İkinci gebeliği olan annelere bişey sormak istyorum , bu sersemlik , halsizlik halinin 3. veya 4. aydan sonra geçeceğini söylüyorlardı , bende 1-2 ay sonra eski hayatıma dönücem diye hayal ediyorum :))ama dün bi arkadaşımla görüştüm 5 aylık falan o,,azladı ama geçmedi hala halsizim uykusuzum diyo , 9 ay bitene kadar böyle mi olucak???((( yani öyleyse napalım bebiş için katlanıcaz tabi ama ben ck tembel oldum yaa hiçbişey yapamıyrum ....
canım yok ben 3.aydan sonra çok enerjiktim sadece kusmalarım vardı ama beni etkilemiyordu.ama bir arakadaşım hep yaşadı onu oda kan değerleri çok düşüktü o yüzden halsizdi hep.eğer değerlerin normal olursa hiçbişeycik olmaz kendini dinç hissedersin.
inşallah senin gibi olurum canım,bu tembellik moralimi bozuyo ,olursada katlanırım tabi ama ne yemek yapabiliorum ne temizlik ...
bozma moralini geçer canım.hatta eşim bana bu halinle bu enerjiyi nasıl buluyorsun diyordu.ama şuan benimde halim yok ama minik bır kızım var onun için mecburen yemek herşey yapmak zorundayım temzilikte yapmak zorundayım eşim hiç o konulardan anlamaz ona kalsa yapma kalsın diyor ama içim rahat etmiyor düşe kalka her işimi yapıyorum.
geçer cnm geçer ben ilk hamişliğimde inan işyerinde wc yee kadar bile yürüyemiyordum
ama 3.aydan sonra geçti kafam kalkmıyordu sonra çok rahat geçirdim
inş.seninde öyle olur cnm
ben de ağustos annesi olucam inşallah. nasıl şaşkınım anlatamam :) birşeylere bakayım diyorum ama sürekli kayboluyorum burda.
kızlar MERHABA
bugün içim çok güzel hislerle dolu acayip bir neşe var içimde hareketli şarkılar açıp açıp oynuyorum
inşallah hepimiz için bu 2011 hep böyle neşe dolu kıpır kıpır geçsin
selam canımmm
ne güzel hep böyle ol inşallahhhh
bu arada elmekurdum ve izmirlizuzu hamileeeeeeeeeeeee
ciddi mi hemen bulayım onları ocak topiğindedirler herhalde ay ne güzel bir yılbaşı hediyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?