zaten uyutturmuyor. gece 1de bir başlıyor 3e kadar izin vermiyor. sonra sabah 8de yine güm güm. içimden sıpam hiç uyumuyor mu diye geçiriyorum. öyle olursa doğduktan sonra deliririm galiba:)
işte bende onu diyorum, ilişki sırasında hep bebeğe bir şey olur mu diye düşünmekten kendimizi daha çok kasıyoruz, halbuki kendimizi zevke bırakmamız lazımbebeği yapmadan önceki zamanları hatırlayın
o konuda haklısın. zaten açıkça söylemek gerekirse, ilişki sırasında benim aklıma çok saçma bir şey takıldı acaba bu göbekle beni görünce eşim şu an ne düşünüyor? sonuçta eskiden belimizden sararken şimdi bel gibi bir olay kalmadı:) yani orada göbeğimizden farkındalarda ama yine o sırada onlarda nasıl bir duygu uyandırıyordoğduktan sonrada aynı şimdiki uyanık saatlerde uyanık olacakmışşşşşşşşş....
ister istemez kasılıyorsun ama koca bi göbek ağır bir beden ağrıyan sırt baçak kasıklar nasıl unutulur
bende geçenlerde zaten bununla ilgili bir şey okumuştum. doğum sırasında kesik atıyorlar ya, meğer o rahmin aşağıya inmesini önlüyormuş. yani rahat bir doğum yapabilsende doktorlar giriş kısmında yinede kesik atmaya öneriyorlar. aslında baya güzel bir makalle, size alıntı yapmak isterdim ama kaynak rusçabide daraltma operasyonuna gideris...
artık herçocuktan sonra yaparıs..
bi o olsa iyi ileri yaşlarda idrar kaçırma, rahmin aşşağıya inmesi gibi sıkıntılardfa söz konusu oluyor
allah muhafaza
yaaa çok sıkıcı
bende geçenlerde zaten bununla ilgili bir şey okumuştum. doğum sırasında kesik atıyorlar ya, meğer o rahmin aşağıya inmesini önlüyormuş. yani rahat bir doğum yapabilsende doktorlar giriş kısmında yinede kesik atmaya öneriyorlar. aslında baya güzel bir makalle, size alıntı yapmak isterdim ama kaynak rusça
yani sadece genişleme derdi kalıyor, ne yazı ki
o konuda haklısın. zaten açıkça söylemek gerekirse, ilişki sırasında benim aklıma çok saçma bir şey takıldı acaba bu göbekle beni görünce eşim şu an ne düşünüyor? sonuçta eskiden belimizden sararken şimdi bel gibi bir olay kalmadı:) yani orada göbeğimizden farkındalarda ama yine o sırada onlarda nasıl bir duygu uyandırıyor
Ben sezeryandan çok korkuyorum ama o normal doğumda ki kesidende çok korkuyorum. :S geçen biri birşeyler yazmıştı bir şekilde çıkacak diye çok doğru. o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. :18:
ben de bahsetmiştim kesiden (epizyotomi)
ama çok danıştım o kesiyi hissetmiyormuşuz bile. düşünün o kadar acı çekicez uyuşucaz bitap düşüces bağırmaktan
bende geçenlerde zaten bununla ilgili bir şey okumuştum. doğum sırasında kesik atıyorlar ya, meğer o rahmin aşağıya inmesini önlüyormuş. yani rahat bir doğum yapabilsende doktorlar giriş kısmında yinede kesik atmaya öneriyorlar. aslında baya güzel bir makalle, size alıntı yapmak isterdim ama kaynak rusça
yani sadece genişleme derdi kalıyor, ne yazı ki
mothercare westbury cot bed - antique pine - save up to 20% : Mothercare- nursery equipment, maternity clothes & baby shop
kızlar bu karyolanın beyazını almaya karar verdim sizce nasıl?
sen rahim genişlemesinden mi bahsediyorsun yoksa vajen genişlemesinden mi?
Eğer vajense zaten kestikleri dikiliyor dikilse de dikilmese de evet genişler ama düşündüğümüz kadar değil yapısal olarak bu değişir.
En olmadı bizde 2.çocuğa kadar idare ederiz 2.den sonra daraltma işlemine gireriz napalım aklıma başka çare gelmiyor
hippy34 neden yazmıyor yha, :18:kaç gündür de yok bana da laf atmıyor artık?
epizyoyu hissetmek değil korkum. Sonrasında dikişler, epizyo nedeni ile cinsel işlevde bozulma gibi şeylerden korkuyorum. Geçen bir dergi bu konuya 4 sayfa falan ayırmıştı. MEsela Atıl Yüksel gibi bir çok alanında tanındık isim epizyonun çok zorunlu durumlarda yapılmasından yana.
ya, ben pek kese konusunda takılmıyorum çünkü etrafımda kesik atılan bir sürü tanıdığım var hepside en fazla 1 hafta sıkıntısı çekiliyor dedi sonra hiçbirşey hissedilmiyor. eşinde hissetmiyormuş. zaten dışardanda belli olmuyormuşBen sezeryandan çok korkuyorum ama o normal doğumda ki kesidende çok korkuyorum. :S geçen biri birşeyler yazmıştı bir şekilde çıkacak diye çok doğru. o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. :18:
ya, ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimde eşimin yemin töreniydi zaten ondan sonra yapmak için fırsat olmadı ancak sonra iki defa yanına gittiğimde ikisindede eşimin ilişki konusunda tereddüt yaşadığını fark ettim. en çokta bebeğe bir şey olur diye. hele, en komiği, bana bebeğin içeriye bir şeyin girip çıktığını hissedebileceği için utandığını söylemişti. ben orada zaten gülmekten öldüm:) zaten ondan sonra konsantrede yalan oldu:)eşimi çok ittiğimi düşünüyorum çünkü yanaşmıyor bana o konuda bende azad ettim kendisiniayrı yataklarda yatıyoruz çünkü rahat edemiyorum onun yanında
dr sorun yok yolunuza devam edin demesine rağmen o bunu duymadı ben söyledim sorun yok die ama o yinede endişeli ve hep soruyor acaba hata mı yapıyoruz bebeğe bişey olur mu die.
bende bi alınıyorum ama belli edemiyorum ama sadece ona çekici gelmiyorum tek bildiğim bu
o bunu inkar etsede öyle hissediyorum
çünkü bana tuhaf tuhaf şeyler söylüyor
mesela, kendimi senin yerine koyuyorum da ne kadar mucize bişey karnında bi canlı taşıman gibi..
aiyh deliricem
epizyoyu hissetmek değil korkum. Sonrasında dikişler, epizyo nedeni ile cinsel işlevde bozulma gibi şeylerden korkuyorum. Geçen bir dergi bu konuya 4 sayfa falan ayırmıştı. MEsela Atıl Yüksel gibi bir çok alanında tanındık isim epizyonun çok zorunlu durumlarda yapılmasından yana.
ben bu cumartesi dra sezaryan olmak istediğimi söylüycem bakalım ne diycek ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?