2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım nedense ben de hep park yatağa karşıydım ama ben bu yatağı 2. Yatak olarak alcam..kısa bi süre odamda kullanmak için..eşimin ve benim ailemin yanına gitiğimizde ..ayrıca bebek odasında bir tane kanape var açılınca 2 kişilk yatak oluyor misafir için almıştık..misafir geldiğinde yanımıza alıcaz bebeği mecburen...ve almayı düşündüğümüz diğer yatak sallanmıyor oyüzden birazda..mecbur kalıpta salmmak gerekişrse....

bende çok güzel bi oda yapmak istiyodum ama ev kendimizin olmayınca malesef içimde kaldı taşınırken herşey çok kötü oluyo şimdilik böyle idare edicez bebişimle napalım

canım nedense ben de hep park yatağa karşıydım ama ben bu yatağı 2. Yatak olarak alcam..kısa bi süre odamda kullanmak için..eşimin ve benim ailemin yanına gitiğimizde ..ayrıca bebek odasında bir tane kanape var açılınca 2 kişilk yatak oluyor misafir için almıştık..misafir geldiğinde yanımıza alıcaz bebeği mecburen...ve almayı düşündüğümüz diğer yatak sallanmıyor oyüzden birazda..mecbur kalıpta salmmak gerekişrse....

cnm ikinciyi almak çok mantıklı gerçekten
bende 2.olarak sallanan küçük beşik alacam...
gündüzleri sallananda yatırırım akşamlarıda odasındaki yatakta yatırırım diye düşünüyorum odada köşe yatağım var bende orada uyuklarım diye düşnyorum...
peki park yatak sallanıyomu?ben bilmiyorum park yatakları sevmediğim için hiç incelemedim.

İyi pazarlar anneler nasilsiniz? İlk defa anne olacaklarin anneler gunu yaklasiyor simdiden herkesin kutlu olsun.
Ben bisey sormak istiyorum:69: sizde cinsellikler ne alemde yani ne zamana kadar devam etmek gerek. Bebisime bi zarari varmidir cok aklima takiliooo

İyi pazarlar anneler nasilsiniz? İlk defa anne olacaklarin anneler gunu yaklasiyor simdiden herkesin kutlu olsun.
Ben bisey sormak istiyorum:69: sizde cinsellikler ne alemde yani ne zamana kadar devam etmek gerek. Bebisime bi zarari varmidir cok aklima takiliooo

erken doğum riski yoksa eğer doğumdan 15 gün öncesine kadar olabilirmiş bebeğe zararı yokmuş sen yinede doktoruna danış :34:

kızlar herkese iyi günler. bizde geldik. dün tüm gece sırt ağrısından uyuyamadım, şimdide sarhoş gibiyim:(
canım bu kundak battanıyenın ıkı çeşidi var anladığım kadarıyla. biri normal battanıye gorunumunde ama kenarlarında fermuarı var, birininde resmen kundak gibi şekli. arama sayfasına, fermuarlı battaniye ve kundak battaniye yazarsan ıkısının resmide cıkar sanırım. ben bu fermuarlı olandan pazarda gördüm tesaduf, fiyatı 26 tl idi ve kumaşı cok hoştu, bazılarının içinde patik ve şapkasıda cıkıyor takım olarak:) dısarı cıktığınızda cıcı olur. zaten dısarısı ıcın astronotumuz var ama yınede battanıyeye sarmak ıyımı bılemedım.tabı tecrubemız yokkı :)
penye battanıye bende epey almayı dusunuyorum aslında. herşey için kullanılabilecek bişey. aslında bakın aklıma ne geldi. bende çoookkk büyük bir pike var. iki kat. kaliteli bir malzeme. acaba onu terzıye gotursemde kestirsemmi. en az 6 tane battaniye cıkar ondan. onuda herşeye kullanırım. alt açmasına falanda kullanırım. ya kızlar boyle şeyleride değerlendirmek gerekir gibi geliyor bana.birde şimdi aklıma geldi. hani şu metreyle satılan polar battanıyeler varya ince olanlar. ondanda ıkı metre alsak dahamı ucuza gelir acaba, kestirsek iki battanıye cıkar. durun ben onunda bı fiyatını sorayım :)
o bataniyelerin metresi 4-6 lira oluyorda ama bebeğin cildine pekde iyi olmaz, bebek rahatsız olur

