2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anneler bugün nasılsınız...
biz iyiyiz kızımla bi yaramazlığımız yok
teyzoşlar bakalım dedik sonra biraz evi temizleyeceğiz
kızlar bende hamileliğimin son zamanlarında başlatacağım birini 15te bir gelsin dip bucak yapsın sonrasını günlk hallederim doğumdan sonrada böyle devam eder...
peppermint cnm yaa aldığın takımın linkini atsana bakalım nasılmış ben göremedim ebru maternity de?
Kızlar sordum ama cevap alamadım...:26:

Kraft twist travel sistem alıcam. Sizce erken mi?

30 Nisana kadar e-bebek'te kampanya varmış...

fıstık bence modele karar verdiysen indirimide bulduysan hiç kaçırma
ne kadarmış bu marka jokerde
bu arada jokerde verilen puanı hemen aldığın üründe kullanabiliyomusun?

bu kadar iş yaptığında ne kadar alıyorlar, ben sadece 2 balkon ve 6 tane cam temizletebiliyorum geldiğinde kahvaltı mola vs zaman geçiyor

Arkadaşım Jokerdeki park yatağa bakınca nasıl olduğunu yazar mısın, genelde iyi yorumlar geliyor ama benim görme imkanım yok, haber bekliyorum

Twist benimde almak istediğim bir arabaydı, görüntüsü şık, hem hafif ama kullananların yorumlarından sonra vazgeçtim. bebek öne doğru kayıyormuş. İncelerken baktım hakikaten oturma yeri öne eğimli
satıcı: 'nasıl olsa sabitlemek için kemeri var düşmez' dedi ama çocuğun kasıkları kemerle bir bütün haline gelecek, hoş bezi filan var ama yinede benim içime sinmedi görünce. Görmeden alma derim twist için.

e-bebekte inceledim twist modelini çok hoşuma gitti ama aynı yorumları bende okudum çocuk oturunca 5dk da bir düzeltmek gerekiyomuş öne kaydığı için ozaman vazgeçtim. orda concord neo vardı ona bayıldımmmmmmmmm :)) bide jokerde bebe confort loola vardı o da çok hoşuma gitti.

bu kadar iş yaptığında ne kadar alıyorlar, ben sadece 2 balkon ve 6 tane cam temizletebiliyorum geldiğinde kahvaltı mola vs zaman geçiyor

canım benim ev 130 m2 falandır..3+1..cumartesi sabah 8 de başlıyo..birlikte kahvaltı ediyoruz 10-15 dk..ben işe gidiyorum çünkü yarım gün..öğlen 2 gibi bitiriyo..sonra geldiğimde birlikte yemek yiyoruz çay içiyoruz uzun uzun..tüm odaları koltukları (beşik komidin gibi mobilyaları da) çekerek silip süpürüyo..halıların lekelerini siliyo..tuvalet-banyo-2 balkon yıkıyo..mutfak dolaplarının yüzünü siliyo,bulaşık mak.fırın,çamaşır mak,buzdolabı çekip altlarını siliyo..bir de ütü yapıyo..bu işlere karşı 35 lira alıyor..

eğer halı koltuk silinecekse (ya da cam-perde yıkaması)saat 4-6 gibi bitiriyo..4 de bitirdiğinde 50 lira,tüm gün kalırsa 70 lira veriyorum..kayseride böyle..yarım gün 35,tam gün 70..ama bazı zamanlarda daha çok veriyorum,..çünkü yaptığı işe göre az para alıyor bence..

ben resmi göremiyorum canım.ama güzeldir kesin :))

Canım linke tıklayınca çıkıyor sayfada açılmadı resim.

Ya biz hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç ilişkiye girmedik. İlk etapta kanamam oldu dr. 12. haftaya kadar yasakladı. 12. Hafta gittik plesentan aşağıda 16. haftaya kadar yasak dedi. 16. hafta gittik yine yasak demeye artık çekindi siz bilirsiniz ama dikkatli olun dedi. Doğal olarak eşim o kadar tırstı ki şuan dr. hiç bir sakınca yok diyor ama eşim imkanı yok diyor. Eğer kanama falan olursa kendimi asla affetmem diyor. Açıkçası sizlerde canınızın çok acıdığını yazmışsınız şimdi ben de tırstım. Gebelik sonunda bir klavuza ihtiyaç duyacağız herhalde

Gerçekten içimize su serptin. :26: Okurken daha kalpten gidecektim. Dediğin gibi en komplikasyonsuz şekilde doğurmak nasip olsun hepimize

Açıkçası ben pek öyle düşünmüyorum. Anlayışlı ve düşünceli bir eşim olduğu için çok mutlu oluyorum.

