• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim hic korkma bende öyle cok tatli cikolata yiyorum ki bi de benim annemde teyzemde hamileliklerinde cikmisti seker doktor riskli gördü beni de aileden dolayi bana biraz erken yaptilar testi 2 hafta burda olmicagim icin ama bisey cikmadi o yüzden icini ferah tut :)

2 gündür şekeri azalttım sırf korkudan ama şimdi daha az lavaboya gidiyorum o yüzdende korktum acaba şekermi var diye

öncelikle cicileriniz hayırlı olsun değerler konusundada evet paylaşmanı çoooookkkk isteriz kuzucumla teyzesi:71:

Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD verdiğin değerler burda yazıyor canım...burdan bakıp alt orta ve üst değerlerle kıyaslayabilirsn bn de boy konusunda biraz tereddütlüydm ama inceleyince içim rahatladı snn de için rahatlıck eminim :) kilo olarak da gittin haftaya baktım 400 gr yazıyor ama şöle ki bunlar yaklaşık değerler ve kişiden kişiye değişen değerler bnce çok bi fark yok ve gayet iyi görünüyor herşey içini ferah tut :16: çok teşekkür ederiz teyzemiz ciciler için :1: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe buarada bu da 21. gebelik haftasının linki :)

bende kesin şeker var:43: bu dediklerinin hepsi var bende:43:

çok su içme ve wc durumu yok ama çok acıktığımda herzaman olmasada bazen titreme geliyor..ondan şüphelenmiştim bende gizli şker çıktı ama bakalıkm 2 hafta sonra yine yükleme var belki düşmüştür....bu belirti olupta çıkmayabilşirde...inşallah çıkmaz....

Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD verdiğin değerler burda yazıyor canım...burdan bakıp alt orta ve üst değerlerle kıyaslayabilirsn bn de boy konusunda biraz tereddütlüydm ama inceleyince içim rahatladı snn de için rahatlıck eminim :) kilo olarak da gittin haftaya baktım 400 gr yazıyor ama şöle ki bunlar yaklaşık değerler ve kişiden kişiye değişen değerler bnce çok bi fark yok ve gayet iyi görünüyor herşey içini ferah tut :16: çok teşekkür ederiz teyzemiz ciciler için :1: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe buarada bu da 21. gebelik haftasının linki :)

çok teşekkür ederim canım içim çok rahatladı burda var bebişimin değerleri çok sağol:71:

kızlar biz çıkıyoruz kızımla birazcık hastalandık galiba midem çok kötü yatayım en iyisi hepinizi çok öptük iyi geceler:58::5:

iyi akşamlar kızlar 2011 eylül annelerinden size bişey danışmaya geldim..Ayrıntılı ultrason zamanımız geldi.Kontrole gittiğim hastanede yapıldığı için salı gününe randevu almıştım. Ama bi arkadaşımda benim gideceğim doktora gitti ve kafasını çok fazla karıştırmışlar ve duyduklarımdan sonra güven problemi yaşamaya başladım..Detaylı ultrasonlarınızı sizler yaptırmışsınızdır..Sanki özel tanı merkezleri daha bi güvenilirmiş gibi geliyor bana..Kısaca Avrupa yakasında bana önerebileceğiniz güvendiğiniz detaylı ultrasona girebileceğim nereler vardır? Şimdiden teşekkür ederim

iyi akşamlar kızlar 2011 eylül annelerinden size bişey danışmaya geldim..Ayrıntılı ultrason zamanımız geldi.Kontrole gittiğim hastanede yapıldığı için salı gününe randevu almıştım. Ama bi arkadaşımda benim gideceğim doktora gitti ve kafasını çok fazla karıştırmışlar ve duyduklarımdan sonra güven problemi yaşamaya başladım..Detaylı ultrasonlarınızı sizler yaptırmışsınızdır..Sanki özel tanı merkezleri daha bi güvenilirmiş gibi geliyor bana..Kısaca Avrupa yakasında bana önerebileceğiniz güvendiğiniz detaylı ultrasona girebileceğim nereler vardır? Şimdiden teşekkür ederim

cnm bizim burada kızlar hastanelerinde değil dışarıda yaptırdılar çoğu nişantaşında bi yer varmış ama ismini unuttum şimdi..bende dr umun olduğu hastanede yaptırdım..
sen buraya bi yorum yazki arkadaşlar gelince okuyup sana özelden msj atsınlar...

cnm bizim burada kızlar hastanelerinde değil dışarıda yaptırdılar çoğu nişantaşında bi yer varmış ama ismini unuttum şimdi..bende dr umun olduğu hastanede yaptırdım..
sen buraya bi yorum yazki arkadaşlar gelince okuyup sana özelden msj atsınlar...

canım hızlı cevap için extra teşekkür ederim :71: hamilileğimin başından beri 3 tane doktor ve dolayısıyla hastane değiştirdim artık delirmek üzereyim. 21.haftamda olduğum için bizim topikte herşeyi ilk yaşayanlardanım o yüzden bizim kızlarda yardımcı olamıyor tabi.Şişli de Osman Özyurtun adını duydum ama detaylı bilgim yok.. Osman beyle veya başka tavsiye edebilecek olduğunuz yerleri bana özel mesaj atarsanız çoooook sevinirim annecikler..Hepinize güzel hamilelik dönemi ve kolay doğumlar diliyorum..

:3:ıyı geceler anneler...
aranızda Bursalı varmı bılmıyorum ama 7 mayısta bebegım olacak semınerı var KOruparkta haberınız olsun ...ılgılenen olursa msj atın bılgı verebılırım :49:

:3:ıyı geceler anneler...
aranızda Bursalı varmı bılmıyorum ama 7 mayısta bebegım olacak semınerı var KOruparkta haberınız olsun ...ılgılenen olursa msj atın bılgı verebılırım :49:

canım ben bursalıyım.mesaj gönderemiyorum henüz detayları bilgi verirmisin ?

200 lira güvenemediğim hastaneye vereceğime 300 veririm içim rahat etsin canım ya. 4 boyutlusu da yokmuş benim gideceğim yerin.hepsi tam teşekküllü olsun diyorum..

katılıyorum...gidenler genelde memnun kalmıştı...benim bir arkideşim de geçen hafta gitti ona...ben Anadolu yakasında oturduğum için bana yakın başka bi hastanede yaptırdım bu arada canım...güzel sonuçlar alman dileğiyle...:nazar:

iyi geceler kızlar
dün ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür çok iyi gelişimi :nazar::emir_bebek: yüzünü çok net gördük burnunu siliyodu paşa:))

Back
X