merhaba kızlar eski günleri yad edim dedim bende bir zamanlar sizinle birlikte hamile oldugumu ögrenmiştim ama kanpıhtılaşması yüzünden kaybettim melegimi 2.5 aylıkken.şimdi kalsaydı sizlerinkilerle aynı ay olacaktı 10 agustosta kucagıma alacaktım kuzucugumu :58:
sizin hazırlıklar başlamış bu arada bizde yeniden bebek çalışmalarına başladık insaallah çok aratmadan rabbim verir.
canım, senin adına çok üzüldüm. inşallah bu sefer hamile kaldığında sağlıklı ve tatlı bir bebiş kucağına alırsın...

iyi pazarlar anneler nasilsiniz? Ilk defa anne olacaklarin anneler gunu yaklasiyor simdiden herkesin kutlu olsun.
Ben bisey sormak istiyorum:69: Sizde cinsellikler ne alemde yani ne zamana kadar devam etmek gerek. Bebisime bi zarari varmidir cok aklima takiliooo

kişiden kişiye yani gebelikten gebeliğide değişebilir canım..dr. Başta bize yasak koydu..sonra yasağı kaldırdı..dr.un bilgi vermesi gerekiyor...yada sen danış..

cnm ikinciyi almak çok mantıklı gerçekten
bende 2.olarak sallanan küçük beşik alacam...
Gündüzleri sallananda yatırırım akşamlarıda odasındaki yatakta yatırırım diye düşünüyorum odada köşe yatağım var bende orada uyuklarım diye düşnyorum...
Peki park yatak sallanıyomu?ben bilmiyorum park yatakları sevmediğim için hiç incelemedim.

normal doğum yada sezaryan hangisi olcağım belli değil..ama ilkgünlr zorlancağım kesin ..sürekli bebeğin odasına gelip gidemem..bebeğin odasında çok rahat yatak olan kanepe var orda yatmayı düşünüyrdum ama yata alçak...eşimde o şekilde kalıp bebeğe bakamzsın dedi..sonra bu aklıma geldi..ilk ay yada ilk günler odamda kullanırım..birde misafir geldiğinde..npormalde odama koymayı onaylamıyorum.mecbur kalırsam...birde daha sonra ki aylarda kullanmayı düşünmüyorum.mümkün olduğunca kendi odasında ve yatağında kalsın istiyorum..bende senin düşüncenin tersine gündüz kendi yatağına gecede huzurlaşırsa park yatağa düşünüyorum..sallanacağı için...ama tabi bakalım o günler bize ne göstercek..hele bi gelsinler...

normal doğum yada sezaryan hangisi olcağım belli değil..ama ilkgünlr zorlancağım kesin ..sürekli bebeğin odasına gelip gidemem..bebeğin odasında çok rahat yatak olan kanepe var orda yatmayı düşünüyrdum ama yata alçak...eşimde o şekilde kalıp bebeğe bakamzsın dedi..sonra bu aklıma geldi..ilk ay yada ilk günler odamda kullanırım..birde misafir geldiğinde..npormalde odama koymayı onaylamıyorum.mecbur kalırsam...birde daha sonra ki aylarda kullanmayı düşünmüyorum.mümkün olduğunca kendi odasında ve yatağında kalsın istiyorum..bende senin düşüncenin tersine gündüz kendi yatağına gecede huzurlaşırsa park yatağa düşünüyorum..sallanacağı için...ama tabi bakalım o günler bize ne göstercek..hele bi gelsinler...

senin düşncende mantıklı cnm benim.
bizler şimdi bunu böyle şunu şöyle yaparız diye konuşuyoruz ama
hele bi doğsunlar onların isteklerine göre haeket edecez
herşeyin hayırlısı...

merhaba kızlar eski günleri yad edim dedim bende bir zamanlar sizinle birlikte hamile oldugumu ögrenmiştim ama kanpıhtılaşması yüzünden kaybettim melegimi 2.5 aylıkken.şimdi kalsaydı sizlerinkilerle aynı ay olacaktı 10 agustosta kucagıma alacaktım kuzucugumu :58:
sizin hazırlıklar başlamış bu arada bizde yeniden bebek çalışmalarına başladık insaallah çok aratmadan rabbim verir.
canım umarım en kısa zamanda güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın:)

ayy bende görmüştüm sevi bebe tabelası biyerde ama nerdeydi yaa unuttumm şimdi...
o kundak battaniye takımmıydı cnm tek satılmıyomuydu?

