2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence bir süre sonra facebooktaki grup kapatılsın yani bizden başka kimse göremesin
gelmek isteyen herkes üye olsun

bi de bi arkaşımız kötü bir haber verdi beni listeden çıkar diye
ama ben listeden çıkarmayacağım o 2011 ağustos anne adayıydı hep öyle kalacak
rabbim sabır versin inşallah bir sonraki bi bebeği sağlıkla tamamına erer

fahri annemiz olarak her zman bekleriz canım

ben grubu bulamadım. beni sil diyen arakdaşa Allahtan sabır diliyorum bu tsh beni çok korkuutu kkızlar ben de çok endişeliyim. 6.5 çok yüksek değer bu haftalar için. tiroit hormonu bebek için çok önemli özellikle ilk 3 ay anneden alıyormuş ama 13-28. haftalarda dengede olması daha önemliymiş bebek gelişimi için

ben de bu arkadaşa Allahtan sabır diliyorum..
inşaallah başka fire vermeyiz..

içini ferah tut canım ve bol bol dua et..benim içime Allah ın izniyle bişey olmayacak diye doğuyor

cuma günü kahverengi akıntım yoğun gelince dr. aradım istersen gel bi bakalım dedi..
gittim üstten baktı bebeği göremedi..
ben başladım ağlamaya..
alttan bakalım istersen dedi vee kuzucum ordaydı..böyle tektaş gibi tamda..
bu babasına bi mesaj dedi dr.
kalp atışlarını da gördük..
ama duyamadık o özellik yok muş..mardinde var mı bilmiyorum dedi
ayaklarım yere basmadı bütün gün...
satımla tam tamına uyumlu gidiyor çok şükür...
Allah ım hepimizin bebeklerini korusun inşaallah

canım hangi arkadaşımız? çok üzüldüm ..kendi önceki halim geldi..2010 temmuz annesi olcaktım kaydımı sildirdim...2011 mart annesi olcaktım kaydımı sildirdim..inşllah bu sefer başka kimsenin kaydı silinmez.....Allah kucağımıza almayı nasip etsin....

içini ferah tut canım ve bol bol dua et..benim içime Allah ın izniyle bişey olmayacak diye doğuyor
sağol canım inşallah içim çok sıkıntılı bakalım

aynen canım ben de aralık 2010 ama sildirdim şimdi sıkıntı çıkınca da çok üzüldüm

Canım bende bugün itibariyle 6+4 günlük hamileyim. Yarın kalp atışları için gidicez. Cuma gecesi koyu kahverengi akıntım oldu. Çok fazla değil.Birkaç damla.. Onu görünce çok telaşlandım ve uzandım, dinlendim sabaha kadar. Dün bütün gün bişey yoktu. Akşam baktım yine olmuş ama bu sefer çok açık kahverengiydi.

Çok telaşlandım. Sanırım seninde aynı şey olmuş. Senin ne kadar akıntın oldu canım? Birde sürekli miydi? Doktor ne dedi?

Kızlar siz böyle bişey yaşadınız mı?

ALLAH sabır versin o arkadaşımıza.inşallah allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz çok üzüldüm bende

canım bende 1 haftadır falan oluyor.az az ara ara geliyor...doktor ciddi bişey değil korkmana gerek yok dedi..progestan alıyorum sabah akşam ağızdan..istersen sen de kullan zaten düşük önleyici ve hiçbir yan etkisi yokmuş..ultrasonla baktı doktor alttan kesenin dışında yüzeysel kanama bölgesi var ama bu ciddi bişey değil içini ferah tut dedi..
korkma sende canım..birde ilişkiden uzak durun dedi doktor..yolculuktan çok daha tehlikeliymiş ilişki bu durumlarda.

Son düzenleme:
hangi arakadaşımız kaybetti bebeğini başlık açıldığından beri burdayım merak ettim gerçekten çok geçmiş olsun allah sabırlar versin

kızlar aranızda tsh yüksek çıkan yok mu. ya da baktırdınız mı?

ben baktırdım canım çok şükür normal çıktı..
ya sen doktorunla konuşmadın mı? o ne diyor?
sen niye bu kadar stres yaptın canım..doktorunla konuşmalısın..neler yapılabilir ondan öğrenmelisin..
nette çok uç durumlar bile olabilir diye yazıyor..
kendini çok sıkma nolur..herşeyin hayırlısı olsun..ama eminim bi çözümü vardır..
benim de bazı değerlerim kötü çıktı..doktorum endişelenmek için erken bu testleri tekrarlayacağız o zaman karşılaştırmalı değerlendiririz dedi..çok kafana takma dedi..

kızlar doktorunuzu iyi araştırın demişsiniz doktor önemli demişsiniz. ben yazdan beri aynı doktora gidiyorum henüz bi problem yok düne kadar da hep iyi yorumlar aldım doktor hakkında ama dün bi arkadaş kötü bi kaç bişey söyledi o doktor hakkında kafam allak bullak oldu sizce başka doktora da gitmeli miyim ?

çiğdemcim sen mersinli misin? yani o 33 mersinin 33 ümü?
ben mersinliyim..
hangi doktora gidiyorsun?

evet mersinliyim ama orda oturmuyorum bilecikteyim eskişehire gidiyorum doktora

hmmm ben de mersinde değilim zaten..mardindeyim (
canım doktorun önemli evet ama her kafadan bi ses çıkıyor bu durumlarda da..
sen rahat hissediyor musun dr. yanında..
istediğin gibi herşeyi konuşabiliyor musun?
istersen bi dra daha git..
benim şimdiki dr.dan önce 3 doktora gittim ben ama en çok bunun yanında rahatım..iyi hissettiriyor bana..her gittiğimde bomba gibi çıkıyorum yanından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…