ali paşa bey var ona iyi diyolar..birde elif esra hanım var...ben ikisinide gitmiştim...ikiside iyi ama alipaşa bey daha tecrübeli gibi...
erkekler sert oluyo ya sanki kadınlar halden daha iyi anlıyor gibi geliyo bana orayada bi gidicem
canım tam tersi genel olarak erkekler daha iyi oluyor....daha anlayışlı oluyor bence....ama elif esra hanımda iyi...
kızlar şeker yüklemesi herkese yapılıyo diye biliyordum ben dün doktorum gerek yok dedi yapılmadı bana bişi 24 hafta da doldu... sizde yükleme yapıld ı mı
Bana öyle bi anlatıldı ki ben o yapılcak die gittimdoktor gerek yok deyince bende cok sasırddım ya :) galiba yanlıs anlamısım
inşallah bendede gerek kalmaz ben çok korkuyorum çünkü:18:
benim tatlıyla aram hiç yok belki de ondan diye düşünüyorum ama değildir ya.inşallah gerek kalmaz bencede . gecen sene 3 arkadasım hamileydi 3ü de 6 aya kalmadan diyete basladılar seker kullanmamaya calıstılar hamilelik sekeri var demişti doktor inşallah cıkmaz bizde
ben aşırı düşkünüm şekerli şeylere o yüzden çok korkuyorum :18:
ben aşırı düşkünüm şekerli şeylere o yüzden çok korkuyorum :18:
kızlarrr
bebekleriniz için oyun halısı ve dönence olarak bişi belirledinizmi?
peppermint havuzlu han dadır şimdi inş istediğine göre şeyler bulur...
Bana öyle bi anlatıldı ki ben o yapılcak die gittimdoktor gerek yok deyince bende cok sasırddım ya :) galiba yanlıs anlamısım
kızlar şeker yüklemesi herkese yapılıyo diye biliyordum ben dün doktorum gerek yok dedi yapılmadı bana bişi 24 hafta da doldu... sizde yükleme yapıld ı mı
geçmişi okudum hatırladım başlıklarda şöle bildiklerimi yazabilirim :) dün doktoruma sordum günlük rahimde 6 7 kere kasılma normalmiş ve kasılmalar için magnezyum veriliyor...sulesliii değerlerine baktım internetten yaklaşık olarak bi problem var gibi gözükmüyor ; tabi bunlar yaklaşık değerler ama aşağı yukarı ölçümlerin alt orta ve üst sınırlarını görmüş oldum istersen paylaşabilirimve bugün oğluma 23 nisan hediyesi olarak bodyler aldım iice alışveriş moduna girdim artık
bende şeker olup olmadığını nasıl anlarım kızlar ben
banada yapılmadı 22 haftalığım bende
senin hamileliğinde bana benziyor. aşırı pipirklisin.. devamlı dr gidiomusun :)) yapma böle bak bende şekerde cıktıbu evhamdan herşeyi üstüme çekiorm..daha şimdiden dogunca alıncak topukdan kanda ya bişey cıkarsa diorum delirdim sanırım bennnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?