Merhabalar kızlar...
keseler solda hep bakıyom da.. benimde solda.. hep te sol trafa agrı ve bıçak batması oluyor zaten..
Herks solda diyince acaba bu bebişler hep sola yerleşiyolar... :44:
pıt pıtlarıda duysak ta iyice emin olsak hamileliğimizden di mi..
Araba kullanmak sanırım kramplara gerçekten neden oluyo ben dün doktora giderken araba kullandım eve geldikten sonra başladı sancılarımcanım benim inşallah alırsın kucağına sağlıklı bir bebek. Ama özellikle bu dönem çok yavaş hareket et, rafa bile uzanma, ani dönüşler ve hareketler yapma. doktorumun tavsiyeleri. birde araba kullanıyosan bırak. cunku gaz feren gaz fren kıramplara neden olurmus ve riskliymiş
Ben sadece folikasit kullanıyorum başka bişey vermedi ama bu gidişleri sabah bulantılarım için bişeyler almaya başlıycam çünkü sabahları çok kötü oluyo midemDoktor size ne ilaçlar verdi? Bana elevit ve folibol verdi birde sabahları çok midem bulandığı için bir ilaç verdi.Sabahları kendimi çok kötü hissediyorum çünkü
bana sadece elevit verdi. ben hamilelği düşündüğümden beri folik asit kullanıyorum dedim. memnun kaldı bu durumdan. elevit kullan 2 günde birde folik asitini kullanabilirsin dedi. benim daha hiç bulantım yok. kızlar inşallah olmaz:)
İnşallah olmaz bulantınız Olursa kendinizi bebeğim ben burdayım diyo diyerek avutuyosun başkada bişey gelmiyo elindenelevit ne işe yarıyor. ben sadece folik asit kullanıyorum önceden de kullanıyordum zaten.... buarada benim hala mide bulantım yok umarım da olmaz. ama halsizlik var ve sanırım tansiyonum düşüyor böyle etrafı bulanık görüyorum ara ara...
ben geçen ay psikolojimi öyle bozmuştum ki hamile değilken bile hamilelik belirtisi mide bulantısıdır diye okuduğum anda midem bulanıyodukızlar konuştukya midem bulanmaya başladı vallaaaa
ama siz konuşmuyosunuzki sohbet edelim neelisiniz kaç yıllık evlisiniz kaçıncı bebişinize hamilesinizz
ben 10 aylık evliyim istanbulda yaşıyorum sizlerde anlatın sohbete başlıyalım daha kaç ay beraberiz tanıyalım birbirimizi
selam kızlar bende bu ay şüpheliler lisstesindeyim 17sinde belli olacak kısmet haber veririm sizlerede
Merhaba kızlar bende şüpheliler listesindeyim...son satım 9 ocaktı bugün dahil yok gelen giden c.tesiye kadar beklicem bakalım..benim 16 aylık bi kızım var bazen inşallah diyorum bazende çok erken mi ki diyorum hakkımızda hayırlısı...eğer hamişsem ilk bebeğim gibi o da ekim bebeği olcak gibi...
merhaba arkadaşlarbende aranıza katıldım.internetten baktığıma göre şuan 6+2 haftalık hamileyim dr a gittiğimde kese küçük göremeyiz dedi dr.ve ayın 15 ine randevu verdi.bebişimin 3 ekimde gelmesi gerekiyor tabi drdan sonra daha kesin olacak.benide listeye eklerseniz çok sevinirim.alahım bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin
melsss canım sen ne zaman gidiceksin doktora karar verdin mi:26:
canım tam 1 haftam var önümüzdeki çarşamba günü gidicem doktorum seminerde olucakmış erken tarihe almak yerine 2 gün daha ileri attı hayırlısı bakalım artık bu arada ticker ekledim dayanamadım
listeniz hayırlı olsun dolsun taşsın hadi bakalım
sağlıklı gebelikler
ya bu kadar ugursuzca konuşulurmu alt komşuma hamileyim dedim kadın fırçaladı resmen çok zoruma gitti buda düşerse niye hamile kaldın diye varya söylediğime pişman oldum inşan hayırlısıyla al kucagına der dikkat etmemi söyler kadındaki manyaklıga bak ya ay çok üzüldüm bende sevinir sandım öküzzzzzz
canım keşke söylemeseydinn ama boşver var böyle insanlar hele ki bebişin bi doğsun bak sen neleer neler gelcek kulağına...sen boşver canını sıkma bebişini de üzme...emin ol böyle fesat insanlar var etrafta sen 3 maymunu oyna daha yolun başındasın benim 16 aylık kızım var inan tecrübe konuşuyooo...iyi düşün sen ki herşey iyi olsun....
ya bu kadar ugursuzca konuşulurmu alt komşuma hamileyim dedim kadın fırçaladı resmen çok zoruma gitti buda düşerse niye hamile kaldın diye varya söylediğime pişman oldum inşan hayırlısıyla al kucagına der dikkat etmemi söyler kadındaki manyaklıga bak ya ay çok üzüldüm bende sevinir sandım öküzzzzzz
Bende kuzenime müjde veriyim dedim Ben evleneli 2 ay oldu 2.aydada hamile kaldım Çünkü bi bebeğimizin olmasını istiyoduk eşimle Söylediğime söyliyceğime pişman oldum Kocana ne kadar güveniyosundan girdi ne kadar tanıyosundan çıktı Sonuçta 40 yıl evli kalıp ayrılanlar var demekki aradan 1 asırda geçse tanıyamıyosun 4 senedir tanıdım tanıycağım kadar ve evlendim Kısacasa keşke aramasaydım dedim kapatınca Bebeğim olucak dünyada bundan güzel bi haber varmı yaaaa???????????
Kızlar benim dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu bugün bişey yoktu ama az önce yine biraz lekelenme olmuş korkuyorum ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum
canım uzulme boyle dengesız cok
insanlar çok meraklı boyle kötu konusmalara ben bunaldım artık kımseyı takmıyorum gorusmuyorumda sende kapa kulaklarını ona gore davran
ınsallah saglıkla alırsın kucagına canım benım
ewet canım yaın doktordan geleyim o zaman kesinleşecek testlerde çıkıyo bide görem rahatlicam
canım benim gözünaydın kaç haftalık oluyorrrrr aayyy darısıı bana ve benim gibi isteyenlere olsun insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?