ayy çok doğru dedin yaa benimde aklıma geldi bu ama battaniyenin şekerliğini görnce aklım başımdan gitti unuttum..acaba kullanılırmı ki
canım kadıköy Altıyolda Mc Donalds sokağına giriyorsun,rıhtımdan boğa heykeline gelmeden...bu arada sen istanbuldamıydın???
yaa hastane çıkışlarına bakıyorduk,mağazada idil baby ve sevi bebe hastane çıkışları vardı...yanılmıyorsam 7li falan bir hastane çıkışıydı onun içindeki battaniye penye ve kundak şeklindeydi ...
biz biraz ütü yapacağız...malum eşimize gömlek lazım :P (ütüden de nefret ettiğim kadar ......)

senin düşncende mantıklı cnm benim.
bizler şimdi bunu böyle şunu şöyle yaparız diye konuşuyoruz ama
hele bi doğsunlar onların isteklerine göre haeket edecez
herşeyin hayırlısı...

evet onlar belirliycek isteklerini..nasıl davranmamız gerektiğini onlar öğretecek bize..normalde sallanmaya karşıydım.ama arkadaşa dr.20 günlükten sonra gaz sıkıntısı ne başlıyormuş..salansa rahatlar demiş...

yaaa kızlar bu arada ben hala kararsızım şu kuzumun bizim yanımızda küçük yatağı olsun istiyoruz biz de...şu modeli yakından incelemek istiyorum...aranızda hiç bi yerlerde görüp inceleme fırsatı olan oldu mu? çok kararsız kaldık???
$beşik.webp
149L fiyatı...
Bebeğinizin yenidoğumundan 15 ay olana kadar kullanabileceğiniz sevimli sepet. Cibinliği ve sallanma özelliği vardır. Tekerlekleri sayesinde kolayca bir yerden bir yere taşıyabilirsiniz.

Yeni tasarım büyük ve geniş yatak bölümü
Kullanışlı sağlam cibinlik
Kullanışlı alt sepet
Sabitlenebilen büyük boy tekerler
Sallanabilme özelliği
Kaliteli ve dayanıklı kumaş
Sağlam ve ergonomik gövde yapısı
Extra kalın yatak

kizlarrrr ben geldim. gene giremedim kac gundur ev aramaktan canimiz cikti ama sonunda allah yardim etti verdi bize bir odul. tam istedigim yerde tuttuk evi cok guzel bahcesi falan agaclar yakininda cocuk parki ve istanbullu rumlarin falan yasadigi biyer burasi athinanin en guzel yeri 2 tane istanbullu var apartmanimizda. simdi boyasi falan yapiliyor. yaa gercekten sabrin sonu selamet olayina iyice inandim artik. o kadar aci cektim ettim 2 ayim hergun aglamakla gecti simdi uzerime titriyor herkes. allah bozmasin isallah burda baska arkadaslarda vardi esleri ile sorunlu dilerim en kisa zamanda onlarda kavussun.

benim haberlerim bole. sizler nasilsiniz. onemli biseyler varmi?? herkes iyimi?? agri sizi ne alemde. bugun saat 5 e kadar sizinleyim alex provaya gitti 5 de gelicek. hehe bende sizi cok ozlemisim doya doya konusurum bugun:) aaa sali gunude doktor randevumuz var:)

kıss gözdeeeeeeee...çok özlettin kendini:)
hayırlı olsun yeni eviniz...sağlıkla..mutlulukla,güzel günlerde oturun inşallah:nazar:

canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle sağlıklı bebek doğurursun:nazar: bende 2010 temmuz:49: ve 2011 mart annesi :49:olcaktım..ama nasip...inşallah bu sefer sağlıklı şekilde :nazar:kucağıma almayı nasip eder allah

