2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, bu arada hareketlenmesinden bahsetmişken, geçenlerde eşimle çok komik bir konuşma geçti. daha iki gün önce izmirde deprem oldu. bizde arkadaşımla facetan bunu konuşuyorduk. eşimde çarşı izindeydi o gün internete girmiş hemencik " karnındaki tekmelemelerden sonra senin artık depreme sarsıntıya alışmış olman lazım" diye bir yorum yapmış. bende ona cevap olarak da " şimdi deprem bana beşik gibi geldi ama senin kızının tekmeleri içimdeki volkan gibi bir patlatıyor sonra lava gibi bir bu yana bir öbür yana kayıp duruyor". komiğime geldi anlatayım dedim ama gerçektende öyle bebek içimde dönerken çok acayip oluyor:)

bu arada, normal doğumdan sonra rahmimizin genişleyeceğini biliyorsunuz dimi? yani ilişki sırasında hissedilen zevk biraz daha az hissedilir

selam kızlar bu ilişki konusu hep vardı aklımda ama bi türlü utancımı yenip soramadım sizlere bende çok korkuyorum bebeğe bişi olurmu diye eşim yazık artık isyanlarda çünkü ben daha 7 aylık evliyim daha 2 aylık evliyken hamile olduğumu öğrenince tabi ilişkide sekteye uğradı uzunca bi süre şimdide kendimi çok kasıyorum ve canım acıyo zevkten öte işkenceye dönüşüyo kimi zaman ya bakalım artık doğumdan sonra inşallah herşey yoluna girer

bide daraltma operasyonuna gideris...
artık herçocuktan sonra yaparıs..
bi o olsa iyi ileri yaşlarda idrar kaçırma, rahmin aşşağıya inmesi gibi sıkıntılardfa söz konusu oluyor
allah muhafaza
yaaa çok sıkıcı

o konuda haklısın. zaten açıkça söylemek gerekirse, ilişki sırasında benim aklıma çok saçma bir şey takıldı acaba bu göbekle beni görünce eşim şu an ne düşünüyor? sonuçta eskiden belimizden sararken şimdi bel gibi bir olay kalmadı:) yani orada göbeğimizden farkındalarda ama yine o sırada onlarda nasıl bir duygu uyandırıyor

bende geçenlerde zaten bununla ilgili bir şey okumuştum. doğum sırasında kesik atıyorlar ya, meğer o rahmin aşağıya inmesini önlüyormuş. yani rahat bir doğum yapabilsende doktorlar giriş kısmında yinede kesik atmaya öneriyorlar. aslında baya güzel bir makalle, size alıntı yapmak isterdim ama kaynak rusça
yani sadece genişleme derdi kalıyor, ne yazı ki

Ben sezeryandan çok korkuyorum ama o normal doğumda ki kesidende çok korkuyorum. :S geçen biri birşeyler yazmıştı bir şekilde çıkacak diye çok doğru. o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. :18:

eşimi çok ittiğimi düşünüyorum çünkü yanaşmıyor bana o konuda bende azad ettim kendisini ayrı yataklarda yatıyoruz çünkü rahat edemiyorum onun yanında
dr sorun yok yolunuza devam edin demesine rağmen o bunu duymadı ben söyledim sorun yok die ama o yinede endişeli ve hep soruyor acaba hata mı yapıyoruz bebeğe bişey olur mu die.
bende bi alınıyorum ama belli edemiyorum ama sadece ona çekici gelmiyorum tek bildiğim bu
o bunu inkar etsede öyle hissediyorum
çünkü bana tuhaf tuhaf şeyler söylüyor
mesela, kendimi senin yerine koyuyorum da ne kadar mucize bişey karnında bi canlı taşıman gibi..
aiyh deliricem

ben de bahsetmiştim kesiden (epizyotomi)
ama çok danıştım o kesiyi hissetmiyormuşuz bile. düşünün o kadar acı çekicez uyuşucaz bitap düşüces bağırmaktan

ben de bahsetmiştim kesiden (epizyotomi)
ama çok danıştım o kesiyi hissetmiyormuşuz bile. düşünün o kadar acı çekicez uyuşucaz bitap düşüces bağırmaktan

epizyoyu hissetmek değil korkum. Sonrasında dikişler, epizyo nedeni ile cinsel işlevde bozulma gibi şeylerden korkuyorum. Geçen bir dergi bu konuya 4 sayfa falan ayırmıştı. MEsela Atıl Yüksel gibi bir çok alanında tanındık isim epizyonun çok zorunlu durumlarda yapılmasından yana.

sen rahim genişlemesinden mi bahsediyorsun yoksa vajen genişlemesinden mi?
eğer vajense zaten kestikleri dikiliyor dikilse de dikilmese de evet genişler ama düşündüğümüz kadar değil yapısal olarak bu değişir.
en olmadı bizde 2.çocuğa kadar idare ederiz 2.den sonra daraltma işlemine gireriz napalım aklıma başka çare gelmiyor

ben bu cumartesi dra sezaryan olmak istediğimi söylüycem bakalım ne diycek ??

Selam kizlar umarim herkesler iyidir ) seker yuklemelerimiz umarim iyi cikar
Zynptnc senin biraz yuksek diyemi 100 luk yapilacak simdi neysee yaa cok dert etme belki bisey cikmaz bak gelisimci ile ben basindan beri daha dikkatliyiz ) canim hastanede tqhliller nekadar surede cikti bide ucret ne tuttu yazarsan sevinirim :)
Sker olursa az az siksik ve tatlidan uzak olunacakn)
Gelisimci sen tahlillerini kan idrar seker nerde yaptiriyosun ?

