bence bir süre sonra facebooktaki grup kapatılsın yani bizden başka kimse göremesin
gelmek isteyen herkes üye olsun
bi de bi arkaşımız kötü bir haber verdi beni listeden çıkar diye
ama ben listeden çıkarmayacağım o 2011 ağustos anne adayıydı hep öyle kalacak
rabbim sabır versin inşallah bir sonraki bi bebeği sağlıkla tamamına erer
fahri annemiz olarak her zman bekleriz canım
ben baktırdım canım çok şükür normal çıktı..
ya sen doktorunla konuşmadın mı? o ne diyor?
sen niye bu kadar stres yaptın canım..doktorunla konuşmalısın..neler yapılabilir ondan öğrenmelisin..
nette çok uç durumlar bile olabilir diye yazıyor..
kendini çok sıkma nolur..herşeyin hayırlısı olsun..ama eminim bi çözümü vardır..
benim de bazı değerlerim kötü çıktı..doktorum endişelenmek için erken bu testleri tekrarlayacağız o zaman karşılaştırmalı değerlendiririz dedi..çok kafana takma dedi..
canım bende 1 haftadır falan oluyor.az az ara ara geliyor...doktor ciddi bişey değil korkmana gerek yok dedi..progestan alıyorum sabah akşam ağızdan..istersen sen de kullan zaten düşük önleyici ve hiçbir yan etkisi yokmuş..ultrasonla baktı doktor alttan kesenin dışında yüzeysel kanama bölgesi var ama bu ciddi bişey değil içini ferah tut dedi..
korkma sende canım..birde ilişkiden uzak durun dedi doktor..yolculuktan çok daha tehlikeliymiş ilişki bu durumlarda.
adamelcim bende 2 li test için 22 ocağa randevu aldım. sen benden daha ilerisin acaba ben erken mi aldım randevuyu. 12. haftanın içerisinde olacağız ayın 22 sinde.
Selam kızlarNasılsınz güzel anneler?yeni yılınız kutlar bebişlerinizi sağlıcakla almanızı dilerim..bir fire vermişiz , çok üzüldüm allah daha fazlasını göstermesin:26:
adamelcim bende 2 li test için 22 ocağa randevu aldım. sen benden daha ilerisin acaba ben erken mi aldım randevuyu. 12. haftanın içerisinde olacağız ayın 22 sinde.
bulantıları başlayan arkadaşalr kaçıncı haftada başladı bulantılarınız ben 5.5 haftalığım sadece iştahsızlık var hiçbirşey yiyemiyorum
merhabalar; bende inşallah ağustos annesi olacağım.. daha önce de br kez yazmıştım. sonra tekrar girme fırsatım olmadı bugün 5+6 günlük bebeğim. cuma günü azıcık lekelenme ve kasık ağrısı oldu eşimle telaşlandık doktora gittik riskli gebelik dedi doktor. zaten ilk hamileliğim olduğu için herşeyden korkuyorum. inşallah bir şey olmaz. Allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın. olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..ama en azından bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve çok mutlu oldum..yarın tekrar doktora gideceğiz bakalım. umarım iyidir bebeklerimiz..
sabah akşam bir tane ..Yani günde iki kez.. Sen kaç tablet kullanıyosun?? Corasprin yok mu??
ben progestan ve folicplus günde üçer tane kullanıyorum.Başka ilaç vermedi doktorum.ilaçlar biraz mide bulantısı yapıyor bende.onun dışında şimdilik bir sıkıntımız yok.:)
merhabalar; bende inşallah ağustos annesi olacağım.. daha önce de br kez yazmıştım. sonra tekrar girme fırsatım olmadı bugün 5+6 günlük bebeğim. cuma günü azıcık lekelenme ve kasık ağrısı oldu eşimle telaşlandık doktora gittik riskli gebelik dedi doktor. zaten ilk hamileliğim olduğu için herşeyden korkuyorum. inşallah bir şey olmaz. Allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın. olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..ama en azından bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve çok mutlu oldum..yarın tekrar doktora gideceğiz bakalım. umarım iyidir bebeklerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?