2011 Ekim Anneleri

canım yat ayaklarının altına yastık koyyy iş güç yapma bu arada bebeklerimiz 1 gün arayla dogacak:nazar::nazar::nazar:sakın korkma

İnşallah Sağlıkla doğsunlar başka hiç bişey istemiyorum

Ayyyy ben salak gibi bugün balkondaki çamaşırlığı üstü biraz dolu halde içerri sokmaya uğraştımm ne gerizekalıyımmmmm

Son düzenleme:
:nazar:ya bu kadar ugursuzca konuşulurmu alt komşuma hamileyim dedim kadın fırçaladı resmen çok zoruma gitti buda düşerse niye hamile kaldın diye varya söylediğime pişman oldum inşan hayırlısıyla al kucagına der dikkat etmemi söyler kadındaki manyaklıga bak ya ay çok üzüldüm bende sevinir sandım öküzzzzzz:KK59::KK59::KK59:

hiç morali bozma canım ben ilkinden ders aldım sen almadınmı kaynanamada söyledim bir daha hamile kalırsam kimseye söylemeyecem enazından 3 aydolana kadar herşey rayına otursun sende daha kimseye söyleme acele etme tahmin edebiliyorum için içine sıgmıyor bende öyleyimde sabredecegiz :KK70:

İyi yapmışsın İnşallah çok güzel haberler alırsın Dualarım seninle ve diğer hamişlerle Dikkat et kendine Yan gel yat herşeyi boşver Dünyada bi sen bide bebişin varmış gibi yaşa

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz buraya güzel haberlerle geliriz:nazar:..zaten kiloluyum 2 haftadır iyice saldım herşeyi yiyorum evde aldı başını gidiyor valla :) ilk 3 ay böyle olsun dimi ama...:KK66:

:nazar:ya bu kadar ugursuzca konuşulurmu alt komşuma hamileyim dedim kadın fırçaladı resmen çok zoruma gitti buda düşerse niye hamile kaldın diye varya söylediğime pişman oldum inşan hayırlısıyla al kucagına der dikkat etmemi söyler kadındaki manyaklıga bak ya ay çok üzüldüm bende sevinir sandım öküzzzzzz:KK59::KK59::KK59:

kimseyi takma canım sen bende aynılarını duymamak için eşimden başka kimsenin bilmesini istemiyorum..çünkü bende bir kayıp yaşadım kalbi atmadı bebeğimin Rabbim bu meleğime can verir inşallah..Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
İnşallah Sağlıkla doğsunlar başka hiç bişey istemiyorum

Ayyyy ben salak gibi bugün balkondaki çamaşırlığı üstü biraz dolu halde içerri sokmaya uğraştımm ne gerizekalıyımmmmm

canım dikkat et kendine bırak çamaşırlar kalsın olduğu yerdeee....:KK45:hiç bir iş meleklerimizden önemli değil..

X