• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim.ağustos annesi olacağım inşallah.daha önce düşük yaptığım için doktor düşük riskini azaltsın diye progestan verdi.siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Canım aynı durumdayız..Ben sabah akşam progynex tablet,folik asit ve corasprin içiyorum Sen??

bende devamlı bi bulantı hali var tiksinti gibi bişey azönce çamaşırları ayıramadım eşim sağolsun renkleri beyazları ayırdı makinayada bırakıp çalıştırdı bende bu arada ilk defa dayanamadım çıkardım ay bide eşim kucaklamıyomu o çamaşırları soyun üüstündekileride at çabuk makinaya dedim:)

kızlar mutlu seneler. facebookta grubumuz acıldı ısteyenler ordan aynı baslıkla bulabılır.acaba web adresı yazmak yasakmı. bılgılendırırsenız yazım url adresını

canım inş sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız.Bende folicplus ve progestan kullanıyorum.acaba günde kaç tablet kullanıyorsun?

kızlar mutlu seneler. facebookta grubumuz acıldı ısteyenler ordan aynı baslıkla bulabılır.acaba web adresı yazmak yasakmı. bılgılendırırsenız yazım url adresını

cnm fecateki gruba katılmak çok isterim eklersen sevinirim cnm nazan gür

facebooktaki grubumuz herkese acık 2011 ağustos anneleri bırbırımızle daha cabuk ıletısım kurabılırız:16:

bulantıları başlayan arkadaşalr kaçıncı haftada başladı bulantılarınız ben 5.5 haftalığım sadece iştahsızlık var hiçbirşey yiyemiyorum

progestan bende kullanıyorum arkadaşlar...günde 2 tane dedi doktorum....bebeğin tutunmasına yardım ediyomuşş..

ben facebook grubunu bulamıyorum birisi banada yazsın lütfen arattım ama çıkmadı

GRUBUN ISMI 2011 AĞUSTOS ANNELERİ
ADRES BU KIZLAR BASINA W SIZ EKLEYİN

facebook.com/home.php?sk=group_161420067237578#!/home.php?sk=group_161420067237578

herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bebişli yıllar:)
inş. bu yıl bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp,gelecek yıl bebişlerimizle yeni yıla gireriz.
benim ilk hamileliğim ve cok heyecanlıyım.her gün,her saat minişimle konusuyorum,yemek yapıorum,müzik dinliorum.daha onu hissedemesemde içimde varlığını bilmek yetio.
benmde cok bulantılarım vardı ama bu hafta daha iyiyim şükür.ama şu koku alma olayım cok kötü durumda.buzdolabi,bulaşık mak.,çamaşır yumuşatıcısı kokularına tahammülüm hiç yok.aranızda bu durumda olan var mı? ve bu ne zman gecer acaba? burnumun direkleri yanıo gibi hissediorum cok kötü :(
bende de cok akıntı oluo.sarı renkli akıntı ama dr um kokulu olmadığı sürece bişi olmaz dedi.akıntılar gelirmiş 4. aydan sonra gecermiş.doğru mu bilmiorum ???
benmde ilk hamileliğimde öyleydi bulaşık mak. açamazdım
en sevdiğim parfümüm bile midemi bulandırmıştı
yemekleri bile burnum tıkalı yapardım
12. haftadan sonra azalıyo merak etme
bende devamlı bi bulantı hali var tiksinti gibi bişey azönce çamaşırları ayıramadım eşim sağolsun renkleri beyazları ayırdı makinayada bırakıp çalıştırdı bende bu arada ilk defa dayanamadım çıkardım ay bide eşim kucaklamıyomu o çamaşırları soyun üüstündekileride at çabuk makinaya dedim:)

ayyy çok iğrenç bi durum
bana eşim bile kokmuştu ilk hamileliğimde

Back
X