canım doktorunun şükran hanım olduğunu öğrendiğimden beri söylemek istiyormum ama moralini bozmak istemedim. belki görmüşsündür bende bundan 1-1.5 sene önce linaya şükran hanıma muayene oldum o zaman maltepedeydi yerleri neyse ilk izlenimim fena değildi ama bi sonraki gidişinde beni,söylediklerini kısacası hakkımdaki her şeyi unutmuştu ki arada çok kısa bi zaman vardı. demekki doğru dürüst not da almadı. ben işkillendim tabi netten baya araştırdım ve hakkında bi çok şikayet okudum. son ana kadar muayene edip doğuma girmediğinden tut normal doğumu beceremediğine kadarve anında bıraktım hatta bi tana bey eşinin yaşadıklarını yazmış direk okuyunca vazgeçtim zaten. bence hastasını yarı yolda bırakan bir doktora asla güvenilmez. mantıklı olan izin tarihini önceden ayarlayıp seni de en başından bilgilendirmesiydi. yada acil bir durum oluştuysa yine seni ve diğer hastalarını arayıp durumu açıklamasıydı. hiç üzülme bence sonuçta bebeğinde sende sağlıklısınız. bebeğini kim olsa doğurtur ha son bişey bunuda arkadaşlarımdan duymuştum normal doğuma pek yanaşmıyomuş
asla o doktoru karalamak gibi bir niyetim yok ama insanları üzmeye,parasını alıp hizmet vermemeye hakkı olmadığını düşünüyorum
şükran çakmak - yaşattığı mağduriyet
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-382019.html
2079000 dan benim doktorumu arasan geri cevireceğini zannetmiyorum durumu anlatır rica edersin ve ya direk git yeri balgatta akropol hastanesi sayıştayın arkasında. çok çaresizsen gider konuşursun hem sana moral de verir telefonuna ulaşman zor olabilir dur sana cebini de vereyim 05326127273 doğum ücreti 1.500 gibi olması lazımdı. üzme kendini bu kadar canım yaa(
Canım, senin doğumuna daha varmış. İnşallah erken gelmez bebişin. Erken doğumu riski neden kaynaklanıyor?
Ben de Sema Hanım ve Mine Hanım arasında karar vermek zorundayım. Hangisini tercih etsem acaba? Sema hanım'la doğum yapmış bir tanıdığım yok. Ama hakkındak yazılan internetteki yorumlar iyi..Gerçi doktor bir de Güzin Hanım'ı tavsiye etti. Onu hiç tanımıyorum. İnternette hakkında bir yorum da yok.
Evet! Benim 2. doğumum, ama ilk doğumumu devlet hastanesinde, daha ilkel koşullarda yapmıştım ben. Benim için travmatik bir deneyimdi. Şimdi ise iyi bir hastanede, iyi bir doktorla güzel ve rahat bir doğum olsun istiyorum. O yüzden de parayı da gözden çıkardım. Ama işler böyle olunca, kendimi güvende hissedemiyorum. Haklısın, panik ve stres yapmamam lazım. Bunların bana hiçbir faydası yok. İnşallah hakkımda hayırlsı olur!
canım ben kalkan malkan kullanmadım..başlarda çok zorlandım yara bere içindeydi meme uçlarım su toplamıştı.çünkü ben 1 hafta bebeişim yoğun bakımda olduğundan emziremedim sütüm gelmedi makineyle kuru kuru çekmekten mahvoldu göğüslerim hep kan geliyodu.şimdi iyileşti ama.biraz sabret napalım hangi bi dönemi kolay ki bu anneliğin...
şükran hanıma gelince ,ona bende gittim ve memnun kalmadım.ben aşılama yaptırmak için gitmiştim çok canım cicim aşkım falan dio neyse rahatsız oldum ama asıl gıcık olduğum nabza göre şerbet veriyo gibi geldi bana mesela bi kararını beğenmeyince hemen kıvırıyo yok şaka yaptım zaten falan demişti güven vermemişti bırkmıştm...boşver her şerde bi hayır vardır belki sana daha iyi bi doktor denk gelcek allaha tevekkül et..
Dediğin gibi, herşeyde vardır bir hayır. Aslında, artık gerçekten doktoru düşünmek istemiyorum. Çünkü düşünmekten yoruldum. Sadece şu son 3 haftamı stressiz ve rahat geçirmek istiyorum. Son olarak, diğer 2 doktor arasında karar vermek kaldı. Onu da halledersem, sadece doğuma ve bebişime odaklanacağım. Dediğin gibi, tevekkül önemli. Belki de bu işin anahtarı...
Bahsettiğiniz Mine Hanım' ın soyadını öğrenebilir miyim acaba?
Bahsettiğiniz Mine Hanım'ın soyadını öğrenebilir miyim acaba? Benim doktorum da Mine Hanım ' da acaba aynı doktor mu merak ettim. Hayırlı doğumlar şimdiden...
