bizde kullanışlı küçük bir beşik alalım dedik ama fiyatlardan haberiniz varmı?
bu sitede birkaç modele baktım ben...
ne tarz bişi istiyorsun şu linke bi baksana canım...
Sunny Baby Ninni Beşik Sepet Sleep (SB-237) | | Bebefix.com
ben de geçici olarak böyle küçük bişi alacağım kıjıma ...
zaten yan yatmamız gerekmiyor mu? bende hep sırt üstü yatardım ama şimdi yan yatmakta zorlanıyorum. ne zaman uyansam hep kendimi sırt üstü buluyorum.ya ben sırt üstü yatınca uyuyamıyorum alışmışım illa yan yatıcam yan yatıncada bebiş durmuyo halim harap anlıyacağın şöyle rahat rahat uyumayı öyle özledimki
oluyor, oluyor. bazen o yüzden bir sağa bir sola dönüyorum ama en çokda sırt üstü yatmaya alıştım. sonra aklıma bebişim darılıyorda aklıma geliyor kendimi zorlayı sola dönüyorum ama sabah yinede sırt üstü buluyorumbende hayatta soluma yatamıyorum. şimdi zorbela alıştım ama çok ağrı veriyo. sırtüstü uzanıyom 10 dk ağrıdan dönemiyorum. sende oluyomu canım:26:
kuyruk sokumu çok ağrıyo özellikle
bende bu yıl doğuranlarda hep kızlar olduklarını duydum. burda da çoğu annelerin kızları olacakmışooo süperrr
bizim bi kokoşumuz olucak kısmetsee:78:
senin???
bu sene kız senesi sanki.duyduğum çoğu gebe kız bekliyooo
canım, ben mothercareden bir tane 7liyi aldım. 0-3 arası. aslında yeni doğan zıbınla karşılaştırdığımda biraz fark ediyor. ama bence al çünkü yumaşak ve güzeller. hem bebek hemencik büyüyor, o yüzden bence kesinlikle kullanırsın. benim tanıdıklarımdan birisi (8 ay önce doğum yaptı) bunlardan almıştı ve çok memnun kalmıştı. bol bol yıkanmasına rağmen ne çıt çıtşara bir şey oldu, nede kendileri bozuldu. hem sonra alt kısmını kesip bir ara atlet gibi kullanmışslm teyzoşlarrr
bugün aranızada yoktuk malesef kızımla güne gittik
ayy günde beni 15 gündür görmeyenler vardı aa bu kadar şişmeyi 2 haftada nasıl becerdin dediler bende ee büyüyoruz biz boş oturmuyoruz dedim
bugün göbeğim öyle bi şiştiki ben bile inanamadım bu kadar şiş olmasına
ama günde yedimde yedim ee ben şişmeyeyimde kim şişsin...
sonrada kocişle foruma gittik kızıma güzel cicilerle buradan sizlerden çektiğim kopyayla önlük aldım babasıda çok beğendi...sonra eve geldiğimde yemek yedim ve uzandım bizimki başladı tekmelere
açtım göbeğimi ve izledim öyle güçl atıyoduki tekemeleri babasıda ilk defa şahit oldu dıştan görünmesine çok şaşırdı ama nedense göbeğimin 4 parmak altındaydı tekmeler
yarında kızımız ve babasıyla 2 saatlik bi yolcuşuğumuz var gezecez biraz dönştede ananesine uğrarız..yarın akşamada dr amcasına randevumuz var bakalım bizim zilli ne alemde dr aşağıda olması konusunda bişiler diyecekmi merak ediyorum..
bu arada kızlar mothercare baktım 7li akletlerden alacaktım ama almadım
sizler 0 3 alanlarınız kalıpları büyük dediniz ilk doğduğu zamnlar giyilmezmi yani çokmu büyük...
yoksa bi takım alayım diyorum 7lilerden 0 3 büyükse diyorum sonradanda hepsi küçükmü olacak byükte olsun diyorum neyse bidahaki gittiğimde karar veririm
mothercareda kendi ürün bebek arabsı indirimdeymiş ama incelemedim fiyatınada bakmadım
wenice de 50 liraya 10 lira indirim vardı
bu arada kızlar bende tettanoz aşısı olmadım dr um gerek yok dedi....
hippy evet bu çok güzel
bende odasında hariç böyle sallanan bişi daha almayı düşünüyorum gündüzleri oturma odamda salonumda kullanmak için..