Yatagi cok begendim simdiden hayirli olsun )
Epizyo benom icinde kqbus ama normalnolursa bana %100 olur heralde cunku esnegimde ben (

Teşekkür ederiz teyzesiii :)) perine egzersizlerine başlasak fena olmayacak gibi. Ben mümkün oldukça, hava müsaitse mutlaka yürüyüşe çıkıyorum. Normal doğum için faydalı.

günaydın kızlar
bende size temizlikle ilgili soracaktım
domestos , cif kullanıyormusunuz kokusu bebeğe zarar verirmi?

Canım şuan çok solumadığın sürece zararı olmaz herhalde birde cildine temas etmemesi önemli. ederse de hemen yıka elini. Ben oğlum doğduktan sonra tamamen doğal temizlik ürünleri var Klar diye ondan almayı düşünüyorum

Canım inşallah sonucun iyi çıkar

Canım stressten de ishal olmuş olabilirsin. Geçen hafta İstanbul arabasının kalkmasına çok az kalmıştı yetişemeyeceğim diye stres yaptım. Sonrasında felaket ishal oldum.

Ya evet normalde normal olsun :)))

bir de sunu diyecektim kizlar;

bebegimize 2 tane havlu yeter mi?

bir de ben mothercare'den havlu ici tulbent alicam; cok kullanisli oluyormus, suyu daha iyi cekiyormus o tulbentler;
ya da ucuza gelmesi icin anneme diktiririm mermersahinden

Canım ben mermerşahin aldım annem dikti içine. Bence mothercare den almaya gerek yok. Hem mermerşahin sonra zaten salya vs. içinde çok lazım olacak. Bence elinde bulunsun.

Canım hevesini kırmak istemem ama arabayı modele bakarak alma. Özelliklerini araştır. Bence erken değil. Ben 13. haftada aldım arabasını. Benim kraft kullanan arkadaşlarım pek memnun kalmadılar. O yüzden ben tercih etmedim.

uye oldugunda uyelere ozel indirim linki cikiyor cnm,
orda var tk.

aa soktayim su an;
sonuncusunu ben aldim sanirim, cunku simdi giriyorum kaldirmislar, yok

ben de doguma yakin alicam
15 te bi cagiririm diye dusunuyorum,
bi geldiginde senin dedigin gibi supurme, silme, toz alma, banyo, tuvalet temizligi yapar, yarim gun.
2.sinde daha buyuk temizlik yapar

bebek olduktan sonra hijyen onemli

ben de bulsam guvenilir birini ahhh

bebek arabasında baston puset tipleri tercih ederseniz daha kullanışlı olur..bagaja sığması binadan çıkarması falan vs. biçok arkadaşım cocuğu yaşına girdikten sonra baston pusete dönüş yaptılar..

ben de 1 takım hastane çıkışı biraz da zıbın alacağım..zıbın ilk zaman çok kullanılıyo..Ahmet Burak hiç kusmadı, onun mendilleri de daha ilk yıkadığım gibi duruyo,doğacak olan da kusmaz inşallah..diğerlerini abiden kullanacağız..bir sürü tulum,çıtçıtlı var. bi ara çıkartıp bakacağım işi bıraktığımda..eksikleri de o zaman alırım artık..çok heyecanlı ve zevkli değil mi,2. cocukta bile..

:) canim ben almanyadayim yarin istanbula gidicem allahin izniyle

Canım stressten de ishal olmuş olabilirsin. Geçen hafta İstanbul arabasının kalkmasına çok az kalmıştı yetişemeyeceğim diye stres yaptım. Sonrasında felaket ishal oldum.

bak bu hic aklima gelmemisti canim iyi oldu söylemen :) son günlerde acayip stresim evdeki isleri hallediyim telasi bi yerden yok yolculuk nasil olucak yok ucakta bi sorun cikmasin diye diye kendimi strese soktum valla

ben de 2 haftadır almaya başladım sabahtan geliyor öğlene kadar ben öğle yemeğine gelince gidiyor. çok rahatladım kesinlikle..
kızlar benı sabahtan tetenoz asısı ıcın cagırmıslardım
uyuya kalmısım aç tok farkedermı bu meret hee kahvaltı yapıp ole mı gıdım
acıl cvp ?
farketmez diye biliyorum canım

erken değil canım benim de içime sinse model uygun fiyatlı bulsam hemen alırım

hihihi kalmamış demekki
neyse sen eline geçince fotosunu koyarsın bizde bakarız.

