bence bir süre sonra facebooktaki grup kapatılsın yani bizden başka kimse göremesin
gelmek isteyen herkes üye olsun
bi de bi arkaşımız kötü bir haber verdi beni listeden çıkar diye
ama ben listeden çıkarmayacağım o 2011 ağustos anne adayıydı hep öyle kalacak
rabbim sabır versin inşallah bir sonraki bi bebeği sağlıkla tamamına erer
fahri annemiz olarak her zman bekleriz canım
ben grubu bulamadım. beni sil diyen arakdaşa Allahtan sabır diliyorum bu tsh beni çok korkuutu kkızlar ben de çok endişeliyim. 6.5 çok yüksek değer bu haftalar için. tiroit hormonu bebek için çok önemli özellikle ilk 3 ay anneden alıyormuş ama 13-28. haftalarda dengede olması daha önemliymiş bebek gelişimi için
bence bir süre sonra facebooktaki grup kapatılsın yani bizden başka kimse göremesin
sağol canım inşallah içim çok sıkıntılı bakalımiçini ferah tut canım ve bol bol dua et..benim içime Allah ın izniyle bişey olmayacak diye doğuyor
canım hangi arkadaşımız? çok üzüldüm..kendi önceki halim geldi..2010 temmuz annesi olcaktım kaydımı sildirdim...2011 mart annesi olcaktım kaydımı sildirdim..inşllah bu sefer başka kimsenin kaydı silinmez.....Allah kucağımıza almayı nasip etsin....
cuma günü kahverengi akıntım yoğun gelince dr. aradım istersen gel bi bakalım dedi..
gittim üstten baktı bebeği göremedi..
ben başladım ağlamaya..
alttan bakalım istersen dedi vee kuzucum ordaydı..böyle tektaş gibi tamda..
bu babasına bi mesaj dedi dr.
kalp atışlarını da gördük..
ama duyamadık o özellik yok muş..mardinde var mı bilmiyorum dedi
ayaklarım yere basmadı bütün gün...
satımla tam tamına uyumlu gidiyor çok şükür...
Allah ım hepimizin bebeklerini korusun inşaallah
Canım bende bugün itibariyle 6+4 günlük hamileyim. Yarın kalp atışları için gidicez. Cuma gecesi koyu kahverengi akıntım oldu. Çok fazla değil.Birkaç damla.. Onu görünce çok telaşlandım ve uzandım, dinlendim sabaha kadar. Dün bütün gün bişey yoktu. Akşam baktım yine olmuş ama bu sefer çok açık kahverengiydi.
Çok telaşlandım. Sanırım seninde aynı şey olmuş. Senin ne kadar akıntın oldu canım? Birde sürekli miydi? Doktor ne dedi?
Kızlar siz böyle bişey yaşadınız mı?
kızlar aranızda tsh yüksek çıkan yok mu. ya da baktırdınız mı?
kızlar doktorunuzu iyi araştırın demişsiniz doktor önemli demişsiniz. ben yazdan beri aynı doktora gidiyorum henüz bi problem yok düne kadar da hep iyi yorumlar aldım doktor hakkında ama dün bi arkadaş kötü bi kaç bişey söyledi o doktor hakkında kafam allak bullak oldu sizce başka doktora da gitmeli miyim ?
evet mersinliyim ama orda oturmuyorum bilecikteyim eskişehire gidiyorum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?