sevgiii nereye şekerimmm geldim ben hihihi
slm kızlarrrr
dün yaptığım testle bende sizlere katılıyorum
ben 2009 nisan annesiyim
bi tanecik oğluşum vaar
oğluma kardeş düşünüyodum fakat
biraz erken geldi hayırlısı olsun
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
bebişlerimizi sağlıklı kucamığıza alalım inşallah
mide bulantılarınız başladımı?
bnm sat 27 kasım aslında ben eylül annesi olucam ama sezeryan olacağı için ağustosa denk geliyo
aslında normal doğum yapsam ne güzel olur
ayy seninle aramızda bir hafta var benım de başlar mı kiiihoşgeldin
hayırlı olsun. bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ne kadarlık hamişsin
benim başladı bulantılarım
hele bugün çok fenaa :18:
burada kimse yok mu ya
ayy benım eşim bugun çalışıyo olay çıkmış çok sınır oldum..senın nasıl gıdıyo hamılelıkhoşgeldin nurcan
bugün yılbaşı olduğu için biraz tenha buralar..
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim.
bu haftalarda bebeğin hareketini anlayabilir miyiz ya netten araştırdım bu haftalarda böyle gaz kabarcıkları gibi olurmuş ben dün farkettim yoksa psikolojık mı ya
yok yok değil anlamam mı yoksasanırım gaz olabilir bende hissediyorum pıtpıt yapıyo bazen..
ayy benım eşim bugun çalışıyo olay çıkmış çok sınır oldum..senın nasıl gıdıyo hamılelık
asker cnm.23 yaşındayım.benım hiçbirşey gelmiyor işte inanır mısın.inş bişey olmaz da.akıntım var baya.halsizlik oluyo arada her işi de görürüm yani şaşırıyorum.kollarını yukarı kaldırma derler bazen hafifçe kaldırıyorum mecburen.allahım bişey olmasın bebeğime de yani hamile mmiyim diyom ya.ilk bebeğim evet.polis mi eşin? valla benim hamilelik şimdilik iyi 2 gün önce çok çok az kahverengi leke görünce tırstım oyüzden bu aralar kendimi yormamaya ve genelde uzanmaya çalışıyorum.. senin ilk bebişinmi olucak nurcan benim ilk bebeğim olucak bundan önce 2009 nisan ayında bir düşüğüm var.. düşük sonrası 1 yıl gebelik yasağı verilmişti çok şükür geldi mercimeğimbu arada 31 yaşındayım sen kaç yaşındasın?
senınde yeni yılın kutlu olsunn.slm arkadaslar:)))) evden cıkmadaN MSJ ATIM DEDİM hepinizin yeni yıllını kutlarım yeni yılda tüm dileklerimiz kabul sevdiklerimiz yanınmızda olsun hep mutlu olun bebişlerle :))
bu arada arkadaslar sabah korkmustum ya doktora gittim Allahtan hiç bisey yokmus :)))enfeksiyon olmus bebişin kalp atışıda iyi:)))ama normal kontrole 1 ay sonra gitcektim ama simdi 2hafta sonra cagırdı ama olsun benim için daha iyi :))))bide yat dedi fazla yorma kendini dedi haber verim dedim hepinizi kokulu kokulu öpüyorummmmmm
tşklerhoşgeldin
hayırlı olsun. bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ne kadarlık hamişsin
benim başladı bulantılarım
hele bugün çok fenaa :18:
bu haftalarda bebeğin hareketini anlayabilir miyiz ya netten araştırdım bu haftalarda böyle gaz kabarcıkları gibi olurmuş ben dün farkettim yoksa psikolojık mı ya
asker cnm.23 yaşındayım.benım hiçbirşey gelmiyor işte inanır mısın.inş bişey olmaz da.akıntım var baya.halsizlik oluyo arada her işi de görürüm yani şaşırıyorum.kollarını yukarı kaldırma derler bazen hafifçe kaldırıyorum mecburen.allahım bişey olmasın bebeğime de yani hamile mmiyim diyom ya.ilk bebeğim evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?