Geçmiş olsun cnm bebişde yok sorun nasılsa diyet ve ilaçlarla herşey kontrol altında olacak merak etme cnm....
gecmıs olsun canım bu kadarlık olsun sonucta dıyet ılaclar falan kontrol altına alınır endişelenme gecmıs olsun
geçmiş olsunn canım.. aman bebiş iyi olsun da herşeyin çözümü var çok şükür..
zynptnc canım diyet ya da ilaçla kısa zamanda normale döner inşallah,endişelenme..şeker yüklemesinde akşam 9 dan sonra bişey yemiyosun,dikkat etmişmiydin buna.. önceki gün,hamur işi,kızartma,tatlı falan yediysen de yüksek çıkmış olabilir..
gecmis olsun cnm,
endiselenme diyet yaparsin, ilac alirsin bisey lmaz
bebegin iyi olsun da..
bebeğin için gözünaydın diyorum..şeker içinde üzülme..belki bi dahaki yüklemede düşük çıkar..çünkü çok yüksek değil...kontrol altına alınır...
selam kizlar paskalya nedeniyle esim evde kac gündür giremiyorum
yaa ben bisey sorucam size biz esimle bayadir birlikte olmuyoduk o bi zarar vericek bebege diye korkuyodu :) bugün olduk ama benim cok canim acidi ve iliskiden yarim saat sonra falan tuvalete gittigimde bi damla acikkahverengi kan geldigini gördüm ama sildigimde falan bisey yoktu yaa ben simdi cok korktum normal midir bu en son 5gün önce doktordayim alttan da muayene etmisti 27snde ucaga binicegim icin hersey normal rahim agzin kapali bi problem yok demisti simdi icim icimi kemiriyo esime de bisey demiyorum paniklemesin diye :18:
redmask, yaren sagolun kizlar,
moral oldunuz bana
evet bisey olsa soylerdi doktorum, onemsemedi demek ki..
kizlar ben en son cuma gunu kontrole gittigimde 21+4 tum,
ultrason fotomda 20+2 yaziyor; eve gelince farkettim. ama doktor bisey demedi,
bebegim kucuk mu yoksa yaa, aklima takilyor simdi de.
bidahaki kontrolum de 14 mayista -((
redmask, yaren sagolun kizlar,
moral oldunuz bana
evet bisey olsa soylerdi doktorum, onemsemedi demek ki..
ne demek canımm sen bebişine yoğunlaş stres yok..
bu arada kızlar bnm balık bilgim yok, sevmem de pek.. biraz sağlık uğruna deneyeyim diyorum ne yemek lazım ne önerirsiniz.
canım bana dr. dip balığı yeme dedi...zararlı olabilirmiş...denizin dibinde gezip zararlı maddeleri toplayabiliyorlarmış...balıkçıya sorarsın hangileri dip balığı diye ona göre yemezsin..bu mevsimde sanırım izmarit var..nettende araştır bakalım..hangi mevsim hangi balık yenir diye...
ne demek canımm sen bebişine yoğunlaş stres yok..
bu arada kızlar bnm balık bilgim yok, sevmem de pek.. biraz sağlık uğruna deneyeyim diyorum ne yemek lazım ne önerirsiniz.
merak etme canım ultrason kağıtlarında böyle olabiliyor.. doktorun herşey normal dediyse başka bişeyi kafana takma bence
Canım benimki de 1 hafta geriden geliyor, doktorda bana özellikle söylememişti. Bu şekilde 1 hafta önden/geriden gelmelerinde hiçbir sıkıntı yokmuş. Doğuma kadar böyle devam da edebilirmiş, hiç önemi yokmuş.
ben dogumumu remedy de yapicam buyuk ihtimalle cnm,
sen de orda mi yapacaksin
evet yüksel bey doktorum muhtemelen orda yapıcağız senin doktorun kim?
sağol canım ben dışarda yiycem de alabalık ve hamsi oluyo genelde nette okuduğum kadarıyla hamsi iyiyimiş iyot içerdiğinden troide iyi geliyomuş.. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?