Artik cok fazla kalamiyorum forumda :( ama genel olarak hep guzel haberler okuyorum bugunlerde seviniyorum haliyle :) My_little_sun_shine sanirim detaylin var bugun bol sans...
günaaaaydın annecikler herkesler iyidir umarım biz iyiyiz :)) sabah tnt de yankı yazgan çocukların gelişim aşam baalarından bahsediyordu bebeklerimiz büyümeye başladığın ona birini sorarsak mesela baba nerde ? dediğimizde gözüyle parmagıyla eliyle göstermeliymiş çünkü küçükte olsa iletişim kuran varlıklar olduğumuzu unutmamalıymızşız sadece anne sütü beslenme kilosu na değil bu tarz iletişim kurma yeteneklerinide takip etmeliymişiz tabii bu konu oldukça ayrıntılı bi kitap okumak ister sanırım :)))gözleriyle takip etmesi sese tepki vermesi ... gibi davranışlar
evet bununla ilgili yine bu sitede bir konuya denk gelmistim, otizm ile ilgiliydi, uzamanlar her ne kadar 2-3 yasini beklemeyi önersede anneler daha ilk aylardan itibaren hareketlerini gözleyin, en azindan sizinle göz temasi kurmali tarzinda yorumlar vardi. bazen cok az sorun oluyormus ama bir anne mesela dikkat etmemis ve calistigi icin bebegini hep tv karsina birakip is yapmis, bebekle cok ilgilenememis, keske onunla daha fazla konussaydim falan diye yazmisti. daha ilk aylarda farkedersek biraz daha fazla ilgiyle buyuk oranda normal bir cocuk olarak okula devam etmesi falan mumkunmus. yani dedigin gibi sorularimizi anliyorlar ve goz ile bile olsa tepki vermeleri önemliymis...
hoşbuldum teşek. ederim, evet ya kesin benim ki o yüzden, rejime mi girsem acaba :)
selam kızlar...........[/QUOTE]
9 kilo aldim hamile kaldigimdan beri , su son ay birden aldim sanirim :( hamileyken de kilo vermek ne zormus azicik yurusem tansiyonum dusuveriyor hemen bas dönmelerim basliyor :( su icmeyi ihmal etmeyin kizlar:) rejim falan da dusunmeyin sadece daha saglikli yemeye calisalim, mesela tatli yemeyelim onun yerine meyve, hamur isi yemeyelim...
kızlar o goğus altındakı ağrılar sudyenden oluyor. balenlı sudyen kullanmayın dıyor dr lar. ben calısmadığım ıcın coğu zaman takmıyorum sudyen ve ağrıdan oyle kurtuldum. benım sağ göğsumun hemen altında oluyor. sağ tarafa yatamıyordu dusunun. hım bırde gecen gun okudum safra kesesı problemı olabılırmıs sağ gogsun altında ağrı olursa.
sudyensız kalmaı bır deneyın. eğer hafıflemezse mutlaka safra kesenıze baktırın. benım dr oyle demıstı ama gectı sukur.
bende pamuk sutyen kullanmaya baslamistim ama destekli daha iyi olur dite balenli almistim.

günaydın kızlarrr...
dün geceki ağrılardan dolayı sabah sağlık ocağına gittim.ebeye anlattım normal bunlar dedi.ama ben böyle olunca hareketlerinide hissetmiyorum dedim o da normal dedi.5 gün bile hissetmeyebilirsin bişey olmaz dedi :53::53: deli mi ne? dr 2 gün hareket etmezse hemen ulaş diyo dediği lafa bak.bende dedimki bu ağrılar erken doğumun habercisi olabilir mi* o yüzden korktum dedim.öylke bişey olsa salı günü uyarırdım ben seni dedi olmaz öyle şey dedi.bide ne dese beğenirsiniz senin hamilelikte psikolojin zayıflamış herşeyin senin başına geleceğini sanıyosun dedi.:53: salak yaaa :57: çok kızdım.sonra kan tahlil sonucumu aldım kanım biraz çoğalmış ama sınırda yine.iki şeyde eksiklik var sadece.yarın dr gösteririm artık.akşam sıcak su tıttum karnıma sıcak banyo iyi geldi sanki.bide gece üztümü hiç açamamaya dikkat ettim.oğluşumda hiç kıpırdak değil dünden beri sabah ufacık bi kıpırtı duydum sevindim o kadar.şu son günlerde çok yormuştum kendimi,artık biraz dinlenmeye çekilicem.gezmelere falan gitmiycem.öyle karar verdim..:31:
gecmis olsun canim, ben simdi okuyabildim. moralimizi yuksek tutsak iyi olur, ben daha oluruna birakiyorum artik,burada doktora gitmekle gitmemek arasinda fark yok gibi geliyor bazen:) bebek buyurken hareketlerini hissetmedigimiz gunler olabilirmis ama erken dogum riski de olabilir falan diyorlat, en iyisini doktorumuz bilir sanirim. icimizde endise varsa aramak daha iyi olur.
günaydın kızlar..
herkesler iyidir umarım.
ben iki gündür yürümeye başladım ama çok mu az mı bilemedim.günde kaç saat yürümek gerekiyor bilgisi olan var mı?
kendimuxi yormadan 20dk lik araliklarla yurumek gerekiyor sanirim.
venus gecmis olsun cnm,
benim de agrilarim ve kasilmalarim oluyor,
2 gun ben de cok korktum, ablama sordum ; bundan sonra hep olacak onlar normal dedi, sonra rahatladim
bir de ben ofiste tum gun oturuyorum onun da etkisi var, karnim sıkısiyor; dinlenince kasilma da agri da geciyor
ayni senin dedigin gibi bebek bir yerde toplaniyor sanki ve icerden ittiriyormus gibi icten disa baski hissediyorum

