2011 Ekim Anneleri

Arkadaşlar ben de 6+1lik hamileyim. Dün ultrasonda kalp atışlarını gördüm. Bir daha 2 hafta sonra gideceğim doktora.

herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum

sende mi 6+1 sin aynıyız ama ben 2 gün önce gittim daha yeni keseyi gördük haftaya cuma gitcem kalp etışı için bi anormallik mi var???

sende mi 6+1 sin aynıyız ama ben 2 gün önce gittim daha yeni keseyi gördük haftaya cuma gitcem kalp etışı için bi anormallik mi var???

Erken dönemler olduğu için 1 gün bile farkediyor olabilir şeker. Bir de ben 6+1den çok emin değilim kendim hesaplayıp söyledim, doktor geçen hafta sadece 5 haftalık demişti. Anormallik yoktur keseyi gördüğüne göre merak etme sen.

Merhaba, ben İstanbulda yaşıyorum. Özel bir üniversitede öğretim görevlisiyim, yaş 30. Üniversitede sömestir tatili olduğu için rahatım ama haftaya okullar açılınca çok dikkat etmem lazım. Çünkü branşım Beden Eğitimi ve Spor . Şuan iş yerinden yazıyorum sizlere. HERKESE KOCAMAN GÜNAYDINNNNNNN

Ben Haznedar Hospitalium Hastanesine gidiyorum. Muayene 20 tl. ancak ilk randevuda verdığım ıkı tahlil için 280 tl verdim. iyice araştırmak lazım

İmzana bir ticker ekle ki rahat takip edelim bebişleri :)))

benim sat 3 şubat senin kaçtı?

birşey sölicem ben yanılmışım bunda nasıl yanıldım bilmiyorum ama 5+3müşüm meğer 6 haftalıkken kalp atışını duycaz o psikolojiye tamamen kapılmışım o kadar ki 6 haftalığım diyorum

Arkadaşlar ben de 6+1lik hamileyim. Dün ultrasonda kalp atışlarını gördüm. Bir daha 2 hafta sonra gideceğim doktora.

herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum

canım seni gördüğüme çok sevindim bebişinin kalp atışlarınıda görmüşsün maşallah sana ve bebeğine...

Canım benim ben de seni gördüğüme çok sevindim.Sana da maşallah. Doktor git gel de bizi de haberdar et.

teşekkür ederim canım önümüzdeki çarşamba randevum tatlım tabi ki haberdar edicem...bu sefer sorun olmamasını diliyorum umarım sevinçle gelirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…