Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim çok can yakıcı bi sorunum var.. diş eti intihabı yaşıyorumve canım çok yanıyor.. ağrısı resmen başıma geçti, ağzımı açıp konuşmaya bile korkuyorum ve sanırım şişmeye başladı
ben şimdi napcam ya
( yarın pazar dişçiye gidemem pazar günleri çalışmyo doktorumu arasam bana ne diyebilirki.. sanırım ağrının geçmesini beklicem ama bu ağrı bebeğime zarar verirmiki acaba ?? yani şu anda benim çoook canım yanıyor oda bunları hissediyormudur ki
![]()
günaydın gelişimci![]()
günaydın canım..bende geçmişi okumaya çalıştım ama bi kısmını atladım
selam anneler nasılsınız? Battanıyelerle ılgılı bır sorum olacaktı. Nette battanıyelere bakıyordumda. Bebek battanıyelerınde cesıtlı boyutlar var.
Hangı boyutlarından almalıyız. En az 1 sene kullanabılmesı ıcın.???
Bırde hangılerınden onerırsınız. Mesela ben 2 kadıfe-3,4 penye bırde şu fermuarlı kundak seklıne giren battanıyelerden dusunuyorum. Yeterlımıdır sızce? Arabada dısarda falan bu fermuarlı battanıyeler kullanıslı olur dıye dusundum ama doğrumudur?
Iyi geceler kızlar. Bu soruyu tecrubelı anneler topikine sordum ama belkı sızdende bır yorum alabılırım dedım.
pembelik katıp bozma diyosun yani evet mantıklı cnm haklısın..bide uyku seti dantelli krem rengi saten bi kumaş çok güzel ama kullanışlımıdır bilmiyorum o aklıma takılıyo şimdi,değişiklik olur dedi adam ama krem rengide çok şık duruyo acaba bebek nasıl kullanır bilmiyorum...
Cnm battaniye boyutunu bilmiyorum ama penye battaniye çok kullanılıyo diyolar hbrin olsun
hastane çıkışlarındada bi battaniye var onuda hesaba kat cnmö
ayrıca kundak battaniye bende istiyorum ama nereden alacam bilmiyorum netten almak istemiyorum nerede satılır bi bilgin varmı?
bugün kadıköyde sevi bebe mağazası keşfettik biz ve sevi bebenin yanılmıyorsam 7li veya 10lu setlerinden birine baktık...kundak battaniye vardı içinde çok şekeydiiiiiiiiii...
Bu akşam topic sessiz baya...biz de tv karşısındayız...uyku moduna geçeriz birazdan...herkese ii gecelerrrrrrr![]()
ben çok korkuyorum ya benim sağ tarafımda sancı oluyo bel ağrımda oluyo bebişe bişi olmaz dimi aklım çıkıyo kafayı yicem ya:18:
canım bu kundak battanıyenın ıkı çeşidi var anladığım kadarıyla. biri normal battanıye gorunumunde ama kenarlarında fermuarı var, birininde resmen kundak gibi şekli. arama sayfasına, fermuarlı battaniye ve kundak battaniye yazarsan ıkısının resmide cıkar sanırım. ben bu fermuarlı olandan pazarda gördüm tesaduf, fiyatı 26 tl idi ve kumaşı cok hoştu, bazılarının içinde patik ve şapkasıda cıkıyor takım olarak:) dısarı cıktığınızda cıcı olur. zaten dısarısı ıcın astronotumuz var ama yınede battanıyeye sarmak ıyımı bılemedım.tabı tecrubemız yokkı :)
penye battanıye bende epey almayı dusunuyorum aslında. herşey için kullanılabilecek bişey. aslında bakın aklıma ne geldi. bende çoookkk büyük bir pike var. iki kat. kaliteli bir malzeme. acaba onu terzıye gotursemde kestirsemmi. en az 6 tane battaniye cıkar ondan. onuda herşeye kullanırım. alt açmasına falanda kullanırım. ya kızlar boyle şeyleride değerlendirmek gerekir gibi geliyor bana.birde şimdi aklıma geldi. hani şu metreyle satılan polar battanıyeler varya ince olanlar. ondanda ıkı metre alsak dahamı ucuza gelir acaba, kestirsek iki battanıye cıkar. durun ben onunda bı fiyatını sorayım :)
Eki Görüntüle 187754
arkadaşlar şimdide bu yatağa kafayı taktımYatak odanıza koymanız için yada bi yere giderken götürmek için çok rahat duruyor..yakından inceledim çok hoşuma gitti..fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum...müzikli titreşimli ışıklı...ayrıca sallanma aparatıda var...0-6 ay diye geçiyor ama en alta inince 1 yaşa kadar yatabilirmiş...zaten bana en çokta ilk aylar gerekli...ilerde oyuncaklarını koyabilirsiniz..81e 45 cm...heryere sığar...
