2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr çok üzgünüm doktor tam kan testi tam idrar istemişti onlar da bişey çıkmadı ama tsh 6.45 çıktı yani çok yüksek ve bebeğin gelişimini olumsuz etkilermiş ben ne yapacağım pazartesi dahiliyeye gideceim t3 -t4 ve başka şeylere bakılacak önceden tsh hep normaldi diğer kaybettiğim bebeğimde 1 çıkmıştı şimdi neden böyle oldu çok telaşlıyım benimle aynı şeyi yaşayan var mı bildiğiniz sağlıklı bebeği olan

kurtcuklarımızı döktük geldik:)sakin sakin döktüm kurtlarımı:)
ya kızlar benim akıntım var azda olsa var neden acaba bişey yok dimii

akıntı derken normal bi akıntımı renklimi
normalse bişey yoktur cnm bnmde akıntım var
ilk hamileliğimdede vardı

akıntı derken normal bi akıntımı renklimi
normalse bişey yoktur cnm bnmde akıntım var
ilk hamileliğimdede vardı

tsh nedir cnm bana o testi yapmadılar yapılmasımı gerekiyormuş??cnm bak sana yapmışlar demekki tedavisi var telaşlanıpta stres yapma rabbim büyüktür insaallah yol gösterir.

ooo canıom maşallah bebeğimiz 8 haftalık olmuş....barbunyacık sanada mutlu senelere canım seneye inşallah yeni yıla kucağımızda bebekle 3 kişi olarak gireriz....canım bende haftaya cuma gidicem ama herseferinde tedirgin oluyorum....ama çok değil ufak bi tedirginlik....bende de biraz mide bulantısı ve bel ağrısı var....

arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun....2011 yılının hızla geçip ağustos ayının gelmesini istiyorum...

Herkese iyi yııllar dilerim..Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...Benimde biraz koyu renkli akıntım vardı ..Doktorum ağızdan progesteron verdi..Aşırı bulantım var ve adet ağrısı gibi ağrı...Tecrübeli arkadaşlarr:: Normal midir bunlar??? Öğretmenim rapor aldım korkudann...

geçmiş olsun ama tsh testi nedirki :O ben salı günü testlerimi yaptiricam :26:

herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bebişli yıllar:)
inş. bu yıl bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp,gelecek yıl bebişlerimizle yeni yıla gireriz.
benim ilk hamileliğim ve cok heyecanlıyım.her gün,her saat minişimle konusuyorum,yemek yapıorum,müzik dinliorum.daha onu hissedemesemde içimde varlığını bilmek yetio.
benmde cok bulantılarım vardı ama bu hafta daha iyiyim şükür.ama şu koku alma olayım cok kötü durumda.buzdolabi,bulaşık mak.,çamaşır yumuşatıcısı kokularına tahammülüm hiç yok.aranızda bu durumda olan var mı? ve bu ne zman gecer acaba? burnumun direkleri yanıo gibi hissediorum cok kötü
bende de cok akıntı oluo.sarı renkli akıntı ama dr um kokulu olmadığı sürece bişi olmaz dedi.akıntılar gelirmiş 4. aydan sonra gecermiş.doğru mu bilmiorum ???

geçmiş olsun ama tsh testi nedirki :O ben salı günü testlerimi yaptiricam :26:
canım tsh troit hormonudur ve değişkendir bebeğin gelişimini direk etkiler. bende hiç sorun yoktu şimdi yükselmiş tesadüfen çıktı ama şoktayım ağla ağla öldüm. pazartesi nasıl gelecek bakalım hayırlısı. kızlar ertelemeyin ben tam kan tam idrar toxoplazma cmv rubella tsh yaptırdım. tek sorun bunda ama çok üzüldm değerim 6.45 çıktı hamilelerde 1-2 arası olması gerekir.

merhaba herkese uğrayamadım malesef
biz iyiyiz merak edenler olmuş kıyamam
son haberlerimiz çarşamba günü 2 cm lik bebişimizii gördük çok şükür
1 hafta kadar küçük gidiyo olsun sağlıklı çok şükür
22 ocakta tekrar randevu 2 li test için

hemen bana gelen mesajları ekliyorum tabloya

bu arada yeni yılımız kutlu olsunnnnnn 2011 geldi bile temmuzlar ağustoslarda gelsin inşallah sağlıkla

canım üzme kendini
birçok kişi var en başından beri tiroid hastası olup sağlıklı doğum yapıyo
bebek için bi sorun olmayacak seviyeye getirirler ilaçla üzülme lütfen

canım üzme kendini
birçok kişi var en başından beri tiroid hastası olup sağlıklı doğum yapıyo
bebek için bi sorun olmayacak seviyeye getirirler ilaçla üzülme lütfen

sağolasın canımmm ama okuyunca ya düşük ya da zeka geriliğiyapar diyor zaten tüp bebekle sahip oldum ilk bebeğimi 16 haftalık kaybettim yani zor durumdayım ama Allah büyük

normal akıntı renklideğil iyi ya çok şükür

nolcak bu bulantılar

selam canım buantıların cok fazlaysa dayanılmıycak gıbıyse doktoruna gıt ben hafta basında cok kotulesınce gıttım serum wıtamın takwıyesı yapıyolar toplanıyorsun 3 4 gundur ben bırazdaha ıyıyım allaha sukur cıkarmalarım bırazda olsa durdu

kızlar meraba yenı yılınız kutlu olsun kızlar benım dün bıraz pembe akıntım oldu bısey olmaz dımı sızdede olanlar var heralde krktum yaa ınsallah bısey olmaz sımdı bısey yok ama

kızlar meraba yenı yılınız kutlu olsun kızlar benım dün bıraz pembe akıntım oldu bısey olmaz dımı sızdede olanlar var heralde krktum yaa ınsallah bısey olmaz sımdı bısey yok ama

bende de oldu..doktor hemen progesterom hapı başlattı...sende doktoruna sor..ihmal etme canım..

merhaba kızlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim.ağustos annesi olacağım inşallah.daha önce düşük yaptığım için doktor düşük riskini azaltsın diye progestan verdi.siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Selamlar,herkese iyi yillar,insallah bu yil butun anne adaylari bebeklerini saglikla kucagina alir.

Ben 2009 ekim annesiyim,14 aylik bir kizim var,supriz oldu bu hamileligim cunku dusunmuyorduk ama geldi kacak :))

7.haftamdayim,bulantim olmadi henuz belki haftaya baslar,ilk hamileligim cok kotuydu,yemek,parfum,deterjan,sampuan kokusuna hic dayanamiyordum.Hatta banyo yapmaya korkar olmustum sampuan kokusundan.

SAT tam olarak hatirlamiyorum 19 veya 20 kasim saniyorum,ilk hamileligimde gunu gunune takip ederdim dogumdan sonra cok umursamaz oldum.

Bulantisi cok olan arkadaslara B6 diye vitamin var onu tavsiye ederim ise yariyor.

herkese mutlu yıllarrrr:)) biz dün ilk kontrolümüze gittik, kesemizi gördük ama kalp atışımızı henüz duyamadık. alttan bakarsak duyarız ama hiç gerek yok dedi doktorumuz, haftaya duymamız lazım ama, bir de kesenin etrafında küçük bi bölgede kan toplanmış progestan verdi ayrıca 6+1 dedi doktor benim hesabıma göre 2 gün geriden hesapladı. bakalım artık sabırsızlıkla haftayı bekliyoruz, inşallahhh duycaz bebişimin pıt pıtlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…