cok guzelmiş canım bu besıkler 6,7 ay kullanılıyo galıba dımı daha sonra nerede uyuyacak bence park yatk alsan daha ıyı olmazmı
slm teyzoşlarrr
bugün aranızada yoktuk malesef kızımla güne gittik
ayy günde beni 15 gündür görmeyenler vardı aa bu kadar şişmeyi 2 haftada nasıl becerdin dediler bende ee büyüyoruz biz boş oturmuyoruz dedim
bugün göbeğim öyle bi şiştiki ben bile inanamadım bu kadar şiş olmasına
ama günde yedimde yedim ee ben şişmeyeyimde kim şişsin...
sonrada kocişle foruma gittik kızıma güzel cicilerle buradan sizlerden çektiğim kopyayla önlük aldım babasıda çok beğendi...sonra eve geldiğimde yemek yedim ve uzandım bizimki başladı tekmelere
açtım göbeğimi ve izledim öyle güçl atıyoduki tekemeleri babasıda ilk defa şahit oldu dıştan görünmesine çok şaşırdı ama nedense göbeğimin 4 parmak altındaydı tekmeler
yarında kızımız ve babasıyla 2 saatlik bi yolcuşuğumuz var gezecez biraz dönştede ananesine uğrarız..yarın akşamada dr amcasına randevumuz var bakalım bizim zilli ne alemde dr aşağıda olması konusunda bişiler diyecekmi merak ediyorum..
bu arada kızlar mothercare baktım 7li akletlerden alacaktım ama almadım
sizler 0 3 alanlarınız kalıpları büyük dediniz ilk doğduğu zamnlar giyilmezmi yani çokmu büyük...
yoksa bi takım alayım diyorum 7lilerden 0 3 büyükse diyorum sonradanda hepsi küçükmü olacak byükte olsun diyorum neyse bidahaki gittiğimde karar veririm
mothercareda kendi ürün bebek arabsı indirimdeymiş ama incelemedim fiyatınada bakmadım
wenice de 50 liraya 10 lira indirim vardı
bu arada kızlar bende tettanoz aşısı olmadım dr um gerek yok dedi....
günaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş ...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler ..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza
günaydın cnm niye ööle diyosun insanlık hali unutulur normal.. canım 24. haftaya kadar yapılıyo biliyorum ben ama emin değilim. 20. haftada bakıldı. 24 . haftada bakıcak bana . bebişi görüyosun eşi de alıyolar..
ya 1 ay bugünü bekleyipte kaçırmak büyük bir çöküntü oldu benim için..insan bir kağıda bakar dimi o kadar emindimki 28i diye meğer 27siymiş neyse sağlıklı olsunda bebişim..umarım dediğin gibi 24.hataya kadar vaktim vardır:26:..
canım ne zamana randevu verdiler önemli bi durumda doktorun sürenin geçmesine müsaade etmez ki zaten.
ben hep perinatolaga gittiğim için hangi haftada ne yapılıyo bilmiyorum sağolsun doktorum çok az konuşur.. ben ayrıca ayrıntılı ücreti ödemedim. gerçi muayene ücreti 300 ayrıca bişey vermeyeyim di mi..
radyoloji uzmanını aradık hemşireyle görüştük oda doktorunzla görüşüp ben size dönücem dedi, artık bize bir gün verirler randövü için..canım sen özel muayeneye mi gidiyorsun? 300 çok fazlaymış ya,İstanbulda fiyatlar almş başını gitmiş..ben Kastamonuda özel hastaneye gidiyorum 32 tl muayene ücreti ödüyorum, 3lü taramaya 22tl vermiştim..doğumda maksimum 500 tutar tutmaz..
cnm bu şeker olayıyla ilgili gelişmelerini paylaşırsan çok sevinirim... biliosun benim de 154 çıkmıştı ama sayenizde artık o kadar endişelenmiorum, yrn da dahiliyeyle randevum var görüşcez bakalım tahlilleri göstercez, ona göre bi yol izlicek dr. heralde... ben yinede pozitif düşünmeye çalışıorum, ama biras canım sıkılmadı deil... neyse düşündükçe kafama takılıo yinee offffffff :))
kizlar gunaydin
bizim sirkette bi beyin esi hamileydi 8-8,5 aylik
dun apar topar gitti esi aramis.
dogum olmus dun aksam, bebegi kuveze almislar, kiyamam yaa, insallah biran once buyur gelisir.
Allah hepimize gunun de saglikli dogumlar versin kizlar
gerisi booosssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?