2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne tatli:) sonuclariniz guzel gecmesine cok sevindim, cok sukur:) ayrintili 2 boyutlu mu oluyor bu arada?
çok sağol canım :)))
canım bizim gittiğimiz 4 boyutlu renkli doppler
beyin gelişimi, kalp ve diğer organlara bakılıyo, kan akımlarına, yarık dudaklımı falan diye hepsine ayrıntılı şekilde balılıyo

yorumları okudum herkes çok memnun kalmış Recep beyden..İnşallah randevu bulabilirim..Güzel dileklerin için çook teşekkür ederim hepimizin hep güzel haberler ve sonuçlar alması dileğiyle...

gözünüz aydın canım..Darısı bizlerin başına inşallah. Ben de önümüzdeki hafta yaptırıcam ama henüz nereye gideceğime karar veremedim Recep Hası önerdiler sağolsun arkadaşlar. Sen nereye yaptırdın memnun kaldın mı?

hadi gözünaydın cnm....
çoktandır yoktun topikte..

çom sağol canım:))
evet kaç gündür uğrayamıyodum. karnımda çok ağrım vardı sürekli dinlendim kayınvalimde falan kaldım annemler geldi. doktorada sordum oda ayrıntılı ultrasonda rahim duvarlarına kasılmalara falanda baktı bileş yok dedi. çok yorma dinlen dedi. bide ben ayakta çok kalınca ağrıyodu ve geceleri oğlumu çişe götürüyorum bazen çok uykulu olunca kucağıma alıyodum onda sanırım ağrılarım oldu. eşimde bilmiyodu kucağıma aldığımı kızdı biraz artık onu kaldırıyorum babası tuvalete görüyo

çok sağol canım. sende hayırısıyla atlatırsın inşallah:))
canım ben anadolu yakasındayım gittiğim hastanede yaptırdım 220 tl
ilk hamilelğimde dışarda görüntüleme merkezinde yaptırmıştım sonomed de. 360 tl di 3 yıl önce
şimdi bilmiyorum
ikisinden de memnun kaldım. ikiside periontolog tu özellikle sordum çünkü.

amin canım çok teşekkürler..Ben Beylikdüzünde oturuyorum o yüzden Anadolu yakası epey bi uzak oluyor tabi :) Recep Has'ta karar kılıcaz sanırım..Çook teşekkürler..

amin canım çok teşekkürler..Ben Beylikdüzünde oturuyorum o yüzden Anadolu yakası epey bi uzak oluyor tabi :) Recep Has'ta karar kılıcaz sanırım..Çook teşekkürler..

canım yanlış hatırlamıyosam burdan bikaç arkadaşta recep has a gitmişti ve memnun kalmışlardı

estedam çok sevindim canım:)
demek burnunu siliyordu ihihih...yer onu teyzesi yer....Maşallah diyelim
ben kaçıyorum kızlar ufaktan...bebişime daha masal okuyacağım eheueh...iyi geceler herkese

estedam çok sevindim canım:)
demek burnunu siliyordu ihihih...yer onu teyzesi yer....Maşallah diyelim
ben kaçıyorum kızlar ufaktan...bebişime daha masal okuyacağım eheueh...iyi geceler herkese

bitanem çok sağol:))) bi doğsun hapur hupur yicem ben onu:))
ayy ultrasonda net yüzünü görünce çok tuhaf hissettim birden önce çok yabancı geldi bana sonra içim kıpır kıpır oldu hemen doğsa keşke dedim. şimdi elimde fotosu sürekli bakıyorum
canım bende sürekli oğluma masal okurken bebeğimize okuyorum artık başı şişmiştir abisi kitap okutturmayı hikaye dinlemeyi çok seviyo bunada şimdiden aşılıyoruz artık yavaş yavaş ehuehuehu

bende kaçıyorum artık kızlar uyku vaktimiz geldi çok tepindi içerde uyu diyo herhalde:))))
herkese iyi geceler:79:

günaydın güzel anneler. bende geçen hafta meleğimi gördüm.
ama renklide görmedim daha ve yüzünü falan bilmiyorum.. bende mi renkliye girsem yhaa merak ettim. hepinizin meleklerini sevgiyle kucaklıyor mıncıklıyorum.

herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr:)
kahvaltı öncesi bi sizleri göriyim demiştim...
gününüz güzel geçsinn...öpüldünüz
(bu arada tetanoz aşımdan dolayı benim kol da hafif şişti ve ağrı gece )
istanbullu arkideşler...bugün bisiklet yarışları var biçok yer trafiğe kapalı 3'e kadar bilginize...özellikle Bağdat cad.tarafına yakın olanlar(şekil 1-a biz)

herkese günaydınlar..........

ben sürekli takip etmeye çalışıyorum pazlaştıklarınızı ama her zaman yazamıyorum, kahvaltı öncesi bir bakalım dedik teyzeler neler konuşuyormuş diye :)

hepinize keyifli hafta sonları diliyoruz:80:

benim dr. ayrıntılı ultrason için farklı bi yere göndermedi..kendi bakıyor...kalp odacıklarına beyin ve byenicğine yarık dudak olup olmadığına mide ve safra kesesine...benimde kafamda hep soru işareti vardı ayrıntılıyla ilgili ama zaten kendisi bana bunlaeın cevabını veriyor..heralde başka dr.a gitmeme gerek yok...başka ayrıntılıda nelere bakılıyor...

günaydın annişler biraz geçmişi okuyayım dedim. sabah güzel kahvaltı yaptık bebeğimle ohhh ama kilomuza dikkat etmemiz lazım . dün ben de ufak tefek bişeyler aldım mermerşahi denilen ağız bezi çok kullanılıyormuş onlardan da aldım. kızlar doğumdan sonra göğüsleri yara olup çok zorluk çekmiş anneler bana 7.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullan dediler şimdi onları araştırıyorum

efsung cum gecenb yürüyüşle ilgili konuşmuştuk ya cevap verememiştim..sen otobüse bin yukarı çık aşağı doğru yürüyüyelim..sonra ben dönüşte otobüse binip yukarı çıkayım

Gebelik şekerinin belirtileri nelerdir? - UZMANTV kızlar gebelik şekeri belirtileri için baktım da. çok su içme çok acıkma ve çok idrara çıkma en sık görülen belirtileri

bunların hiçbiri bende yok ama yinede bende gizli şeker var...benim belirtim sadece herzaman olmamakla birlikte bazen acıktığımda titreme oluyor..gözüm dönüyorburdan tahmin ettim şeker olduğunu ..ama inşallah bakalım düşerde kurtulurum..diyete ve şimdilik ilaca devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…