canım, benimde o araba çok hoşuma gitti. hem tipi güzel hem bir sürü özlelliği var. yazlık boston bile oluyor. geçenlerde agorada bir ailenin kullandığını gördüm hemencik kullanışlı mı diye sordum, ana kucağından memnunlar ama puseti daha kullanmaya başlamadılar çünkü bebek daha 4 aylık. arabanın rengi turuncuydu. bende alacam galiba ama renkte karar veremedim. bu arada e-bebekte bana biraz pahalı geldi çünkü normalde 650 liraya bile buldum ama rengi maviydi. bide internette daha ucuza var. eğer normalde bulmazsam internettten sipariş edecem. ama çok hoş duruyor:)
fakat burda kızlar bir kaç şikayeti varmış diye yazdılar, olmazsa biz senle yine araştıralım öyle alalım

o arabadan görmüştüm, hem pembesiydi. güzel gözüküyor ama çok ağır geldi. zaten satıcı kendisi dedi araba normalden ağır. hele biz 3 katta yaşıyoruz. asansörde yok. gerçe apartmanın garajı var orda da tutabilirim ancak bir yerlerde kaldırmaya falan çalışsam zor olur gibi geldi. bu arada, arabanın sürüşü çok hafif.

ay, sizin orada fiyatlar ne güzel. bende burda mevsim temizliği için bir şirketten çağırıyorum, adamlar 120liraya yapıyor. sabah 9da giriyorlar gündüz 3te bitiriyorlar. yemek falanda veriyorum. ev zaten temiz sadece evde çok pencere var bide banyo tabanı ve fayansı bana çok zor geliyor (boyum biraz kısa:)), o yüzden hep çağırdım ama doğumdan sonrası için 15günde bir gelecek bayan arıyorum. hem güvenebileceğim birisi olacak hem temiz tutacak

kıslar tetenoz vurdurduk acımadı ama sonradan acıyabılır uyusabılır dedı hemsıre
ıns bısey olmaz bıraz buz tutim dıyorum
ben gezmeye gıdıyorum gorusuruz gorduklerımı aktarırım sızeee
:)
öpüyozzz teyzelerıı

fıstık bence modele karar verdiysen indirimide bulduysan hiç kaçırma
ne kadarmış bu marka jokerde
bu arada jokerde verilen puanı hemen aldığın üründe kullanabiliyomusun?

Canım karar vermiştim ama olumsuz yorumlar varmış, biraz daha araştırıcam. Bu ürün Jokerde de e-bebek te de 899 TL...

Aslında ürünü 2 kere inceledim. Hatta hafta sonu arkadaşımın 1,5 yaşında oğlunu oturttuk arabaya, gayet hoşumuza da gitti.. Ama biraz daha araştırıcam...

Canım sen ne aldın peki?

erken değil canım benim de içime sinse model uygun fiyatlı bulsam hemen alırım

Erken olmadığına sevindim. Acaba erkenden mi almak istiyoruz diye düşünüyorduk eşimle. Artık içim rahat. Mutlaka alıcam...

Bende internette ucuza buldum ama mavi var. Ben kırmızı istiyorum. Pembe olsaydı pembe isterdim...

E-bebekte 899 TL ama hediye çekiyle filan aynı paraya geliyor. Üstelik taksitle alıcaz biz. Daha uygun oluyor orası...

Ama biraz daha araştırmalı gerçekten canım.. Olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı...

ya, bu indirim olayı şu 250liralık alışverişte 50 liralık hediye çekinden mi bahsediyon. bu arada, bizim burda bu dükkanın aynısı var, acaba dükkandan direk alsam aynı indirim uygulanır mı?

ya, bu indirim olayı şu 250liralık alışverişte 50 liralık hediye çekinden mi bahsediyon. bu arada, bizim burda bu dükkanın aynısı var, acaba dükkandan direk alsam aynı indirim uygulanır mı?

Evet canım... 250 TL ye 50 TL hediye çeki... Süt sağma makinesi filan almam lazım. En azından o bedavaya gelmiş olur. Daha park yatak filan da alıcaz. Alınacak çok şey var:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…