cnm sana sadece ilk aylar gerekiosa eğer ölçüleri açısından çok uygun bence... Bütün özellikleri de var yeterde artar bilee :)) fiyatı da uygunsa hiç kaçırma bence anlattığına göre senin beklentilerini karşılıo... Hadi şimdiden güle güle kullanın :)))))
Eki Görüntüle 187754
arkadaşlar şimdide bu yatağa kafayı taktımYatak odanıza koymanız için yada bi yere giderken götürmek için çok rahat duruyor..yakından inceledim çok hoşuma gitti..fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum...müzikli titreşimli ışıklı...ayrıca sallanma aparatıda var...0-6 ay diye geçiyor ama en alta inince 1 yaşa kadar yatabilirmiş...zaten bana en çokta ilk aylar gerekli...ilerde oyuncaklarını koyabilirsiniz..81e 45 cm...heryere sığar...
Umarim amalgam dolgu tapilmamistir, cunku agzimizda olmasi bile bebege yanlis hatirlamiyorsam her gun azar azar civa gecmesine neden oluyor, dogrusu hamile kalmadan amalgam dolgulari beyaz( adini unuttum) dolguya cevirmekmis, ama hamilelik esnasinda yapilmasi bebege daha cok civa gecmesine neden oluyormus.ben 14.haftada boyattım dr umuz zaten kokunun zararlı oldugunu bıtkısellerdede koku olmadıgı ıcın sorun olmadıgını soyledı...doguma kadar yıne boyanır coook beyazım var benım
mesela dıs tedavısıd olmaz derler bana dolgu yapıldı hatta dun 20lık dısım cekıldı
Aslinda fiyati uygunsa alinabilir hatta seyahatlerde de kullanabilirsin. Hemde muzikliymis ve gerektigibde sallanabiliyor. Hicbir zarari oldugunu okumadim, bilmiyorum ama nedense surekli kullandigi yataginin park yatak olmasi iyi olmazmis gibi geliyorEki Görüntüle 187754
Eki Görüntüle 187754
ayy bende görmüştüm sevi bebe tabelası biyerde ama nerdeydi yaa unuttumm şimdi...bugün kadıköyde sevi bebe mağazası keşfettik biz ve sevi bebenin yanılmıyorsam 7li veya 10lu setlerinden birine baktık...kundak battaniye vardı içinde çok şekeydiiiiiiiiii...
bu akşam topic sessiz baya...biz de TV karşısındayız...uyku moduna geçeriz birazdan...herkese ii gecelerrrrrrr![]()
tabi yaa kullanılmaz görünüş içimdir zaten biz bile saten nevresimlerde rahat yatamazken bebişime o eziyeti çektirmemiçindeki o uyku setini bebek nasıl kullanır ben, açıkçası, bilmiyorum ama şunu söyleyim, benim burda doğum yapan bir tanıdık var bana kesin yedek bir nevresim takımı almak zorunda kalıyorsun dedi. çünkü ne kadar altına o tek kullanılmalık bezlerden koysanda nevresim yinede pisleniyormuş. olmazsa o uyku setinin başlıklarına uygun dantelsiz bir nevresim alırsın (onları zaten uygun fiyata bulabiliyorsun), dantelliyide mesela mevlüt zamanlarında falan kullanırsın, yada ilerdeki aylarda. ben öyle yapmaya düşünüyorum. geçenlerde bile bu satış sayfalarında 45 liraya çok güzel bebek nevrisimi görmüştüm. hem krem rengindeydi, hem üzerinde kahveringimsi bir ayıcık vardı, sadece uyku setin başlıklarını çıkartmayacam ama iç nevresimi değiştirip duracam. böyle bebek de dantelden rahatsız olmaz.
