• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm senın ıyı olmana sevındım.korkuttun beni kac gundur yoksun.esıne cok gecmıs olsun evet bıraz zor zamanda olmus ama her ıste bır hayır vadır karı koca karsılıklı yatarsınız artık.ben ıyıym mıdemk bulanıo bı kg almısım moralm bozuk ama senı gormem benı sevındırdı mucx :90:

canım benimde .ok şiddetli olmasa bile midem sürekli ayakta:9:birde bugün ve dün belim ağrıdı.inşallah hrşey yolundadır.canım dr. bana 2 aya kadr 3 kilo alınsa bile normal dedi.üstelik senin boyun var.takacak bir durum yok.çok çok normal yani....moral bozulcak bir durum yok

:4:
acropoly canım aynı gün doğumluyuz bebeklerimiz de çok yakın olacak hayırlısı olsun

ay ne guzel ben dogum gunumu ve burcumu cok severım bebısımde aslan olucak dıye cok sevınıyorum cunku babamız aslan ve cok memnunum tabı en onemlısı saglıklı olması allah o gunlerı hepımıze gostersın

canım benimde .ok şiddetli olmasa bile midem sürekli ayakta:9:birde bugün ve dün belim ağrıdı.inşallah hrşey yolundadır.canım dr. bana 2 aya kadr 3 kilo alınsa bile normal dedi.üstelik senin boyun var.takacak bir durum yok.çok çok normal yani....moral bozulcak bir durum yok

ne bılım cok yememe ragmen aldıgıma sasırıyorum bıraz yuruyuse cıkıyorum en azından yedıklerımı yakım sanırım hareketsızlıkten oldu okul tatıle
gırdı temızlık yapamıyorum kaynanam yapıo yemek yapamıyorum mıdem bulanıyor ne yesem bana hedıye kalıyor hareket yok ondan.tuvaletlede aram ıyı degıl demır ılacını bırakmayı bıle dusunuyorum

selamlar kızlar..
perşembe günü çok az pembe akıntım gelmişti..
dr aradım endişelenme progestan al bulunsun elinde kanamaya çevirirse almaya başla demişti..
dün gece ilişki oldu sabaha karşı tuvalete kalktım kanamam olmuş..
sabahtan bu yana da kahverengi leke şeklinde çok az gelmiş.
dr.a ulaşamıyorum.progestan aldım sabah..
ilk gebeliğim çok korkuyorum..

Arkadasim dusuk tehliken var anladigim kadariyla iliskiye girmemeniz konusunda doktorunuz uyarmadimi benim dusuk tehlikem yok simdilik cok sukur ama benim doktirum ilk 3ay iliski yok dedi bizde uyuyoruz doktorumuzun dedigine bebisimiz saglikli olsunda varsin 9 ay yapmayalim

ne bılım cok yememe ragmen aldıgıma sasırıyorum bıraz yuruyuse cıkıyorum en azından yedıklerımı yakım sanırım hareketsızlıkten oldu okul tatıle
gırdı temızlık yapamıyorum kaynanam yapıo yemek yapamıyorum mıdem bulanıyor ne yesem bana hedıye kalıyor hareket yok ondan.tuvaletlede aram ıyı degıl demır ılacını bırakmayı bıle dusunuyorum

çok yememe rağmen demişsin ama sanırım çok yemememe rağmenmiydi? me ler karıştı :9:

Arkadasim dusuk tehliken var anladigim kadariyla iliskiye girmemeniz konusunda doktorunuz uyarmadimi benim dusuk tehlikem yok simdilik cok sukur ama benim doktirum ilk 3ay iliski yok dedi bizde uyuyoruz doktorumuzun dedigine bebisimiz saglikli olsunda varsin 9 ay yapmayalim

dr. bizede bu haftaya kadar yasakladı.

kızlar cok yemememe ragmen 1 kılo almıs gozukuyorum acaba kabızlıgımla bır ılgısı olabılırmı.cok moralım bozuldu yanı ortalama sabahaları cornflakes arada bı elma oglen fazla olmayan bı yemek aksamları yogurt yıyıorum normalde bıle bundan fazla yerım. bı yandanda dusunuyorum tartımızı degıstık dıgıtal aldık acaba asıl olan kılom bumuydu anlamadım moral sıfır.. sızlerde durumlar nedır 7 8 haftalık olanlar kılo alan oldumu
Muhtemelen tartıdan kaynaklanıyordur.
Alsan da boşver hiç moralini bozma. Kilo verilir o kolay kısmı işin..
Ben çok kilo verdim, keşke alsaydım bir o kadar..

dr. bizede bu haftaya kadar yasakladı.

