iyi geceler kızlar
dün ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür çok iyi gelişimiyüzünü çok net gördük burnunu siliyodu paşa:))
iyi geceler kızlar
dün ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür çok iyi gelişimiyüzünü çok net gördük burnunu siliyodu paşa:))
çok sağol canım :)))Ne tatli:) sonuclariniz guzel gecmesine cok sevindim, cok sukur:) ayrintili 2 boyutlu mu oluyor bu arada?
katılıyorum...gidenler genelde memnun kalmıştı...benim bir arkideşim de geçen hafta gitti ona...ben Anadolu yakasında oturduğum için bana yakın başka bi hastanede yaptırdım bu arada canım...güzel sonuçlar alman dileğiyle...
çok sağol canım :)))
canım bizim gittiğimiz 4 boyutlu renkli doppler
beyin gelişimi, kalp ve diğer organlara bakılıyo, kan akımlarına, yarık dudaklımı falan diye hepsine ayrıntılı şekilde balılıyo
hadi gözünaydın cnm....
çoktandır yoktun topikte..
gözünüz aydın canım..Darısı bizlerin başına inşallah. Ben de önümüzdeki hafta yaptırıcam ama henüz nereye gideceğime karar veremedim Recep Hası önerdiler sağolsun arkadaşlar. Sen nereye yaptırdın memnun kaldın mı?
çok sağol canım. sende hayırısıyla atlatırsın inşallah:))
canım ben anadolu yakasındayım gittiğim hastanede yaptırdım 220 tl
ilk hamilelğimde dışarda görüntüleme merkezinde yaptırmıştım sonomed de. 360 tl di 3 yıl önce
şimdi bilmiyorum
ikisinden de memnun kaldım. ikiside periontolog tu özellikle sordum çünkü.
amin canım çok teşekkürler..Ben Beylikdüzünde oturuyorum o yüzden Anadolu yakası epey bi uzak oluyor tabi :) Recep Has'ta karar kılıcaz sanırım..Çook teşekkürler..
estedam çok sevindim canım:)
demek burnunu siliyordu ihihih...yer onu teyzesi yer....Maşallah diyelim
ben kaçıyorum kızlar ufaktan...bebişime daha masal okuyacağım eheueh...iyi geceler herkese
Gebelik şekerinin belirtileri nelerdir? - UZMANTV kızlar gebelik şekeri belirtileri için baktım da. çok su içme çok acıkma ve çok idrara çıkma en sık görülen belirtileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?