mobilya konusunda ise, bu mobilyanın bu rengi çok hoş gelmişti, herşeyi pembe yapmak sanki br sürü sonra yorar gibi. hem oda süsü falanda ister istemez pembe oluyor. olmazsa ilerde erkek çocuk doğduğunda bile aynı odada da yatırabilirsin. bende hep o tarz mobilyalardan hoşlanıyorum, ondan ilk gördüğümde seninki ondan hoşuma gitti.
uyku tulumlu olan battaniyeler her bebek mağazısında oluyor. fiyatları zaten 25-40 civarıydı, hem tipleri çok komikti. hele alışveriş forumlarda kesin oluyordur. burdakinde vardı
cnm 6 tanede çook olur o kadarda değil hastane çıkışlarındada bulunuyo zaten penye battaniye hbrin olsun..canım bu kundak battanıyenın ıkı çeşidi var anladığım kadarıyla. biri normal battanıye gorunumunde ama kenarlarında fermuarı var, birininde resmen kundak gibi şekli. arama sayfasına, fermuarlı battaniye ve kundak battaniye yazarsan ıkısının resmide cıkar sanırım. ben bu fermuarlı olandan pazarda gördüm tesaduf, fiyatı 26 tl idi ve kumaşı cok hoştu, bazılarının içinde patik ve şapkasıda cıkıyor takım olarak:) dısarı cıktığınızda cıcı olur. zaten dısarısı ıcın astronotumuz var ama yınede battanıyeye sarmak ıyımı bılemedım.tabı tecrubemız yokkı :)
penye battanıye bende epey almayı dusunuyorum aslında. herşey için kullanılabilecek bişey. aslında bakın aklıma ne geldi. bende çoookkk büyük bir pike var. iki kat. kaliteli bir malzeme. acaba onu terzıye gotursemde kestirsemmi. en az 6 tane battaniye cıkar ondan. onuda herşeye kullanırım. alt açmasına falanda kullanırım. ya kızlar boyle şeyleride değerlendirmek gerekir gibi geliyor bana.birde şimdi aklıma geldi. hani şu metreyle satılan polar battanıyeler varya ince olanlar. ondanda ıkı metre alsak dahamı ucuza gelir acaba, kestirsek iki battanıye cıkar. durun ben onunda bı fiyatını sorayım :)
aldıklarını güle güle kullan cnm...Arkadaşlar dün havuzlu hana gittik..biraz fikir edinmek için...ben minik kova ve maşrapa aldım..şu dediğiniz mermerşahinmi? şahinmermer miO bezden aldım...birde hastane çıkışı aldım..bi ara fotosunu eklerim..birde gidenler biliyordur ama aklınızda bulunsun...50 bitmiş bebek şekeri..kapı süsü...tülü..yakı yastığı....sepeti..hoşgeldin bebek yazsı kampanyalı 100 tl di....çok inceleyemedik ama güzeldi...biz vaktimiz olmadoığı için geç gittik...fazla gezemeden kapandı han...
![]()
arkadaşlr bu kundak battaniyeler şeker çok hoş duruyor ama bizim bebekler yaz bebeği olduğu için fazla kullanamayız diye düğşünüyorum...havalar soğuyuncaya kadarda bebişlerimiz büyür....kaç aylığa kadar kullanılıyor sordunuzmu hiç?
aslinda fiyati uygunsa alinabilir hatta seyahatlerde de kullanabilirsin. Hemde muzikliymis ve gerektigibde sallanabiliyor. Hicbir zarari oldugunu okumadim, bilmiyorum ama nedense surekli kullandigi yataginin park yatak olmasi iyi olmazmis gibi geliyoraslinda boyle dusunmem icin hicbir gecerli nedenim yok
babybjörn un vardi canta gibi olan bir yatagi ve cok hafif... Ama fiyati coook yuksek
![]()