aynen canım yaaaaaaaa mutlulugumuzu yaşayalım ben başka bişey istemiyorum bi daha da inmem aşagı evden çıkmıcam zaten doguruncada zor giderim zaten manyak karı
canım yat ayaklarının altına yastık koyyy iş güç yapma bu arada bebeklerimiz 1 gün arayla dogacaksakın korkma
Ay sen çok yaşa emi canım sıkkındı ama güldürdün beni
4hafta 3 günlük canım amin inşallah sizlerede nasip etsin Allahhh
ya bu kadar ugursuzca konuşulurmu alt komşuma hamileyim dedim kadın fırçaladı resmen çok zoruma gitti buda düşerse niye hamile kaldın diye varya söylediğime pişman oldum inşan hayırlısıyla al kucagına der dikkat etmemi söyler kadındaki manyaklıga bak ya ay çok üzüldüm bende sevinir sandım öküzzzzzz
İyi yapmışsın İnşallah çok güzel haberler alırsın Dualarım seninle ve diğer hamişlerle Dikkat et kendine Yan gel yat herşeyi boşver Dünyada bi sen bide bebişin varmış gibi yaşa
ya bu kadar ugursuzca konuşulurmu alt komşuma hamileyim dedim kadın fırçaladı resmen çok zoruma gitti buda düşerse niye hamile kaldın diye varya söylediğime pişman oldum inşan hayırlısıyla al kucagına der dikkat etmemi söyler kadındaki manyaklıga bak ya ay çok üzüldüm bende sevinir sandım öküzzzzzz
İnşallah Sağlıkla doğsunlar başka hiç bişey istemiyorum
Ayyyy ben salak gibi bugün balkondaki çamaşırlığı üstü biraz dolu halde içerri sokmaya uğraştımm ne gerizekalıyımmmmm
aminn canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insaallah hiç bir sorun çıkmazzz
bende geldiiiimmmmmmmmmm
6 ekim 2011 diyor
bende internetin yalancısıyım
hayırlı olsun ikizmi olcak tickerin ikiz gösteriyo canım
valla içime öyle doğdu
daha dr bile gitmedik
ayyy ikiz çok güzel olur ya..
inşallah gönlünden geçeni verir Rabbim...
ayyy ikiz çok güzel olur ya..
inşallah gönlünden geçeni verir Rabbim...
valla içime öyle doğdu
daha dr bile gitmedik
offffffffffffff offfffffffff niye normal şeyler beni bulmuyo kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu