yapıp yapmadığını, kuvöz ve yeni doğan ünitesinin olup olmadığını sormayı unutmamak lazım...

bende geldiiiimmmmmmmmmm
6 ekim 2011 diyor
bende internetin yalancısıyım
Hoş geldin canım
İyi haberlerle gelirsin inşallah

Ben pendikde özel şifa hastanesine gidiyorum Mylife35 haklı hem doktoru hemde hastaneyi iyi araştır özellikle yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı diye

Ben dayanamadım iki gündür lekelenme var diye bu sabah doktora gittim herşey yolunda dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi 10 gün sonrada tekrar kontrole çağırdı Kesemizde 7,5mmden 9,6mm ye çıkmış Yavaş Yavaş büyüyoruz

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun ama bak birşey yokmuş çok şükür...
Kızlar yol uzun ne iş yapıyorsunuz ,evdeyseniz gün nasıl geçiyor eee biraz tanışalımmmm artıkkkk
Ben mali müşavirim.30 yaşındayım.Özel bir şirkette çalışıyorum.

tatlım vajinal ultrasonla mı bakıyo keseye, yoksa karnından mı? bir de doktora kalp atışlarının ne zaman duyulabileceğini sordun mu?

bende evlenmeden önce muhasebeciydim evlendim istanbula yerleştim daha 3 ay bile olmadı çalışmak istiyorum ama evde çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook canım sıkılıyor
gurbette olmak çok zor geliyor
ADANALIYIK söylemesi ayıptır

Sağol Benim kendi işim araba kiralama ama eşim çalıştırıyo ben evde yan gelip yatıyorum
tatlım vajinal ultrasonla mı bakıyo keseye, yoksa karnından mı? bir de doktora kalp atışlarının ne zaman duyulabileceğini sordun mu?
Hamile olduğumu öğrendikten sonra iki kere gittim ikisindede karnımdan baktı 10 gün sonrada kalp atışları için gidicem Bugün 4+5im 10 gün sonra 6+1 oluyo demekki o zaman duyuluyo

Aramızda kalp atışları duyan kimse çıkmadı daha bakalım ilk kim duyucak aslında duyanların şimdiye kadar çıkması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…