pendik remedy hastanesi (eski özkan hastanesi) sorma 3 lü testimdede kilomu yanlış yazmışlardı sonucu etkilememiştir umarım diye dua edip duruyorum valla. ya bu arada bende elde ve ayaklarda uyuşmalar başladı geçenlerde bu sendromdan bahsetmişlerdi acaba ne yapmak gerekiyo önüne geçebilmek için doktoruma sordum normal dedi(zaten ona kalsa herşey normal) rahmimde kramplarım arttı diyorum bi magnezyum filan verir insan ama benim doktor normal diyip geçiştiriyo..
günaydın güzel anneler, 1 haftalık iznin ardından yine iş başı:84:...annem bana ne güzel bakıyordu ,şimdi yeniden yemek iş güç ..bu arada 1 haftadır bebeğimi hissetmeye başladım. sabahları çok hareketli,ama ben bayağı aşağıda hissediyorum bebeğimi,tam kasıklarımn orda
benim doktorum o hastanede degil cnm,
ozel muayenehaneye gidiyorum ben,
ama doktorum o hast.ile anlasmis, gelip dogumu orda yaptiricak- insallah
benim abimin esi de orda yapti,
hizmet olarak super,
abimin esini dogumun ertesi gunu banyo yaptirdilar, saclarini kurutup fonledilerr,
cok cok ilgiliydiler
mujok canım pendıktemısın. bende pendık ustkaynarcadayım nenehatuna gıdıyorum şimdilik. yenı adıyla medıcıne asya
bende aşagıda hissediyorum
slm kızlarr
benm de seker yuklemem ctesi gunu yapılmıstı.cok sükür seker de bi problem yok ama kanım düsük cıktı.yrn kan hapına baslıcam.minislerimiz buyumeye basladıkca kansız kalıcaz anlasılan.
Bende özellikle basımın sol tarafında kısmi bi agrı var 1 aydır.dr uma sordum kbb ye git dedi.ona da gttim bisi cıkmadı.kansızlık bu sekilde agrı yapar mı acaba ya bileniniz var mı ya da bu seklde bi agrısı olan var mı kızlar?
bence, canım, sadece tahriş olmuştu. sonuçta ilişkiye girerken aklımızda hep bebeğe bir şey olmasın diye geçiriyoruz o da senin ilişkide rahatlanmamısına sebep oluyor, ondan daha çok tahriş oluyor. bende eşimi 3 günlük görünce ilk başta çok acımıştı. zaten ilişkiden sonra hemencik lavaboya koştum, kan falan var mı diye bakmak için ama yoktuselam kizlar paskalya nedeniyle esim evde kac gündür giremiyorum
yaa ben bisey sorucam size biz esimle bayadir birlikte olmuyoduk o bi zarar vericek bebege diye korkuyodu :) bugün olduk ama benim cok canim acidi ve iliskiden yarim saat sonra falan tuvalete gittigimde bi damla acikkahverengi kan geldigini gördüm ama sildigimde falan bisey yoktu yaa ben simdi cok korktum normal midir bu en son 5gün önce doktordayim alttan da muayene etmisti 27snde ucaga binicegim icin hersey normal rahim agzin kapali bi problem yok demisti simdi icim icimi kemiriyo esime de bisey demiyorum paniklemesin diye :18:
canım, benimde 22 haftada aşağlardaydı ama iki gündür bebği yukarda hissetmeye başladım. umarım yarın doktor plasentanın yukarda olduğunu söylerarkadaşlar bende bayağı aşağıda hissediyorum bebeişimin hareketlerini, hatta bunu eşimede söyledim, oda sen kuruntu yapıyorsun demişti, ama geçen hafta dr. ye gitmiştik ben hiçbişey demeden dr. de plesanta aşağıda dedi, bekliyeceğiz belki yukarı çıkar dedi
sizde de öyle bişey varsa gittiginizde dr. söyler
kizlar herkese merhaba, benimde iliski ile ilgili merka etiigim bir sey var. iliskiden sonra rahmim tas gibi oluyor, hatta bazen bebegin bir yre toplanip sert bir top gibi oldugunu hissediykrum, bu normal mi?
zaten uyutturmuyor. gece 1de bir başlıyor 3e kadar izin vermiyor. sonra sabah 8de yine güm güm. içimden sıpam hiç uyumuyor mu diye geçiriyorum. öyle olursa doğduktan sonra deliririm galiba:)2 hafta sonrayı çok merak ediyorum, daha şiddetli hissedices allahın izniyle.
bebek uyandırır artık bizi sabahları
işte bende onu diyorum, ilişki sırasında hep bebeğe bir şey olur mu diye düşünmekten kendimizi daha çok kasıyoruz, halbuki kendimizi zevke bırakmamız lazımo kasılmamızla ilgili aslında psikolojik biz korkuyoruz acaba bebek zarar görürmü diye o yüzden ister istemez bebeğide kasıyoruz ama normal yaklaşınca ve kendimizi hazır hissedip rahat olunca hiç olmuyor o durumlar.
Relaks kızlar....
sonuçta bebeği dış etkenlere karşı koruyan bi kese var
omega 3 yag asitleri en cok somon baliginda varmis,
o yuzden en yararli balik diye duymustum
bir de simdi hangi baligin mevsimiyse onu tuketmek lazim, onu da alirken balikciya sormak laizm sanirim
zaten uyutturmuyor. gece 1de bir başlıyor 3e kadar izin vermiyor. sonra sabah 8de yine güm güm. içimden sıpam hiç uyumuyor mu diye geçiriyorum. öyle olursa doğduktan sonra deliririm galiba:)
işte bende onu diyorum, ilişki sırasında hep bebeğe bir şey olur mu diye düşünmekten kendimizi daha çok kasıyoruz, halbuki kendimizi zevke bırakmamız lazımbebeği yapmadan önceki zamanları hatırlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?