Kızlar merhaba!Özledim sizleri :))Geçmişi okurken hamilelik heyecanını ne kadar özlediğimi bi kez daha farkettim :))İlk hamileliği olanlar,bugünlerin tadını çıkarın,herkes benim gibi olmaz belki ama ben hamileliği çok özlüyorum...
4 haziran 18.10 da kızım dünyaya geldi.Çok tatlı,boncuk gözlü,3.230 kg ağılığında,minicik bi kızım oldu.Ne yazık ki sezeryan oldum
2 günde ayaklandım ama o iki günde bebeğim ağladığında anında kalkıp onu kucağıma alamamak bana işkence gibi geldi.Yani mümkün olabilseydi hala normal doğum derim.Ama yine de bizim için herşey kolaydı.Çok çabuk ayağa kalktım,toparlandım.Of sizlere anlatmak istediğim öyle çok şey var ki :))Sanırım hepsini şuan yazamayacağım :)
Doktor arayanlara ısrarla Yusuf Üstün diyorum.Sadece doktor değil psikoloğumda oldu,onun sayesinde herşey olması gerekenden çok daha kolay oldu.
Doğumdan sonra eve kapanmak beni mahvetti.Hele doğum öncesi iznimde karnımda kızımla deliler gibi öyle çok gezdik ki,bi anda eve kapanınca bi garip oldum.Yaz bebeği olduğu için şanslıyım yine de,bi kaç dakikalığınada olsa hergün bahçeye çıkıyoruz kızımla...Ama gerçekten ilk günler zor,buna kendinizi hazırlayın.Bebek sürekli emmek istiyor,bazen kendimi saatlerce kucağımda bebekle aynı koltukta oturur buluyorum :)Çok bunaldığım zamanlar kendimi suçlu hissediyorum,bebeğim sağlıklı ne istiyorum ki daha diyorum ama lohusalık gerçekten çok garip bi durummuş :)
Bebek hemen büyür,çok kyafet almayın diyorlardı ya,valla ben geçen gün çıkıp bi fasıl daha alışveriş yapmak zorunda kaldım :)Bebeğin çişi çıkıyor,kusuyor,sürekli kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum,çamaşır makinesi sürekli faaliyette :)Yaz bebeği olarak benim en çok ihtiyaç duyduğum şeyler çıtçıtlı badiler,patikli yarım altlar ve penye üstler oldu.çıtçıtlılar çok çok fazlaydı ama diğerlerine takviye yapmam gerekti :)Penye battaniyede çok lazım olan bişey.Biz de üç tane vardı ancak yetiyor.bi tane daha olsa fazla olmazmış yani.
Yazacak daha çooook şey var ama şimdi çıkmam gerekiyor.En kısa zamanda tekrar giricem.Hepinizi çok öpüyorum...