Mine Kermallı. Siz memnun musunuz kendisinden? Onu mu seçsem acaba?
Canım, senin doğumuna daha varmış. İnşallah erken gelmez bebişin. Erken doğumu riski neden kaynaklanıyor?
Ben de Sema Hanım ve Mine Hanım arasında karar vermek zorundayım. Hangisini tercih etsem acaba? Sema hanım'la doğum yapmış bir tanıdığım yok. Ama hakkındak yazılan internetteki yorumlar iyi..Gerçi doktor bir de Güzin Hanım'ı tavsiye etti. Onu hiç tanımıyorum. İnternette hakkında bir yorum da yok.
Evet! Benim 2. doğumum, ama ilk doğumumu devlet hastanesinde, daha ilkel koşullarda yapmıştım ben. Benim için travmatik bir deneyimdi. Şimdi ise iyi bir hastanede, iyi bir doktorla güzel ve rahat bir doğum olsun istiyorum. O yüzden de parayı da gözden çıkardım. Ama işler böyle olunca, kendimi güvende hissedemiyorum. Haklısın, panik ve stres yapmamam lazım. Bunların bana hiçbir faydası yok. İnşallah hakkımda hayırlsı olur!
kızlar konuyla alakasız ama prima bebek bezli alacaksanız ve eğer evinize yakınsa yada yolunuz geçerse nevgross diye biryer var oradan alın fiyatı baya uyguna geliyor. 1 paket prima prem. yeni doğan 18.50 tl
bizim burada makro var orada paket fiyatı 23.90 tl
diğer marka bebek bezleride uygunmuş en pahalısı primaymış. toptan alırsanız baya fark ediyor.
kızlar artık doğumlar konuşulmaya başlanmış doğal olarak.inşallah hepimiz yavrularımızı zamanında ve sağlıklı kucağımıza alırız.
eşim ankarada ailesinin yanında şimdi.bende ailemin yanındayım.ayrıyız yani((((
size sorum belki daha önceleri konuşulmuştur ama şimdi ben park yatak aldım ancak içine yatak almadım siz ne aldınız bi öneriniz var mı hangi markayı alalım ve nerden alalım diye yardımcı olursanız çok sevinirim eşim yanıma gelmeden ordan halletsin istiyorum
Bence korkma, stres de yapma. Umarım bebiş zamanında doğar.Benim bebek çok aşağıda,devamlı baskı yapıyor baştan beri,o yüzdende ayakta kalma,iş yapma,istirahat diyor devamlı doktorum,bende korkuyorum,ilk doğumum,hayata geç başladık,36 yaşındayım,stres yapıyorum,stres yaptıkça bunun bebişi kötü etkilediğini hissedebiliyorum ve o zaman kendime gelmeye çalışıyorum vs vs işte canım,dediğin gibi kim olsa doğurtur,okadarda kafana takma,ben ayın 23üne sema hanıma randevu aldım,en azından başka bi göz muayene edicek dye kendimi telkin ediyorum,sema hanım için iyi şeyler duydum,gerçi mine içinde aynı,bende senin gibi araştırmacı pimpirikli biriyim,neyse kendini rahatlatmaya ve bebeğine kavuşacağın anı düşünmeye çalış ve kendini artık hangi doktor olursa eline bırak,gereksiz şeyler düşünüp stres yapma,hrs de arkadaşım doğum yaptı,zaten oranın doğum ekibi çok iyiymiş,o yüzden canını sıkma,son günlerinin tadını çıkar,doğumdan sonrada seni buraya beklıyoruz:)
Bence de.. Herkes herkesle kötü deneyim yaşayabilir. Ben bu son yaşanılana kadar zaten doktorumdan genel olarak memnundum. Hala da öyle ama keşke benim son anımda tatile çıkmasaydı. Kendimi daha çok güvende hissedecektim. Herneyse, hakkımızda hayırlısı.. Üzül üzül boşuna..güzin linaya yeni başladı diye biliyorum,ben linaya ilk gittiğimde ona muayene olmuştum,sonra tavsiyeyle şükran hanıma geçtim ama güzindende kötü bi elektrik almadım,daha önce yine ymahallede bi tıp merkezinde çalışıyomuş sanırım ama evet dediğin gibi nette onunla ilgili bi yorum yok,şükranda benim bi arkadaşımda doğum yapmıştı ve memnun kalmıştı,bende o yüzden ona gidiyorum,bazı insanlar kötü deneyimler yaşamışlar sanırım ama bu herkes için olabilir,insanlarıda karalamamak lazım,halen bi arkadaşımda semaya devam ediyor ve memnun,o yüzden gözünü karart ve birine karar ver ve gerisini düşünme bence,hakkında hakkımızda hayırlısı canım...
Nevgross nerede?
