• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar bende chicco nun lite way model arabasını aldım. yeni doğduğundan itibaren kullanılabiliyor. hem küçük fazla yer de kaplamıyor. özelcanda peşiin 265 e kadar düşürüyorlar.

herkese merhaba

biz de dün bebek arabamızı aldık sonunda. quinny nin zapp extra modelini aldık.bide maxi cosi arabakoltuğunu ikisini 1000 tl ye aldık.bizim arabanın bagajı çok küçük olduğu için ne yazıkki diğer modellerin iskeleti sığmadı.buda katlandığında çok küçük olduğu için bu modeli aldık

herkese hayırlı olsun aldıklarıı bebişler güzel günlerde kullansın.bizde dün aldık aynılarından :) quinny zap extra ve maxi cosi cabriofix .nakit 900 tl ye aldık.yalnız bende arada kaldım maxi cosi pebble diye de bir anakucagı var yeni cıkmıs ondan mı alsaydık diyorum 100 tl falan daha pahalı aralarındaki farkı bilmiyorum ama renklerini daha cok begenmiştim.neyse olan oldu artık :))

kızlar ben hala dr aramaktayım,serdar oğuza gittim bugün. memnun kaldım ama içime sinmeyen bişeyler var sanki..sizler kime gidiyorsunuz?riskli gebelik uzmanı arıyorum

ben ebru saraca gidiyorumm inanılmaz bir doktorr herkese de söylüyorum işinin ehlii.kesinlikle ebru saraca bir git derim .tunalı da muaynehanesi..

kızlar ben hala dr aramaktayım,serdar oğuza gittim bugün. memnun kaldım ama içime sinmeyen bişeyler var sanki..sizler kime gidiyorsunuz?riskli gebelik uzmanı arıyorum

ben ebru saraca gidiyorumm inanılmaz bir doktorr herkese de söylüyorum işinin ehlii.kesinlikle ebru saraca bir git derim .tunalı da muaynehanesi..

slm bayalar bende 32haftalık hamileyim.. bebişime çukurambardaki ebebek ve toker bebeden alışveriş yaptık... özellikle ebebek i öneririm bayağı indirimler oluyor internet sitesindende bakabilirsiniz:42:

herkese hayırlı olsun aldıklarıı bebişler güzel günlerde kullansın.bizde dün aldık aynılarından :) quinny zap extra ve maxi cosi cabriofix .nakit 900 tl ye aldık.yalnız bende arada kaldım maxi cosi pebble diye de bir anakucagı var yeni cıkmıs ondan mı alsaydık diyorum 100 tl falan daha pahalı aralarındaki farkı bilmiyorum ama renklerini daha cok begenmiştim.neyse olan oldu artık :))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdenn aldınn bizde indirimli aldık diye seviniyoduk.önce e bebeğe baktık orda 1250 dediler sonra toker bebeden aldıkk. bu arada iki koltuk arasında da sadece başının altındaki yastık farkı varmış öyle sölediler bana

selam herkese.. çukurambarda e bebek ten prima hoşgeldin bebek paketimi almaya gittim.. eksiklerimizi oradan aldım. ama medela elektrikli pilli göğüs pompası 170 tl idi. ben aynı gün toker bebeden 140 tl ye aldım.. bu arada e bebek mağazasının karşısında yeşim mağazası var. lohusa geceliği aldım 2 tane.. hastane için almıştım ama sonuçta evdede gerekli.fiyatları 25 tl..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdenn aldınn bizde indirimli aldık diye seviniyoduk.önce e bebeğe baktık orda 1250 dediler sonra toker bebeden aldıkk. bu arada iki koltuk arasında da sadece başının altındaki yastık farkı varmış öyle sölediler bana

hadi yaa :(( biz de özelcan dan aldık sögütözü subesinden e bebekte ikisi 1250 tl gibi bir fiyata geliyodu 100 t lhediye ceki veriyolardı falan sonra biraz rastıralım dedik.bu arada nakit degil 5 taksite almısızz ya ilk önce nakit diye konustuk sonra 900 ü bölmüşler karta ::(( keske önce yazsaydım ama aynı günde almısızz :( evet evet hatta pebble daha agır o yüzden iyiki cabriofix almısız anakucagını.bu arada o gün emzirme yastıgı aldık sevi bebenin 49 tl idi 40 a aldık, braun un da ates ölcer 129 tl idi 100 e aldık.ama ates ölceri ben nette 85 e falan buldm

Son düzenleme:
selam herkese.. çukurambarda e bebek ten prima hoşgeldin bebek paketimi almaya gittim.. eksiklerimizi oradan aldım. ama medela elektrikli pilli göğüs pompası 170 tl idi. ben aynı gün toker bebeden 140 tl ye aldım.. bu arada e bebek mağazasının karşısında yeşim mağazası var. lohusa geceliği aldım 2 tane.. hastane için almıştım ama sonuçta evdede gerekli.fiyatları 25 tl..[/QUOTE

hımmmmmm yakaladım senii :))dün yeşime gittim harika kaliteli gecelikler vardı .bedenleri olsaydı 2 pijama 2 de gecelik alıp cıkmıstım ordann demek ki sen almıssın güle güle kullan :)) e bebek bana cok pahalı geliyoo acıkcası tokerden almakla iyi yapmıssınız..