bir de montlarimin onu kapanmiyor artik, onu acik giyiyorum, o yuzden karnimi usutuyor da olabilirim.
kasilma bende de oluyor ama nirmal diyorum....
Canım geçmiş olsun. Bende 1-2 gün kızımın hareketlerini hissetmiyordum. Belli belirsiz bişey oluyordu, çok korkmuştum bide eşim yanımda da değil iş için amerikaya gitti. Neyseki artık kızımın hareketlerini daha net hissediyorum. Sanırım arada bu yaramazlar tembellik yapıyor. Az önce kulaklıkla kızıma Mozart, Vivaldi dinlettim, kıpır kıpır oldu, sevindimi rahatsızmı oldu bilemem, ama uzmanlar klasik müzik özelliklede mozart vivaldi dinletin diyorlar, ruhsal gelişimi için.
evet kladik muzik dinletmek bebegi sakinlestiriyormus ama sert tekme atmasi hoslanmadina isaret olabilirmis,yumysak sakin tepkileri hosuna gidince veriyirmus...
Venüs geçmiş olsun canım.

Kıazlar araba koltuğu almamış olanlara; paramini.com' da maxi cosiler indirimde
bende maxi cosi aldim keske acele etmeseymisim,tr den almak daha iyi olurdu...
kızlar plesanta bazen öne gelip bir kaç gun kalabılıyomuş. o zamanda dolayısıyla bebek hareketlerı hıssedılemıyormus. ıkı gun once kucağımda meyva tabağı, meyva soyarken içerden öyle bir tekme geldiki:) hadı cabuk ye gıbılerınden. elim bile havaya kalktı:)))))) ilk defa dısardan hıssedildi kelebeğimin tekmesi. eşimde sabırla koydu elini bekledi, ama okadar kuvvetli vurmadı tekrar. yınede hıssedebildi birazda olsa. gercı bız hem içerden hem dısardan olunca daha sert hıssediyoruz ama eşlerimiz okadar fazla hıssedemıyor galıba:)))
tekme sert olmadığı için bide dedikki o tekme değildir, eliyle çakk yapmıştır babasına:)))
ey allahım şükürler olsun yasattıkların için. bu arada gorumcemın sipariş ettiği esprit marka bebek arabası elıne ulasmış. ana ailece hıc beğenmemışler. zor kapanıyormuş ve kumasıda ıyı değilmiş. geri gönderecekmiş. abc markası varmış almanyada ona bakacakmış. sız duydunuzmu abc markası nasıl? bir fıkrı olan varmı. ben hauck bak dedım. o burda hıc ıyı değil falan dedi:(

evet yaaa bize yasattiklari icin sukrediyorum, insallah Allah daha guzel gunler de nasip eder bize...

yaaa kızlar bu arada ben hala kararsızım şu kuzumun bizim yanımızda küçük yatağı olsun istiyoruz biz de...şu modeli yakından incelemek istiyorum...aranızda hiç bi yerlerde görüp inceleme fırsatı olan oldu mu? çok kararsız kaldık???
Eki Görüntüle 187793
149L fiyatı...
Bebeğinizin yenidoğumundan 15 ay olana kadar kullanabileceğiniz sevimli sepet. Cibinliği ve sallanma özelliği vardır. Tekerlekleri sayesinde kolayca bir yerden bir yere taşıyabilirsiniz.

