• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir de sunu diyecektim kizlar;

bebegimize 2 tane havlu yeter mi?

bir de ben mothercare'den havlu ici tulbent alicam; cok kullanisli oluyormus, suyu daha iyi cekiyormus o tulbentler;
ya da ucuza gelmesi icin anneme diktiririm mermersahinden

ben de bu ara iyiyim desem bi pürüz çıkıyo :)

dikkat etmek lazım canım ya,ben de az bi üşüyeyim, karnım ağrıyo..bazen ihmal ediyoruz, bazen önemsemiyoruz ama sonra yine biz çekiyoruz..evdeysen sıcak su torbası al,gir battaniyenin altına..ohhh dinlen bi güzel..

aynen benimde simdiye kadar hic bi problem olmadi diye anlattikca son bi kac gündür sorun üstüne sorun yasiyorum. zaten dün gece karnimin agrisini ancak ayaklarimin altina sicak su torbasi koyarak gecirdim üsüttüm herhalde dedigim gibi son günler havayi güzel görünce acilip sacildim biraz :69:

[

ishal bir kac gun devam ederse bence doktora gitsen iyi olur...

bu arada yolculuk nasildi? heyecan var mi? :)

canim bi dün oldu ishal bugün bisey yok simdilik herhalde üsüttfazüm cünkü son günler havalar güzel diye fazla corap giymemistim cok dondurma yedim icim yaniyo diye diye en sonunda kendime ettim gerci kendimden cok bebegime bisey olucak diye korktum. ben daha gitmedim yarin gidicem kismetse tam yolculuk üstü bu sorunlar da cikinca moralim bozuldu dogrusu :50: heyecan en üst seviyede bi de korku var tabi :69:

kızlar benı sabahtan tetenoz asısı ıcın cagırmıslardım
uyuya kalmısım aç tok farkedermı bu meret hee kahvaltı yapıp ole mı gıdım
acıl cvp ?

Bende geçen hafta 2. doz oldum. Açlık farketmez ama ağrın oluyorsa yanında buz torbası götürmeni öneriyorum, aşıdan hemen sonra koluma koyuyorum hiç şişlik, ağrı filan olmuyor. doktorum önermişti. Şimdiden geçmiş olsun

bizim bayan gelmemiş temizliğe.... tühhh...

buarada kızlar dikkat edin kendinize.. zaten vucut direncimiz iyyice azaldı.. havalar da bir garip...

bir de sunu diyecektim kizlar;

bebegimize 2 tane havlu yeter mi?

bir de ben mothercare'den havlu ici tulbent alicam; cok kullanisli oluyormus, suyu daha iyi cekiyormus o tulbentler;
ya da ucuza gelmesi icin anneme diktiririm mermersahinden

Canım zaten havlu içine mermerşahinden bez kullanın diyorlar, bence mothercare'den alıp, para vermene hiç gerek yok. Bende öyle bir kaç metre mermerşahin alıcam, hem havlu içine hem de bebek mendili için. Emerken, gaz çıkarırken omza koymak için fln çok lazım oluyor. Annem ablamlara yapmıştı bir sürü. Zahmetli birşey değil zaten.

ben de ara ara alıyordum temizlikçi ama düzenli değildi..ona verilen paraya kıyamıyordum,aman kendim yaparım diyodum..fakat cocuk olunca ve çalışıyo olunca ve hamile olunca hem yetişemez hem de iyi yapamaz oldum..hem de oğluma zaman kalmıyordu..şimdi 15 güne bir bayan geliyo mutlaka..halı koltuk kaldırıyo her yeri..pırıl pırıl yapıyo..oğlum(15 aylık) halılara biberonu ters çevirip süt döküyor,bisküvileri koltuklara sürüyo..camlarda aynalarda minik el izleri..:69: diğer haftada kendim yüzeysel yapıyorum..zaten o kadar çok çamaşır oluyo ki,1.5 gün tatilim 4-5 makina çamaşır,yıka,as,kurusun,katla,ütüle öyle geçiyor yani..
benim için çok iyi oldu,şimdi giden para da hiç eskisi gibi gözüme görünmüyor..

bizim bayan gelmemiş temizliğe.... tühhh...

buarada kızlar dikkat edin kendinize.. zaten vucut direncimiz iyyice azaldı.. havalar da bir garip...

Aman !! Ben bir daha hasta olmak istemiyorum.7 gün antibiyotik kullandım, hastalanma limitimi aştım...:26:

Canım zaten havlu içine mermerşahinden bez kullanın diyorlar, bence mothercare'den alıp, para vermene hiç gerek yok. Bende öyle bir kaç metre mermerşahin alıcam, hem havlu içine hem de bebek mendili için. Emerken, gaz çıkarırken omza koymak için fln çok lazım oluyor. Annem ablamlara yapmıştı bir sürü. Zahmetli birşey değil zaten.