cnm ıyı sıze yasaklamıs bıze yapabılırsın dedıgı halde bızde tık yok psıkolojık wsanırsam yapamıyoruz bı kac kere denemeye kalktık hem o hem ben tedıgın oluyoruz cok komık ve sacma ogrendıgımızden berı bısey yok :69:

bır kaza kurşunu sonucu sanırım bende agustos annesı olucam..:17:
bır ıkı gun once ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı silik cıktı ertesı gunde saglık ocagına gıttım ordada ıdrar tahlılı yapıldı ve sonuc pozıtıf..:42:
hafta ıcı uzman bı dr a gıdıcem henuz kac haftalık oldugunu bılemıyorum adetlerım cok duzensız oldugu ıcın tam tarıhı hatırlayamıorum ..:78:
2006 dogumlu bır kızım var Allah nasıp ederse 2. olucak..:69:
herkeze saglıklı ve guzel gunler ..
Allah sagsalım kucaklamayı nasıp etsın :49:
tekrar gorusmek uzere..:10:

cnm ıyı sıze yasaklamıs bıze yapabılırsın dedıgı halde bızde tık yok psıkolojık wsanırsam yapamıyoruz bı kac kere denemeye kalktık hem o hem ben tedıgın oluyoruz cok komık ve sacma ogrendıgımızden berı bısey yok :69:

bizde de biraz o duygu var.bakalım nezaman atlatıcaz...:69:

kızlar cok yemememe ragmen 1 kılo almıs gozukuyorum acaba kabızlıgımla bır ılgısı olabılırmı.cok moralım bozuldu yanı ortalama sabahaları cornflakes arada bı elma oglen fazla olmayan bı yemek aksamları yogurt yıyıorum normalde bıle bundan fazla yerım. bı yandanda dusunuyorum tartımızı degıstık dıgıtal aldık acaba asıl olan kılom bumuydu anlamadım moral sıfır.. sızlerde durumlar nedır 7 8 haftalık olanlar kılo alan oldumu

ah keske bende 1 kılo almıs olsaydım bende 8 haftalık oldum 3 kılo almısım :((((((

canım benim kanamam 15 aralıktan beri devam ediyor
ilaç kullanmama rağmen hala kesilmedi:18:
bende yarın gidecem çalış derse çalışacam
içimizi ferah tutmaya çalışalım inşallah herşey güzel gidecek
her bebeğin gelişimi farklı

dr. sana ne dedi cnmm çok merak ediyorum insaallah güzel haberler getirirsin cnm.ıstırahatmi verdi kanaman var diye ne yaptın anlatırmısın cnm

kızlar günaydın içim çok tuhaf ilk hamileliğimde öyle mutluydum ki hiç kimse hiç birşey beni üzemiyordu o bebek benim hayatımı değiştirmişti ama malesef onu kaybettim şimdi tuhaf bir şekilde mutlu değilim sanki bunada bişey olacakmış gibi geliyo çok bağlanmayım diyorum kendi kendime sonrada üzülüyorum buda benim yavrum neden böyle duygular içindeyim bilmiyorum moralimda bozuk kesemiz 23 mm ama 6+4 te bebiş gözükmedi ya boş gebelikse diyorum ooff ya ne kadar zormuş anne olmak allahım

kızlar günaydın içim çok tuhaf ilk hamileliğimde öyle mutluydum ki hiç kimse hiç birşey beni üzemiyordu o bebek benim hayatımı değiştirmişti ama malesef onu kaybettim şimdi tuhaf bir şekilde mutlu değilim sanki bunada bişey olacakmış gibi geliyo çok bağlanmayım diyorum kendi kendime sonrada üzülüyorum buda benim yavrum neden böyle duygular içindeyim bilmiyorum moralimda bozuk kesemiz 23 mm ama 6+4 te bebiş gözükmedi ya boş gebelikse diyorum ooff ya ne kadar zormuş anne olmak allahım

günaydın canım, benımde ilk hamileliğim ağustos ayında kimyasal gebelikle son buldu inşallah bu bebeğimi ağustos ayında kucağıma almak nasip olur.bende senin gibiyim çok sevinemiyorum her tuvalete gittiğimde kan var mı diye korkuyorum..biraz sancım olsa yine düşüyor diyorum.allahım sen bu mucizeleri bize emanet et yarabbim :26:

günaydın :3::3:
benim de içim öyle tuhaf
ben de ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamamıştım.
bu sefer duydum çok şükür ama yine de biraz daha zaman geçmeden içim rahat etmeyecek.
bu arada ben cumartesi gittim doktora. karnımdan baktı benim de keseyi gördü bebeği göremedi.sonra vajinal baktı öyle gördü canım. umarım senin de ordadır bebeğin. :16::16:

Günaydınlar kızlar....
kanamalar olmuş çok geçmiş olsun tekrarlamasın son olsun inş.
bu topik de tam destek olacaklar topiği sanki rabbim ayarlamışta
vermiş 2.hamilelikler daha önce düşük olanlar inş.kucağınıza rahatlıkla alırsınız
benim de 2.olduğu için pek takmıyorum hatta hiç ilgilenemiyorum bile
en son gitmede dr banada kist olabilir iyi göremiyorum ama 2li testte net
belli olur dedi ama içim genede rahat inş.iyi olacak herşey.
Gelişimci eşinede çoook geçmiş olsun bunda da vardır bir hayır

günaydın :3::3:
benim de içim öyle tuhaf
ben de ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamamıştım.
bu sefer duydum çok şükür ama yine de biraz daha zaman geçmeden içim rahat etmeyecek.
bu arada ben cumartesi gittim doktora. karnımdan baktı benim de keseyi gördü bebeği göremedi.sonra vajinal baktı öyle gördü canım. umarım senin de ordadır bebeğin. :16::16:

inşallah canım ya bende görmeyi çok isterdim keşke gözüm kapalı kendimi emanet edebileceğim bir doktor olsa burada doktorum bile yok ilçede 2 doktor var zaten bi birine bi diğerine gidiyorum

Back