kurtcuklarımızı döktük geldik:)sakin sakin döktüm kurtlarımı:)
ya kızlar benim akıntım var azda olsa var neden acaba bişey yok dimii
günaydın kızlarrr çok üzgünüm doktor tam kan testi tam idrar istemişti onlar da bişey çıkmadı ama tsh 6.45 çıktı yani çok yüksek ve bebeğin gelişimini olumsuz etkilermiş ben ne yapacağım pazartesi dahiliyeye gideceim t3 -t4 ve başka şeylere bakılacak önceden tsh hep normaldi diğer kaybettiğim bebeğimde 1 çıkmıştı şimdi neden böyle oldu çok telaşlıyım benimle aynı şeyi yaşayan var mı bildiğiniz sağlıklı bebeği olan
akıntı derken normal bi akıntımı renklimi
normalse bişey yoktur cnm bnmde akıntım var
ilk hamileliğimdede vardı
akıntı derken normal bi akıntımı renklimi
normalse bişey yoktur cnm bnmde akıntım var
ilk hamileliğimdede vardı
gelişimci nbr hayatım mutlu seneler. nasılsın bızım burda christmas tatili dr a hala gıdemedik. ama iyiyim sadece demir hapını almıyorum tuvalet olayım bıraz duzene gırdı. ama mıde bulantısı ve agrısı benı bıtııyor.yatak bıle topluyamıyorum ıkı gundur. sadece uzanıyorum
normal akıntı renklideğil iyi ya çok şükür
nolcak bu bulantılar
günaydın kızlarrr çok üzgünüm doktor tam kan testi tam idrar istemişti onlar da bişey çıkmadı ama tsh 6.45 çıktı yani çok yüksek ve bebeğin gelişimini olumsuz etkilermiş ben ne yapacağım pazartesi dahiliyeye gideceim t3 -t4 ve başka şeylere bakılacak önceden tsh hep normaldi diğer kaybettiğim bebeğimde 1 çıkmıştı şimdi neden böyle oldu çok telaşlıyım benimle aynı şeyi yaşayan var mı bildiğiniz sağlıklı bebeği olan
canım tsh troit hormonudur ve değişkendir bebeğin gelişimini direk etkiler. bende hiç sorun yoktu şimdi yükselmiş tesadüfen çıktı ama şoktayım ağla ağla öldüm. pazartesi nasıl gelecek bakalım hayırlısı. kızlar ertelemeyin ben tam kan tam idrar toxoplazma cmv rubella tsh yaptırdım. tek sorun bunda ama çok üzüldm değerim 6.45 çıktı hamilelerde 1-2 arası olması gerekir.geçmiş olsun ama tsh testi nedirki :O ben salı günü testlerimi yaptiricam :26:
canım tsh troit hormonudur ve değişkendir bebeğin gelişimini direk etkiler. bende hiç sorun yoktu şimdi yükselmiş tesadüfen çıktı ama şoktayım ağla ağla öldüm. pazartesi nasıl gelecek bakalım hayırlısı. kızlar ertelemeyin ben tam kan tam idrar toxoplazma cmv rubella tsh yaptırdım. tek sorun bunda ama çok üzüldm değerim 6.45 çıktı hamilelerde 1-2 arası olması gerekir.
canım üzme kendini
birçok kişi var en başından beri tiroid hastası olup sağlıklı doğum yapıyo
bebek için bi sorun olmayacak seviyeye getirirler ilaçla üzülme lütfen
normal akıntı renklideğil iyi ya çok şükür
nolcak bu bulantılar
kızlar meraba yenı yılınız kutlu olsun kızlar benım dün bıraz pembe akıntım oldu bısey olmaz dımı sızdede olanlar var heralde krktum yaa ınsallah bısey olmaz sımdı bısey yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?