Kullanışlı alt sepet
Sallanabilme özelliği
Extra kalın yatak

canım ben dün gördüm inceledim.görüntüsü güzel.ama bebek bunda 15 ay değil 6 aydan fazla yatamaz..çünkü bebekler kalkmaya çalışp düşüyolar..kullanışlı değil..ben 2-3 sayfa önce paylaştığım çok rahat önce üstte yatırıyorsun..sonra en alt kademeye yatırıyorsun bebek kalksa bile çıkamıyor içinden...katlanmış şeklini gördüm çok küçük yer kaplamıyor..heryere taşıyabilirsin üstelik fiyatı 120-140 arası yerinden yerine değişiyor...benim dediğimi ilerde oyuncak sepeti olarakta kullanabilirsin...hem müzklide...

canım umarım en kısa zamanda güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın:)

canım kadıköy Altıyolda Mc Donalds sokağına giriyorsun,rıhtımdan boğa heykeline gelmeden...bu arada sen istanbuldamıydın???
yaa hastane çıkışlarına bakıyorduk,mağazada idil baby ve sevi bebe hastane çıkışları vardı...yanılmıyorsam 7li falan bir hastane çıkışıydı onun içindeki battaniye penye ve kundak şeklindeydi ...
biz biraz ütü yapacağız...malum eşimize gömlek lazım :P (ütüden de nefret ettiğim kadar ......)
hihi istanbuldayım ama avrupa yakasında
yaa ben bayrampaşada görmüştüm şimdi hatırladım tabelayı bi yolum oraya düşünce bakayım o zaman..sana kolay gelsin cnm ütünle başbaşa bırakalım sizi:1::1:
evet onlar belirliycek isteklerini..nasıl davranmamız gerektiğini onlar öğretecek bize..normalde sallanmaya karşıydım.ama arkadaşa dr.20 günlükten sonra gaz sıkıntısı ne başlıyormuş..salansa rahatlar demiş...
evet cnm sallama gaz için iyi geliyomuş ...
kizlarrrr ben geldim. gene giremedim kac gundur ev aramaktan canimiz cikti ama sonunda allah yardim etti verdi bize bir odul. tam istedigim yerde tuttuk evi cok guzel bahcesi falan agaclar yakininda cocuk parki ve istanbullu rumlarin falan yasadigi biyer burasi athinanin en guzel yeri 2 tane istanbullu var apartmanimizda. simdi boyasi falan yapiliyor. yaa gercekten sabrin sonu selamet olayina iyice inandim artik. o kadar aci cektim ettim 2 ayim hergun aglamakla gecti simdi uzerime titriyor herkes. allah bozmasin isallah burda baska arkadaslarda vardi esleri ile sorunlu dilerim en kisa zamanda onlarda kavussun.

benim haberlerim bole. sizler nasilsiniz. onemli biseyler varmi?? herkes iyimi?? agri sizi ne alemde. bugun saat 5 e kadar sizinleyim alex provaya gitti 5 de gelicek. hehe bende sizi cok ozlemisim doya doya konusurum bugun:) aaa sali gunude doktor randevumuz var:)

kızzzz hoşgeldinnn
oh oh evinde tutulmuş ne güzel boya badana işi bitsin yerleşirsiniz artık güzel mutlu bi yuvanız olur inş...
çok zor günler geçirdin cnm sen üstüne titreyecekler tabi ne kadar üzüldüğünü sıkıntılar çektiğini biz biliyoruz...bizde değişiklik yok salı benimde kontrolüm var bakalım şeker testi içinde bi gün sonra giderim heralde özletme kız kendini gel ara sıra..

Eki Görüntüle 187793
149L fiyatı...

Kullanışlı alt sepet
Sallanabilme özelliği
Extra kalın yatak

fıstık ablam bu tarz aldı bu model diyemem ama çok benziyolar...
ablam çok memnun kullanıyo bebek hareketlere başlayınca kenarlara tutunup ayağa kalkıyo ama daha şimdiye kadar düşürmediler hiç,yatırma olarak 15 ay belki yatırabilirsin ama uyanık içinde burakmak tehlikeli
ben bu modeli onaylarım cnm...

Back
X