Son düzenleme:
bu arada bişi sorucamm yeşimdee şişmaqnlara göre de bişiler varmı. ben şuan 86 kiloyumm kalçama sığıcak bi pantolon arıyroumda varmıdır orda acabaa

selam herkese.. çukurambarda e bebek ten prima hoşgeldin bebek paketimi almaya gittim.. eksiklerimizi oradan aldım. ama medela elektrikli pilli göğüs pompası 170 tl idi. ben aynı gün toker bebeden 140 tl ye aldım.. bu arada e bebek mağazasının karşısında yeşim mağazası var. lohusa geceliği aldım 2 tane.. hastane için almıştım ama sonuçta evdede gerekli.fiyatları 25 tl..[/QUOTE

hımmmmmm yakaladım senii :))dün yeşime gittim harika kaliteli gecelikler vardı .bedenleri olsaydı 2 pijama 2 de gecelik alıp cıkmıstım ordann demek ki sen almıssın güle güle kullan :)) e bebek bana cok pahalı geliyoo acıkcası tokerden almakla iyi yapmıssınız..

eyvah yakalandım:) teşekkür ederim daha iyileri senin olsun:))
gerçekten çok kaliteli. mesela benim aldığım geceliğin biri marks&spencer in ama tabi başka etiket takıyorlarr. kumaşı çok güzel.. ama benim de beğendiğim çoğu geceliğin bedeni yoktu..

bu arada bişi sorucamm yeşimdee şişmaqnlara göre de bişiler varmı. ben şuan 86 kiloyumm kalçama sığıcak bi pantolon arıyroumda varmıdır orda acabaa

canım yeşimde çok güzel tunikler vadı pantolonlara bakmadım.. hamilelere özel pantolon var mı sormadım açıkçası..zaten orda bişey bulmak biraz şans işi. ama lcw dan uygun fiyata kot ve kanvas pantolonn almıştım..

eyvah yakalandım:) teşekkür ederim daha iyileri senin olsun:))
gerçekten çok kaliteli. mesela benim aldığım geceliğin biri marks&spencer in ama tabi başka etiket takıyorlarr. kumaşı çok güzel.. ama benim de beğendiğim çoğu geceliğin bedeni yoktu..

:)) o zaman güzel bir haber vereyim.15 gün sonra bambu pamuktan gecelikler gelicekmiş onlara bayıldım bende.suan sadece xl vardı baayaa bir genişti bana onu bile almayı düsündüm o kadar begendim yani :) marks and spencer ın geceligini bende gördüm cok cok güzeldi ama mavi diye biraz bekliyim dedim kızım olucak da sanki nolucaksa mavi olursa.:) onu da alıcam ama kafaya koydum.

bu arada ben aldım braun ates ölcer 129 tl imiş satısı 100 tl ye aldık özelcandan ama sonra webdenal.com da 85 e buldum :(

BRAUN THERMOSCAN ATEŞ ÖLÇER İRT-4520

:)) o zaman güzel bir haber vereyim.15 gün sonra bambu pamuktan gecelikler gelicekmiş onlara bayıldım bende.suan sadece xl vardı baayaa bir genişti bana onu bile almayı düsündüm o kadar begendim yani :) marks and spencer ın geceligini bende gördüm cok cok güzeldi ama mavi diye biraz bekliyim dedim kızım olucak da sanki nolucaksa mavi olursa.:) onu da alıcam ama kafaya koydum.

bu arada ben aldım braun ates ölcer 129 tl imiş satısı 100 tl ye aldık özelcandan ama sonra webdenal.com da 85 e buldum :(

BRAUN THERMOSCAN ATEŞ ÖLÇER İRT-4520

yaa o bambu pamuktan gecelikleri çok beğendim ama bedeni yoktu..15 gün sonra doğum olmazsa inşallah bakabilirim.. o mavi geceliktn alddım ben:)) benim de kızım olacak ama çok beğendim giydim güzelde duruyor.. bide lohusalıktan sonrada rahat kullanılır..
ateş ölçere baktım teşekür ederim alından ölçülüyormu ki.. her mağazada ateş ölçeri 100-120 arası görmüştüm.. bu uygunmuş teşekkkürler...

