Canım, senin Şükran Hanım'la ilgili deneyim ve tecrübelerin pek iyi olmamış. Ben genel olarak memnunum. Sezar'ın hakkı da Sezar'a diyorum. Ben biraz vesveseli ve araştırmacı bir tipim. Beni mümkün olduğunca rahatlattı, sagolsun. Hakkını da yiyemem. Ve sonuna kadar da normal doğumu destekliyor diye biliyorum. Bir ara, sadece bebeğin baş büyüklüğünden dolayı, "sezaryan olabilir ama bebişin kafa gelişimi de durabilir, o zaman da normal dogum" dedi. Şimdi bebişin değerleri biraz daha normale dönünce, sonuna kadar normal doğum diyor. Bana bebişin baş büyüklüğünün ortaya çıkmasına kadar hep moral verdi, "Sen normal yaparsın. Epidurale bile gerek kalmaz" diyerek. Ama keşke bir de şu son yaşadıklarımı yaşamasaydım. Zaten memnun olmasam çoktan bırakırdım. İnşallah herşey yolunda gider ve en iyi şekilde doğum yaparım.
Bu arada, verdiğin hastane ve doktor bilgisi için de teşekkürler! İhtiyacım olursa arayacağım. Gerçi, 36. haftadan sonra hiçbir doktor yeni hasta kabule tmiyormuş, ama...Senin doktorun kimdi?