2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben fena sivilcelendim..böyle kocaman kocaman sivilcelerim var (
sırtımda falan da var..
ergenliğimde bu kadar çıkmamıştı..
aslında yağlı da yemiyorum yiyemiyorum..

tmm bi başka doktora daha gidicem en azından o zaman kıyaslayabilirim cok rahat deilim doktor yanında sorarsam bişeler söylüyo

benim önceki doktorum öyleydi..soru sorunca bile lütfen cevap veriyordu sanki..
bi de bana kızım diye hitap ederdi nasıl gıcıktım anlatamam..
bi sürü soruyla gidiyordum aklımdan hepsi uçup gidiyordu adam öyle soğuk davranınca..
şimdiki doktorum hem bayan hem çok güler yüzlü hem de ilgili..
telde bile hiç kestirmiyor..herşeyi uzun uzun anlatıyor..bi de ne zaman istersen gel demiyor mu ölüyorum kadına :))

adamelcim bende 2 li test için 22 ocağa randevu aldım. sen benden daha ilerisin acaba ben erken mi aldım randevuyu. 12. haftanın içerisinde olacağız ayın 22 sinde.

canım benim de kan testlerim idrar testim hepsi normal ama tsh çok ciddi bir durum o yüzden önemsedim. ben ilk bebeğimi kaybettim ve tsh çok normaldi. şimdi araştırınca düşükle sonuçlanma ihtimali yüksek ve bebekte zeka sorunu yapabilir diyor. yani endişelenmem gayet normal. yarın dahiliye uzmanına gidecepğim ama tecrübeli birileri var mı diye yardım istiyorum.

Canım doktor kalp sesini duyana kadar ilişkide bulunmayın demişti. Bizde aynen uyuyoruz buna... Yarın doktora gidicem, progestan verirse içerim...

Senin akıntı koyu kahverengimiydi, yoksa açıkmı? Birde ne kadar sürede geliyordu? Sanırım seninle aynı hafta hamileyiz. Ben bugün 6+4 oldum..

Benim cuma gecesi 10:00 gibi 2-3 damla gelmişti koyu kahve. Birde dün gece 9:00 gibi çok açık kahveydi ve yine 2-3 damlaydı...

Selam kızlar Nasılsınz güzel anneler?yeni yılınız kutlar bebişlerinizi sağlıcakla KUCAKLARIMIZA almaMızı dilerim..bir fire vermişiz, çok üzüldüm allah daha fazlasını göstermesin:26:

Son düzenleme:
Selam kızlar Nasılsınz güzel anneler?yeni yılınız kutlar bebişlerinizi sağlıcakla almanızı dilerim..bir fire vermişiz, çok üzüldüm allah daha fazlasını göstermesin:26:

inşallah rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun. ilk hamileliğimde böyle topikte haftalar ilerledikçe sorun olup kaybedenlere hep ağlardım ne kadar zor derdim ben 5. ayımda kaybedince başa geliyor dedim. rabbim bebeklerimizi korusun inşallah

adamelcim bende 2 li test için 22 ocağa randevu aldım. sen benden daha ilerisin acaba ben erken mi aldım randevuyu. 12. haftanın içerisinde olacağız ayın 22 sinde.

canım benim bebiş 1 hafta kadar küçük gidiyo
dr hesabına göre 9+2 bugün her ölçümde farklı çıktı
22 sinde 12 ile 13 hafta arasında olacak inşallah

bana özelden attığı için mesajı düşük yapan arkadaşımızı söylemedim
belki adını görür üzülür diye ama silmeyide gönlüm elvermedi
bilmem ki ismini görünce daha mı çok üzülür ne yapsam?

bulantıları başlayan arkadaşalr kaçıncı haftada başladı bulantılarınız ben 5.5 haftalığım sadece iştahsızlık var hiçbirşey yiyemiyorum

benm de 5,5 da başlamıştı ama illaki bulantın olacak die düşünme bence belki de olmaz :)

merhabalar; bende inşallah ağustos annesi olacağım.. daha önce de br kez yazmıştım. sonra tekrar girme fırsatım olmadı bugün 5+6 günlük bebeğim. cuma günü azıcık lekelenme ve kasık ağrısı oldu eşimle telaşlandık doktora gittik riskli gebelik dedi doktor. zaten ilk hamileliğim olduğu için herşeyden korkuyorum. inşallah bir şey olmaz. Allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın. olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..ama en azından bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve çok mutlu oldum..yarın tekrar doktora gideceğiz bakalım. umarım iyidir bebeklerimiz..

hayırlı olsun canım umarım herşey yolunda gider

sabah akşam bir tane ..Yani günde iki kez.. Sen kaç tablet kullanıyosun?? Corasprin yok mu??

ben progestan ve folicplus günde üçer tane kullanıyorum.Başka ilaç vermedi doktorum.ilaçlar biraz mide bulantısı yapıyor bende.onun dışında şimdilik bir sıkıntımız yok.:)

ben progestan ve folicplus günde üçer tane kullanıyorum.Başka ilaç vermedi doktorum.ilaçlar biraz mide bulantısı yapıyor bende.onun dışında şimdilik bir sıkıntımız yok.:)

ben de aynılarını kullanıyorum bir de yrınki test sonuçlarıma göre tiroit ilacı eklenebilir

merhaba kızlar bende 2011 ağustos annesi olucam inşallah 2.yavrumu alıcam kucağıma hayırlısıylaa...

listeye benide ekleyinn... sat:12 kasım kese görüldü tahmini doğum 19 ağustos

lekelenme geçen gün bendede oldu telaşlanma doktorun abartmış sanki biraz benim doktorumda olabilir dedi çok yorma kendini bol bol dinlen dedi benim ilk hamileliğimdede olmuştu çok şükür bir sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…