kızlar bende primadan ilk hediyem paketine başvurdum. bugün telefon açtılar. kısmetse paketimi gidip alıcam e-bebek mağzasından. ben kendime 1 adet gecelik ve pijama aldım. doktoruma doğum için ne getireyim diye sordum oda abartma zaten sen gelince biz sana burada kendi geceliğimizi giydircez doğumda kanaman azalana kadarda onu giyiceksin dedi. sonra kendi pijama yada geceliğini giyersin diyor.
sizlerde bence hastaneye yada doktora sorun. bana doktor boşuna hasta bezi felan alma dedi. bütün ihtiyacımı hastane karşılıyacakmış. bebeğinde hastanede kaldığı sürece bez vs karşılıyormuş.
doktoruma kalsa kendine ve çocuğa 1 adet takım al yeter diyor :)

slm kızlar doğum yaptım.perşembe gece 12 den sonra garip bişiler hissettim.1.30 gibi suyum geldi.hemen hastaneye gittik.acile aldılar yine.Astım hastası olduğum için yüksek riskli gebelik bölümüne yatış yaptırdılar.başlarda sancım yoktu.ntsye bağlıydım hep.doktor sordukça bende sacı yokki nasıl oluyo sancı diyodum.sadece karın ağrım var diyince zaten o sancı dedi.saat 3 gibi sancılar kendini hissettirdi zaten.sabah 8 e kadar normal sancı çektim.6 cm açıklığım olunca ilerlemeyince suni sancı verdiler.suni sancı bir ölüm gibiydi.8 cm e kadar açılma oldu.ama bebişin kafası bi türlü aşağı inmedi.3 saat 9 cm açılmayla durdum yine inmedi aşağı inatçı bebiş.bebişin sağlığı için sezeryana karar verdiler.gece 3 den ertesi gün saat 3 e kadar sancı çektikten sonra sezeryana karar verildi.sezeryan odalarının hepsi dolu olduğundan 2 saatte sezeryan odasının boşalmasını bekledik.sancılar bastırdı dayanamıyordum.ya doğumla ya sezeryan anestezisiyle geçermiş.2 saatte boşu boşuna sancı çektim.sonunda başarılı bir ameliyatla bebeğime kavuştum.spinal anestezi yaptılar.08.07.2011 tarihinde cuma günü 3 kilo 500 gram doğdu bebişim.pembiş bir bebek.sağlığı herşeyi yerinde.bizde hastanede 2 gün kaldık.dün çıktık eve geldik.:nazar: ilk2 gün ememedi.tutamadı memeyi.dün gece sabah ezanından sonra tuttu memeyi.emmedi zamanlarda sütü pompayla sağıp kaşıkla yedirdik kan şekeri düşmesin diye.bu yöntem işe yaradı.gücü yerine gelince emmeye başladı.şimdilik çok mutluyuz kızımızla.babası kimlibğini çıkarttıracak bugün.Zeynep Asya olacak ismi.allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.şimdilik bizden bu kadar.öpüyoruz sizleri.:52:

gözün aydın canım,Allah analı babalı ,sağlıklı sıhatli,hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.inşallah ben de bebişlerimi kucağıma alır,kokularını duyar ve büyütürüm.seni ve prensesini öpüyorum.

yaa o bambu pamuktan gecelikleri çok beğendim ama bedeni yoktu..15 gün sonra doğum olmazsa inşallah bakabilirim.. o mavi geceliktn alddım ben:)) benim de kızım olacak ama çok beğendim giydim güzelde duruyor.. bide lohusalıktan sonrada rahat kullanılır..
ateş ölçere baktım teşekür ederim alından ölçülüyormu ki.. her mağazada ateş ölçeri 100-120 arası görmüştüm.. bu uygunmuş teşekkkürler...

ayyy cok yaklasıtı o zaman senn dogumm hadi hayırlısıı :) bende alıcam o maviden cok begendim cünkü cok kaliteli ve kullanıslı bişeydi.evde emzirirken falan da cok rhat.artık alısveriş olayını tamamen internete vericem bende :( ama bu alından ölcmüyo 1 sn de kulaktan ölcüyo.alından ölcen kızılötesi ışınla ( alından mıydı uzaktan mıydı tam emin degilim) chicco nun vardı bitane ama istemedim ya ışınla ates mi ölcülürr :))

Selam kızlar,

Bebek şekeri kapı süsü gibi şeyleri nereden aldınız, tabii alan varsa :)) Birde 60*120cm ölçüsündeki bebe karyolasına nereden uyku seti almalıyım, genelde daha büyük olçülerde oluyor setler.

Back