Bence normal. Bize dr. sürekli yasaklar koydu 16. haftadan sonra ilişkiye izinverdi ( düşük riskim vardı) izin verdiğinde de şunu söyledi koyu renkte hatta bazen kırmızı renkte kan az miktarda gelebilir çok normal korkmayın dedi.
Tabi sonra bunu duyan eşim o kadr korktu ki ne yapsam ne desem yanaşmıyor ilişkiye. '' Birşey olursa kendimi asla affetmem '' diyor. Artık ilişkiye girmey girmeye ben de tırsar oldum girip çok canım acır da kasılırsam diye off((
Yaaaaa kizlarrr... Simdi hastaneden ciktik... Hersey normal bebegimizle ilgili Allah'a sukur... Ama benim biras kanim dusuk yine o yuzden gynoferroyu gunde 2 defaya cikardi....
Veeee en onemlisi seker 154 ciktipersembe gunu ic hastaliklardan randevu aldik bakalim ordaki dr ne dicek... ya once bi 100 gr. Yukleme isteyebilirmis ya da diyet verebilirmis ... Drumuz ismail bey ne derse kabul et onemli olan kan sekerini normal degerine getirmek dedi... Uzuldum biras ama yapcak bisey yok malesef persembe gununu beklicem artik...
Yaaaaa kizlarrr... Simdi hastaneden ciktik... Hersey normal bebegimizle ilgili Allah'a sukur... Ama benim biras kanim dusuk yine o yuzden gynoferroyu gunde 2 defaya cikardi....
Veeee en onemlisi seker 154 ciktipersembe gunu ic hastaliklardan randevu aldik bakalim ordaki dr ne dicek... ya once bi 100 gr. Yukleme isteyebilirmis ya da diyet verebilirmis ... Drumuz ismail bey ne derse kabul et onemli olan kan sekerini normal degerine getirmek dedi... Uzuldum biras ama yapcak bisey yok malesef persembe gununu beklicem artik...
Bence normal. Bize dr. sürekli yasaklar koydu 16. haftadan sonra ilişkiye izinverdi ( düşük riskim vardı) izin verdiğinde de şunu söyledi koyu renkte hatta bazen kırmızı renkte kan az miktarda gelebilir çok normal korkmayın dedi.
Tabi sonra bunu duyan eşim o kadr korktu ki ne yapsam ne desem yanaşmıyor ilişkiye. '' Birşey olursa kendimi asla affetmem '' diyor. Artık ilişkiye girmey girmeye ben de tırsar oldum girip çok canım acır da kasılırsam diye off((
kids_go endiselenme cnm,
surtunmeden ve tahristen dolayi gelmistir o bir damla kan.
otur bi cikolata ye, bebeginin hareketlerini dinle, o hareket edince rahatlarsin
valla esimle ben de sirf bu korkudan hic yanasmiyoruz birbirimize
bence şimdilik gitme acile, eğer devamı gelirse gidersin..
bencede canım bırdaha olursa gıdersın tamam ama endişelenme bişey olmamıstır sen kendını acıdığı için rahat bırakmayınca vajınanda kasılma olmustur zorlandıgı ıcın hafıf lekelenme olmustur
kids go, canım endişelenme..geçen kontorolümde doktor ultrasyonda bir beyazlk görünce rahim ağzın açık veya yumuşamış olabilr diye alttan elle muayene etti.çok şükür birşey çıkmamştı ama bana dediği kan gelirse endişelenme muayene ettiğim için gelebilr dedi..ama gelmemişti
evet canim canim cok yandi sanki daralmis gibi bi his vardi böyle yanma oldu sanki ben bi yarina kadar bekliyim yine kanama olursa giderim cünkü burdaki hastaneler bi tuhaf bakmayabilirler de olmadi yarin baska bi doktora giderim
selam kızlar hastaneden yeni geldik bizde ... Oğluşumu gördükkk çok tatlı yaa :)) maşşallah haftasına göre önden gidiyomuşuz 860 gr olmuş tosbişim :) şeker 95 çıktı herşey normal dedi doktorumuz çok şükür bunu da atlattıkk ohhh beeee ... testler bitti heralde artık demii artık kan vermek iastemiyorum bi süre ...
selam kızlar hastaneden yeni geldik bizde ... Oğluşumu gördükkk çok tatlı yaa :)) maşşallah haftasına göre önden gidiyomuşuz 860 gr olmuş tosbişim :) şeker 95 çıktı herşey normal dedi doktorumuz çok şükür bunu da atlattıkk ohhh beeee ... testler bitti heralde artık demii artık kan vermek iastemiyorum bi süre ...
çok şükür canım..gözün aydın oğlun maşallah tombiş olmuş..şeker aç mı aldılar yüklemememi yaptılar canım?
yok canım yapılmıyorslm arkadaşlar yarın benim ayrıntılıya rendevum var.24t2 deyim.merak ettiğim ayrıntılıda herhangi bi alt muayenesi filan yapılmıo sadece karından bakıyolar dimi.
bitti testlerin hadi geçmiş olsun darısı başıma ama sanırım benim de yüksek çıkacak :-(selam kızlar hastaneden yeni geldik bizde ... Oğluşumu gördükkk çok tatlı yaa :)) maşşallah haftasına göre önden gidiyomuşuz 860 gr olmuş tosbişim :) şeker 95 çıktı herşey normal dedi doktorumuz çok şükür bunu da atlattıkk ohhh beeee ... testler bitti heralde artık demii artık kan vermek iastemiyorum bi süre ...
kizlar ben en son cuma gunu kontrole gittigimde 21+4 tum,
ultrason fotomda 20+2 yaziyor; eve gelince farkettim. ama doktor bisey demedi,
bebegim kucuk mu yoksa yaa, aklima takilyor simdi de.
bidahaki kontrolum de 14 mayista -((
saol canım darısı herkesin başına inşallah çıkmaz kimsede şeker ... önce kan aldılar 50 likde aç tok çok farketmiyomuş zaten . sonra şekerli su sanırım öyle bişey içtim ki tadı tatlı sevenler için fena değil :))
1 saat hareket etmeden bekle dediler bekledik hastanede . sonra bi kez daha kan aldılar . içmeden önce verdiğimdeki değer 65 içtikten sonra verdiğim kandaki şeker değeri 95 çıkmış. doktor da gayet iyi dedi değerle için canım. yani 50lik de aç tok farketmiyomuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?