Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benı sabahtan tetenoz asısı ıcın cagırmıslardım
uyuya kalmısım aç tok farkedermı bu meret hee kahvaltı yapıp ole mı gıdım
acıl cvp ?
ben de bu ara iyiyim desem bi pürüz çıkıyo :)
dikkat etmek lazım canım ya,ben de az bi üşüyeyim, karnım ağrıyo..bazen ihmal ediyoruz, bazen önemsemiyoruz ama sonra yine biz çekiyoruz..evdeysen sıcak su torbası al,gir battaniyenin altına..ohhh dinlen bi güzel..
[
ishal bir kac gun devam ederse bence doktora gitsen iyi olur...
bu arada yolculuk nasildi? heyecan var mi? :)
acıl cvp ?
acıl cvp ?
bir de sunu diyecektim kizlar;
bebegimize 2 tane havlu yeter mi?
bir de ben mothercare'den havlu ici tulbent alicam; cok kullanisli oluyormus, suyu daha iyi cekiyormus o tulbentler;
ya da ucuza gelmesi icin anneme diktiririm mermersahinden
bizim bayan gelmemiş temizliğe.... tühhh...
buarada kızlar dikkat edin kendinize.. zaten vucut direncimiz iyyice azaldı.. havalar da bir garip...
Canım zaten havlu içine mermerşahinden bez kullanın diyorlar, bence mothercare'den alıp, para vermene hiç gerek yok. Bende öyle bir kaç metre mermerşahin alıcam, hem havlu içine hem de bebek mendili için. Emerken, gaz çıkarırken omza koymak için fln çok lazım oluyor. Annem ablamlara yapmıştı bir sürü. Zahmetli birşey değil zaten.
farketmiyor cnmm
Hastane çıkışının içinde 2 tane vardı, yetmez mi?
Hastane çıkışında iki tane havlu mu var canım?
Canım zaten havlu içine mermerşahinden bez kullanın diyorlar, bence mothercare'den alıp, para vermene hiç gerek yok. Bende öyle bir kaç metre mermerşahin alıcam, hem havlu içine hem de bebek mendili için. Emerken, gaz çıkarırken omza koymak için fln çok lazım oluyor. Annem ablamlara yapmıştı bir sürü. Zahmetli birşey değil zaten.
2 mendil hicbiseye yetmez; 15-20 tane olmasi lazimHastane çıkışının içinde 2 tane vardı, yetmez mi?
saol cnmgıdıp yaptırım barı
anlattıklarınıza gore bıraz tırsmıstım ama korkmuyorum dıyorum ıcımden
yureklendırıyorum kendımı
ben bugun yıne alısverıse gıdıcem sızın soledıgınız su joker magazasındakı park yataklara bakıcam
bız burda begendık bı tane
besık+ sevı beyb yatak+ % 100 pamuk uyku setı 245 dedı
bıde ben su kraftın arabalarını begedım tavel sıstem baston 200 e almıs bırısı sordum jokerde ucuz dedı
ona bakıcam
kendıme bısuru alısverıs yaptım oglusuma da aldım bısıler resımlerını koyarım sonra
heee buu arada
nbb den gecelık sabahlık ve pıjama tk mı aldım kızlar hemde 50 tl yee
gezerken olesıne bakıyodum rastgele buldum tavsıye edıyorum penyesı cok kalıtelı hemde bole delıklı yaz ıcın cok hos modellerde var kaçırmayın
öpüyoz sımdılık genıs bı zamanda gelırız yıne
Kızlar sordum ama cevap alamadım...:26:
Kraft twist travel sistem alıcam. Sizce erken mi?
30 Nisana kadar e-bebek'te kampanya varmış...
cnm ben de senin gibi düşünüorum... alıcam bende artık kaç metre gerekiosa mermerşahi (tülbent de diolar) anneannem onları kestirip büyüklü küçüklü etrafına da oya geçtirecekmiş :) süslü olsun die :))
mothercare de ben de görmüştüm ama bizim büyüklere danışmadan almiim demiştim... sonra anlattılar ne kadar çok kullanılcağını ve özellikle küçüklerinin çok lazım olduğunu... haftasonu gittiğim bebek bakım kursunda da aynı şekilde önermişlerdi kendiniz yaptırabilirsiniz hem boyutlarını kendi isteğinize göre seçebilirsiniz die... :)
canım bana dr. dip balığı yeme dedi...zararlı olabilirmiş...denizin dibinde gezip zararlı maddeleri toplayabiliyorlarmış...balıkçıya sorarsın hangileri dip balığı diye ona göre yemezsin..bu mevsimde sanırım izmarit var..nettende araştır bakalım..hangi mevsim hangi balık yenir diye...
günaydın kızlar
bende size temizlikle ilgili soracaktım
domestos , cif kullanıyormusunuz kokusu bebeğe zarar verirmi?