Ben park yatak aldığım yerden, Acity Özelcan'dan, viscolex yatak aldım, park yataklar için yapılmış olanlardan. Markasının ne olduğunu bilmiyorum.
canım birde ne kadara aldığını hatırlıyorsan yazabilirmsin?
internette de gördüm hangisi daha uygunsa onu alayım diyorum.
Nevgross nerede?
slm kızlar doğum yaptım.perşembe gece 12 den sonra garip bişiler hissettim.1.30 gibi suyum geldi.hemen hastaneye gittik.acile aldılar yine.Astım hastası olduğum için yüksek riskli gebelik bölümüne yatış yaptırdılar.başlarda sancım yoktu.ntsye bağlıydım hep.doktor sordukça bende sacı yokki nasıl oluyo sancı diyodum.sadece karın ağrım var diyince zaten o sancı dedi.saat 3 gibi sancılar kendini hissettirdi zaten.sabah 8 e kadar normal sancı çektim.6 cm açıklığım olunca ilerlemeyince suni sancı verdiler.suni sancı bir ölüm gibiydi.8 cm e kadar açılma oldu.ama bebişin kafası bi türlü aşağı inmedi.3 saat 9 cm açılmayla durdum yine inmedi aşağı inatçı bebiş.bebişin sağlığı için sezeryana karar verdiler.gece 3 den ertesi gün saat 3 e kadar sancı çektikten sonra sezeryana karar verildi.sezeryan odalarının hepsi dolu olduğundan 2 saatte sezeryan odasının boşalmasını bekledik.sancılar bastırdı dayanamıyordum.ya doğumla ya sezeryan anestezisiyle geçermiş.2 saatte boşu boşuna sancı çektim.sonunda başarılı bir ameliyatla bebeğime kavuştum.spinal anestezi yaptılar.08.07.2011 tarihinde cuma günü 3 kilo 500 gram doğdu bebişim.pembiş bir bebek.sağlığı herşeyi yerinde.bizde hastanede 2 gün kaldık.dün çıktık eve geldik.ilk2 gün ememedi.tutamadı memeyi.dün gece sabah ezanından sonra tuttu memeyi.emmedi zamanlarda sütü pompayla sağıp kaşıkla yedirdik kan şekeri düşmesin diye.bu yöntem işe yaradı.gücü yerine gelince emmeye başladı.şimdilik çok mutluyuz kızımızla.babası kimlibğini çıkarttıracak bugün.Zeynep Asya olacak ismi.allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.şimdilik bizden bu kadar.öpüyoruz sizleri.
slm kızlar doğum yaptım.perşembe gece 12 den sonra garip bişiler hissettim.1.30 gibi suyum geldi.hemen hastaneye gittik.acile aldılar yine.Astım hastası olduğum için yüksek riskli gebelik bölümüne yatış yaptırdılar.başlarda sancım yoktu.ntsye bağlıydım hep.doktor sordukça bende sacı yokki nasıl oluyo sancı diyodum.sadece karın ağrım var diyince zaten o sancı dedi.saat 3 gibi sancılar kendini hissettirdi zaten.sabah 8 e kadar normal sancı çektim.6 cm açıklığım olunca ilerlemeyince suni sancı verdiler.suni sancı bir ölüm gibiydi.8 cm e kadar açılma oldu.ama bebişin kafası bi türlü aşağı inmedi.3 saat 9 cm açılmayla durdum yine inmedi aşağı inatçı bebiş.bebişin sağlığı için sezeryana karar verdiler.gece 3 den ertesi gün saat 3 e kadar sancı çektikten sonra sezeryana karar verildi.sezeryan odalarının hepsi dolu olduğundan 2 saatte sezeryan odasının boşalmasını bekledik.sancılar bastırdı dayanamıyordum.ya doğumla ya sezeryan anestezisiyle geçermiş.2 saatte boşu boşuna sancı çektim.sonunda başarılı bir ameliyatla bebeğime kavuştum.spinal anestezi yaptılar.08.07.2011 tarihinde cuma günü 3 kilo 500 gram doğdu bebişim.pembiş bir bebek.sağlığı herşeyi yerinde.bizde hastanede 2 gün kaldık.dün çıktık eve geldik.ilk2 gün ememedi.tutamadı memeyi.dün gece sabah ezanından sonra tuttu memeyi.emmedi zamanlarda sütü pompayla sağıp kaşıkla yedirdik kan şekeri düşmesin diye.bu yöntem işe yaradı.gücü yerine gelince emmeye başladı.şimdilik çok mutluyuz kızımızla.babası kimlibğini çıkarttıracak bugün.Zeynep Asya olacak ismi.allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.şimdilik bizden bu kadar.öpüyoruz sizleri.
canım
187. Cadde No: 129 Macunköy - 06370 - Ankara - Türkiye
ostim gimat
NevGross Toptan Market - Nev Gıda San. Tic. Ltd. Şti.
toptan fiyatına alınıyor. çoğu ürünün fiyatları çok iyi bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?