Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu topiği ilk dfa bu kadar sessiz görüyoruz....
nerelerdesiniz yaw
ozaman en iyisi çalış bizde hem çalışıp hem sarabiliyoruz yani kadın dedğin böyle olur :))))
şeker canım labaratuara gidiyosun aç kanını alıyolar sonra şekerli su içiyosun (glikoz yüklemesi yapılıyo) 1 saat sonra bi daha kan alıyolar ve sende şeker varmı yokmu anlaşılıyor :))
doktorum bana aç gelmene grek yok dedi şeker için
ben aç gittim ..2 hafta sonra 3.kez gidicem yine aç...demekki farklı farklı oluyor...
dün gidip okulla görüştüm kızlar ve pazartesi başlıyorum inşallah bu arada dün akşam biraz başım dönündü ayaklarımın altına yastık koyup uzandım ama bi anda belimin sol tarafına sanki bıçak girdi ve bacağım komple tutuldu allahtan eşim yanımdaydı o kadar canım acıyoduki bacağımı oynatamıyorum bi yandan çığlık atıyorum acıdan sizce bu neden oluyo eşim bacağımı yukarı doğru oynattı birazda sanki belim yerine gelmiş gibi oldu resmen felç gibiydi çok korktum ya![]()
magnezyum,kalsiyum hapı kullanıyormusun canım??
hayırlı olsun canım..ayrıca geçmiş olsun...bıçak saplanmalrı oluyo bazen....acaba kramp gibi bişeymi girdiki?
çok kötü bişeydi ya bir anda oldu belimde sanki bi boşluk oldu ve dayanılmaz bi ağrı
ben burdayım başka kimse yok..neyse ikimiz muhabbet edelim canımsen nasılsın bebiş nasıl......
Kas krampları ve kol bacak ağrıları ellerde uyuşmalar
Gebelik sırasında kol ve bacaklarda uyuşmalar ve kramplar çok sık yaşanır. Gebelerin büyük bir kısmı bu değişiklikten çok şikayetçidir. Bu değişikliğin en önemli sebebi kan kalsiyum seviyesindeki değişikliklerdir. Sonuçta kas krampları olarak klinikte karşımıza çıkar. Ellerde uyuşmaların bir diğer sebebi ise el bileğinde sinir liflerinin sinir kılıfı içinde sıkışması ve sonuçta uyuşma, his kaybı , duyu değişikliği gibi bulguların ortaya çıkmasıdır. Carpal tünel sendromu olarak bilinir. Gebelik süreci veya sonrasında şikayetler çok fazla artarsa cerrahi müdahale gerekebilir.
Çözüm: Kalsiyumdan zengin gıda alımı ilk seçenek olmalıdır. Günlük 1lt kadar süt ve süt ürünü eşdeğeri almak 1 gr kalsiyum alımını sağlayacaktır. Eğer Süt alımında sorun varsa bu durumu kalsiyum içeren ilaçlar ile takviye etmek mümkündür.
bende de sanırsam Carpal tünel sendromu var...tüm belirtiler var...canımı sıkıyor...bazen sol elimle bişeyin kapağını bile açamıyorum düşünün
hamilelik öncesi hafif bişiler vardı ama şu an coşmuş durumda
umarım cerrahi müdahaleye gerek kalmaz...:18:
ya bişi itiraf edeyim ben hiç bi ilacı kullanmıyorum ne demir hapı ne vitamin ilaç içince hastalanıyorum midem bulanıyo bebişime zararı olurmu diyede aklım çıkıyo işin açığı