Bu bebegi asagida hissetme olayi neymis biliyomusunuz hareketi nerde cok hissediyosan ayaklari ordaymisda ondan ))
Ahhh iliski bizde de tedirginlik yaratiyor zaten bende cabuk yoruluyorumnartik napicaz bilmiyorum dogum sonrasi 3 ay da olmuyomis genelde ( neyseee sayili gun cabuk gecer :))

hippy34 neden yazmıyor yha, :18:kaç gündür de yok bana da laf atmıyor artık?

cnm ben gördüm hippy sabah yazmıştı
onun bugün okulu yok ama program olduğu için okula gidecekti yorulduysa gelememiştir ama yazar mutlaka...

kızlarrr yemek üstü sofrayı topluyodum kapı çaldı kayınvalidem geldi elinde bi poşet
bebişimize bi sür şeyler almış çıtçıtlı değişik desenlerde ve renkler kaç tane sayamadım tek altlar çoraplar altlı üstlü takım eldiveni sapkası falan haa bide yelek vardı...hepsi o kadar çok hoşumuza gittiki bakıp poşete koyduk,dayanamadım o gitti çıkardım tek tek yine incelerdim hepsini..giderkende dedi siz bişi almayın ben daha alacam...ben daha bişi alamadan alma emri geldi ama kusura bakılmasın bende bebeğim için beğendiklerimi alırım...bide benim kayınpederin kirada dükkanı vardı bebek için bebek arabası bisiklet yürütec faln o tarz şeyer satıyodu sonra kayınpeder kira ödemiyo diye çıkardı onu kayınvalidede dedi gidin alacaklarınızı o adamdan alın kiraya saymış oluruz diye...kociş bi ara gidip bakacak eğer beğendiğimiz modellerden varsa alacaz ondan...bugünkü gelişmeler güzel kızlar...

ya zaten çok riskli ve saçma sapan dikiyorlar yanlış yapıyorlar içten kapanmıyor yara, yok düzensiz dikilme gibi hani ucu ucuna denk getirememek gibi ve daha bi çok sorun
korkutucam sizi ama 6 yıl önce yengemin oda arkadaşını tam dikmedikleri için kadın evinde fenalaşıyor ve başka hastanede kadın ölüyor sırf o epizyo yüzünden hastanedeki kadınlardan duyduk ne kadar doğru bilmiyorum.
ben herzaman normal doğumda olsa sezeryanda olsa en acısızını en hafifini ve bizi hemen ayağa kaldıracak doğum diliyorum kendim içinde bekleyen herkes içinde inanın ne sezeryanlar var çok hafif olanlar çok mutlu ama ne normallerde var ölümden beter anlatanlardan duyuyoruz işte. o yüzden allah iyi ve işinde uzman şefkatli ve allahtan korkan drlara denk getirsin. allah isterse bi nefeste olur, allaha havale edin ya.
sonuçta bi can getiriyoruz dünyaya kolay değil dünyanın en mucizevi şeyi

ya, ben pek kese konusunda takılmıyorum çünkü etrafımda kesik atılan bir sürü tanıdığım var hepside en fazla 1 hafta sıkıntısı çekiliyor dedi sonra hiçbirşey hissedilmiyor. eşinde hissetmiyormuş. zaten dışardanda belli olmuyormuş

ya, ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimde eşimin yemin töreniydi zaten ondan sonra yapmak için fırsat olmadı ancak sonra iki defa yanına gittiğimde ikisindede eşimin ilişki konusunda tereddüt yaşadığını fark ettim. en çokta bebeğe bir şey olur diye. hele, en komiği, bana bebeğin içeriye bir şeyin girip çıktığını hissedebileceği için utandığını söylemişti. ben orada zaten gülmekten öldüm:) zaten ondan sonra konsantrede yalan oldu:)
ama insan tabi biraz bozuluyor. normal zamanda istediğinde eşin çok hevesli görünmediğinde bile görünce insanın morali bozuluyor. hamiliyken insan tamamıyla acaba çok çirkinleştim mi diye kafana takmaya başlıyor.
ama uzun ilişkiye girmeyince karşı taraf yine dayanamayıp atlıyor

Yatagi cok begendim simdiden hayirli olsun )
Epizyo benom icinde kqbus ama normalnolursa bana %100 olur heralde cunku esnegimde ben (

merhaba hanımlar:))

bende kesi atılırken acımadığını duydum ama dikerken bazı hastanelerde özellikle devlette uyuşturmadan dikiyolarmış o çok can yakıyo diyolar. tabi sonrasıda var tuvalet ihtiyacı gibi.. 1 hafta zor geçiyo diyolar

ben bu cumartesi dra sezaryan olmak istediğimi söylüycem bakalım ne diycek ??

sezeryan deme hemen yha.
allah büyük bakarsın bebiş doğum kanalına girer bi nefeste getiririz dünyaya bebişimizi. geçen hastanede bi teyze anlattı kolay olur normal doğum dedi. nasıl dedim ara ara sancın gelir doğuma alındığında gelir gider gelir gider ve sen yarım saat kadar ya çekersin ya çekmezsin bebek çıkıncada rahatlarsın hepsini unutursun dedi. teyzeye dedim ki yüreğime su serptin hiç doğum bu kadar güzel anlatılmamıştı die.
yani iştahlandım resmen eğer bi sorun olmazsa neden normal doğum olmasın ki, adet sancısının biraz şiddetlisi olur bebek doğar ve unutulur ama sezeryan öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…