Hastane çıkışının içinde 2 tane vardı, yetmez mi?

kids_go yolculuk nereye..

ben pek bi fransızım aranızda..işlerim çok yoğundu pek katılamıyordum ama bundan sonra sık sık katılmaya çalışacağım..zaten 2 ay sonra doğum izniyle birlikte istifa edeceğim..oğlum Ahmet Burağa ve Allah'ın izniyle doğacak oğlum Ömer'e kendim bakacağım..o zaman evde 2 cocukla katılırım artık :36:

farketmiyor cnmm

saol cnmgıdıp yaptırım barı
anlattıklarınıza gore bıraz tırsmıstım ama korkmuyorum dıyorum ıcımden
yureklendırıyorum kendımı

ben bugun yıne alısverıse gıdıcem sızın soledıgınız su joker magazasındakı park yataklara bakıcam
bız burda begendık bı tane
besık+ sevı beyb yatak+ % 100 pamuk uyku setı 245 dedı
bıde ben su kraftın arabalarını begedım tavel sıstem baston 200 e almıs bırısı sordum jokerde ucuz dedı
ona bakıcam
kendıme bısuru alısverıs yaptım oglusuma da aldım bısıler resımlerını koyarım sonra
heee buu arada

nbb den gecelık sabahlık ve pıjama tk mı aldım kızlar hemde 50 tl yee
gezerken olesıne bakıyodum rastgele buldum tavsıye edıyorum penyesı cok kalıtelı hemde bole delıklı yaz ıcın cok hos modellerde var kaçırmayın
öpüyoz sımdılık genıs bı zamanda gelırız yıne

Kızlar sordum ama cevap alamadım...:26:

Kraft twist travel sistem alıcam. Sizce erken mi?

30 Nisana kadar e-bebek'te kampanya varmış...

cnm ben de senin gibi düşünüorum... alıcam bende artık kaç metre gerekiosa mermerşahi (tülbent de diolar) anneannem onları kestirip büyüklü küçüklü etrafına da oya geçtirecekmiş :) süslü olsun die :))
mothercare de ben de görmüştüm ama bizim büyüklere danışmadan almiim demiştim... sonra anlattılar ne kadar çok kullanılcağını ve özellikle küçüklerinin çok lazım olduğunu... haftasonu gittiğim bebek bakım kursunda da aynı şekilde önermişlerdi kendiniz yaptırabilirsiniz hem boyutlarını kendi isteğinize göre seçebilirsiniz die... :)

benim ablam bana yapacak mermersahin alip bi suru mendil yapacak, cok gerekiyormus
bari soyleyim 2 tane de buyuk yapsin havlu icine

Hastane çıkışının içinde 2 tane vardı, yetmez mi?
2 mendil hicbiseye yetmez; 15-20 tane olmasi lazim

saol cnmgıdıp yaptırım barı
anlattıklarınıza gore bıraz tırsmıstım ama korkmuyorum dıyorum ıcımden
yureklendırıyorum kendımı

ben bugun yıne alısverıse gıdıcem sızın soledıgınız su joker magazasındakı park yataklara bakıcam
bız burda begendık bı tane
besık+ sevı beyb yatak+ % 100 pamuk uyku setı 245 dedı
bıde ben su kraftın arabalarını begedım tavel sıstem baston 200 e almıs bırısı sordum jokerde ucuz dedı
ona bakıcam
kendıme bısuru alısverıs yaptım oglusuma da aldım bısıler resımlerını koyarım sonra
heee buu arada

nbb den gecelık sabahlık ve pıjama tk mı aldım kızlar hemde 50 tl yee
gezerken olesıne bakıyodum rastgele buldum tavsıye edıyorum penyesı cok kalıtelı hemde bole delıklı yaz ıcın cok hos modellerde var kaçırmayın
öpüyoz sımdılık genıs bı zamanda gelırız yıne

korkma cnm , herkesin ki agri yapmiyor.

ohh masallah gule gule giyin ikinizde

pijama tk cok uygun; nbb neresi ??

park yatak da uygun bence cunu arastiriyorum en ucuz uyku seti 130 tl :-((

Kızlar sordum ama cevap alamadım...:26:

Kraft twist travel sistem alıcam. Sizce erken mi?

30 Nisana kadar e-bebek'te kampanya varmış...

hic erken degil,
modele karar verdiysen, para varsa, indirim de varken kacirma bence

cnm ben de senin gibi düşünüorum... alıcam bende artık kaç metre gerekiosa mermerşahi (tülbent de diolar) anneannem onları kestirip büyüklü küçüklü etrafına da oya geçtirecekmiş :) süslü olsun die :))
mothercare de ben de görmüştüm ama bizim büyüklere danışmadan almiim demiştim... sonra anlattılar ne kadar çok kullanılcağını ve özellikle küçüklerinin çok lazım olduğunu... haftasonu gittiğim bebek bakım kursunda da aynı şekilde önermişlerdi kendiniz yaptırabilirsiniz hem boyutlarını kendi isteğinize göre seçebilirsiniz die... :)

benim ablam da renk renk oyaliyor onlarin kenarlarini,
abimin bebegine yapmisti, bana da yapacakmis sagolsunn

canım bana dr. dip balığı yeme dedi...zararlı olabilirmiş...denizin dibinde gezip zararlı maddeleri toplayabiliyorlarmış...balıkçıya sorarsın hangileri dip balığı diye ona göre yemezsin..bu mevsimde sanırım izmarit var..nettende araştır bakalım..hangi mevsim hangi balık yenir diye...

netten bulduğum bir balık takvimi var
:56:
$balık takvimi.webp

2 mendil yetmez mi????:53:

O zaman almam lazım, geçen idil baby de görmüştüm...

Arabayı da 30 Nisan'a kadar alırız artık...

Back
X