- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar internetten aldıgın randevuyu kaale almamışlar 16:00 da randavum var ay çok kızdım iyiki aamışım varya yoksa boşa gidecektim
Aramızda kalp atışları duyan kimse çıkmadı daha bakalım ilk kim duyucak aslında duyanların şimdiye kadar çıkması lazımdı
İlk duyması gereken kişilerden biri Larissya doktor kontrolüne ne zaman gidicek acaba
Ben geçen Cumartesi duydummmmmmmm
günaydın arkadaşlar :) 6+1günlüğüm hangi belirtiler var sizde??? bulantınız kasıklarda ağrınız gögüslerde hassasiyetiniz varmı?
günaydın arkadaşlar :) 6+1günlüğüm hangi belirtiler var sizde??? bulantınız kasıklarda ağrınız gögüslerde hassasiyetiniz varmı?
Bende cumartesi yada 5+4 de gidicem... duyarmıyım acaba kalp atışlarını :18:
Sabahları bulantı halsizlik hayalet gibi dolanmakkkk :) Şişkinlik kasıklarda gerginlik ve ağrı...Aşırı sinirlenme,tuzlu ve ekşi şeyler isteme tatlı ve yoğun kokulardan nefret etmeeeeee:2:
benim uzun süredir göğüslerim sızlıyo kasık ağrılarımda ara sıra oluyor ama gece kasık ağrısıyla uyanıdım çok şiddetliydi.
Kasık ağrılarının nedeni rahmin büyümesinden olurmuş öyle okumuştum
Neden müjdeli haberi vermiyosun Sormasak söylemiyosun Dört gözle bekliyoruz birisi kalp atışlarını duysun diye Ne mutlu sana bizlerede nasip olur inşallahBen geçen Cumartesi duydummmmmmmm
Canım sende çizelge yapsana kaçıncı haftada olduğunu takip etmemiz kolay olurgünaydın arkadaşlar :) 6+1günlüğüm hangi belirtiler var sizde??? bulantınız kasıklarda ağrınız gögüslerde hassasiyetiniz varmı?
4+0la 4+6 haftanın ortalarında atmaya başlarmış kalp ama ne zaman duyulmaya başlanır bilemem Bide kişiden kişiye değişir herhaldeBende cumartesi yada 5+4 de gidicem... duyarmıyım acaba kalp atışlarını :18:
Arkadaşlar ben de 6+1lik hamileyim. Dün ultrasonda kalp atışlarını gördüm. Bir daha 2 hafta sonra gideceğim doktora.
herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum
benimde 2 gündür kasık ağrılarım azaldı. koku hassasiyetim arttı ama mide bulandırmıyor. inanılması güç ama tatlı ve yoğurt sevmiyorum... çikolatayı bile canım istemiyor... ve sodayı pek sevmeyen ben sürekli soda içmek istiyorum (soda aşeren tek hamile)
ve bu sabah malesef mide bulantım oldu wc de... şimdi iyiyim ama wc ye gitmeye korkuyorum...