Arkadaşlar ben de 6+1lik hamileyim. Dün ultrasonda kalp atışlarını gördüm. Bir daha 2 hafta sonra gideceğim doktora.
herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum
sende mi 6+1 sin aynıyızama ben 2 gün önce gittim daha yeni keseyi gördük haftaya cuma gitcem kalp etışı için bi anormallik mi var???
Canım çok geçmiş olsunama bak birşey yokmuş çok şükür...
Kızlar yol uzun ne iş yapıyorsunuz ,evdeyseniz gün nasıl geçiyor eee biraz tanışalımmmm artıkkkk
Ben mali müşavirim.30 yaşındayım.Özel bir şirkette çalışıyorum.
Günaydın anneler ne var ne yok nasıl gidiyor bakalım
İstanbul'da olanlar hangi doktorlara ve hastanelere gidiyor merak ediyorum.Biraz araştırma yapmak iyi olacak.Ben Bakırköy'de özel muayenehaneye gidiyorum.Bir gebelik öncesi birde haberi alınca gittim.Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.Hep aynı doktor ile devam etmek isterim ama doğumda hem hastaneye para ver hemde doktoru dışarıdan getirdin diye para ver çok maliyetli olacak.
Merhaba, ben İstanbulda yaşıyorum. Özel bir üniversitede öğretim görevlisiyim, yaş 30. Üniversitede sömestir tatili olduğu için rahatım ama haftaya okullar açılınca çok dikkat etmem lazım. Çünkü branşım Beden Eğitimi ve Spor . Şuan iş yerinden yazıyorum sizlere. HERKESE KOCAMAN GÜNAYDINNNNNNN
Erken dönemler olduğu için 1 gün bile farkediyor olabilir şeker. Bir de ben 6+1den çok emin değilim kendim hesaplayıp söyledim, doktor geçen hafta sadece 5 haftalık demişti. Anormallik yoktur keseyi gördüğüne göre merak etme sen.
benim sat 3 şubat senin kaçtı?
İmzana bir ticker ekle ki rahat takip edelim bebişleri :)))
Erken dönemler olduğu için 1 gün bile farkediyor olabilir şeker. Bir de ben 6+1den çok emin değilim kendim hesaplayıp söyledim, doktor geçen hafta sadece 5 haftalık demişti. Anormallik yoktur keseyi gördüğüne göre merak etme sen.
hala yardım bekliyorummm şekerler yokmu kimse?
Arkadaşlar ben de 6+1lik hamileyim. Dün ultrasonda kalp atışlarını gördüm. Bir daha 2 hafta sonra gideceğim doktora.
herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum
google ye gebelik çizelgesi yaz tatlım ilk çıkan linkte resimli olarak anlatıyor bir bir uygulayabilirsin
çok teşekkür ederim...
canım seni gördüğüme çok sevindim bebişinin kalp atışlarınıda görmüşsünmaşallah sana ve bebeğine...
birşey sölicem ben yanılmışım bunda nasıl yanıldım bilmiyorum ama 5+3müşüm meğer 6 haftalıkken kalp atışını duycaz o psikolojiye tamamen kapılmışım o kadar ki 6 haftalığım diyorum
Canım benim ben de seni gördüğüme çok sevindim.Sana da maşallah. Doktor git gel de bizi de haberdar et.
çok teşekkür ederim...