2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız ne güzel bi sürü masraftan kurtulmuş oldun...
hem sen şimdi bekle görümceni getirsin bi kızının cicilerini sonra bakarsın ne eksik ona göre gider diğerlerini kendi zevkine göre alırsın...
merak etme sadece bu kıyafetler alınıp bitmiyo kışlıkları var yazlıkları var 1 yaş 2 yaş kıyafetleri var
ama sen yinede beğendiğini al hevesin kırılmasın...

eyvahhh benimde şeker yüklemesi 26. haftada... ama geç olsa doktorum söylerdi heralde. bak şimdi kafam karıştı iyisimi ben bi doktoru arıyayım..

ayrıca son 1 ay içinde çok kilo almışım ufaktan azar işittim( 1 ay içinde 5 kiloooooooo

bu arada tetenoz için doktorum 2. dozdan sonrasını yaptırma dedi... gerek olmadığını söyledi...

vee son olarak izmirde oturan arkadaşlar bu oda süslerini filan nerden almak gerek? kemeraltından diye biliyorum ama tam olarak nerelerde satılıyor acaba?? çarşının kalabalığı beni korkutuyor..

canım 24.-28 arası..senin geç değil.......

canım benimde küçük görümcem almanyada.büyük ihtimal..oda pekçok eşyasını getirir.ama ben mutlu oluyorum..ilgilendiği ve beni bazı masraflardan kurtardığı için.ben yine çok beğendiklerimi alırım.......eşlim tarafında sadece bu görümcem düşüncelidir..diğerleride hiç ilgilenmiyor.buda moralimi bozuyor...sende beğndiklerini al.yedek olur.

bizde hiçbi tarafta hazırlık yok henüz erkenmiş dahaa offf sinir oluyorum.. güya ilk torun olcak. kendim heves ettikçe dur acele etme alınır herşey deniyor.. ama bizzz bu hafta sonu bismillah deyip başlicaz artık.

EFSUNG canım cok sevındım çok sükür sonucun ıyı cıkmıs gözün aydın

Son düzenleme:

farklı görüşler var bu konuda.. 23. haftanın sonunda doktora gideyim bi daha sorarım. ben günde 2 kez iğne oluyorum da pıhtılaşma problemim için .. o yüzden de biraz yaptırmayayım diyorum.

canım krem kullanıyomusun çok işe yarıyo..

kan sulandırıcı ıgne kullankıyorumda cnm onun ıcın baska ıgneyı kaldıramaz kollarım dıye
ama bebegın bagıslıklıgı ıcın gereklı bu ıgne becbur yaptırıcaz
6. aya kadar yapılar galıba

günaydın canım doktorun yaptır mı dedi .. benimki bana bıraktı yaptırmıycam ama hepiniz teker teker yaptırıyo hata mı ediyorum yaptırmamakla diye düşünmeye başladımm

cnm sezeryan dogumlarda ozellıkle gereklı dıyolar bebegın bagısıklık sıstemı ıcın yanı mecbur yaptırıcam druma sormadım acıkcası cunku butun hamıle arkadaslarımda yaptırmıstı ama bısı dıiicenı sanmıyorum

bizde hiçbi tarafta hazırlık yok henüz erkenmiş dahaa offf sinir oluyorum.. güya ilk torun olcak. kendim heves ettikçe dur acele etme alınır herşey deniyor.. ama bizzz bu hafta sonu bismillah deyip başlicaz artık.

annem evlenir evlenmez başladı...5 yıl oldu evleneliama eşim tarafında kıpırdama yok

kızlar bu krem güya leke yapmıyo yazıyodu yalan atletımı leke yaptı yaaa
bıde sürerken o pütür pütür jeller gelıyo elıme sınır oldum ben
ıns ıse yarar bu kadar ugrasmaya deger yanı
arada bebe yagı suruyorum sankı o daha ıse yarıyor gıbı gelıyo :26:

ben galenic kullaniyorum cnm hic leke yapmadi, bir de dedigin gibi putur putur olmuyor hic,

bayag memnumum

kızlar ben bu arabayı alıcam ınceledım cok guzel cok hafif ozellıklerıde cok guzel ben herkese tavsıye ederım

Canım gözün aydın. Bu haftalarda kan sulanmaya başladığı için demir hapı kullanılsada kanda hemoglobin düşük çıkabilyormuş. Dert etme.

Ne uyuz bir dr. muş. Devamlı takibini yapan dr. olmadığı için kıllık yapmış. Ya böyle kıl tüy tipler kadın doğumcu olmamalı. Ama yinede bebişin iyi ya sen ona bak :))

Deli kız! Sonunda gittin. Canım umarım çookkk mutlu olursun. Güzel haberlerini bekliyoruz :))

Canımcım gözün aydın. Ayy bu eşler hep aynı demek. Benim eşimde hemen herşeye ağlar modda olduğumdan beni ağlatmaya çalışıyor eğer ağlarsamda dediğin gibi taklidimi yapıp eğleniyor

Canım onlara sallanır hale getirmek için aparat takılıyor ama bazılarına takılamıyormuş. Sorarak al bence

Canım ben 2 tane hastane çıkışı aldım 2' side yeşil tonlarında. Doğuştan Green Peace ci olacak oğluşum

bn de face deki grupta kayıtlıydım fakat şuan öyle bir sayfa başlığı dahi açamıyorum silindiğim anlamına mı geliyor ?

Fazla yazı yazmazsan gruptan çıkartıyorlar. Ondan seni de çıkartmışlardır. Bence gerek de yok zaten burası daha rahat geliyor bana. Ben nedense face de mesajlaşmayı sevemedim gitti.

Canım seninle de herşeyi aynı tarihlerde yapıyoruz. 16 sında aynı yerden dr. randevusu almıştık ama gerçi ben gitmedim başka dr. a almıştım. 30 nisanda detaylım var 11 de şişlide sonra eminönüne gideceğiz eşimle :))))

günaydın canım doktorun yaptır mı dedi .. benimki bana bıraktı yaptırmıycam ama hepiniz teker teker yaptırıyo hata mı ediyorum yaptırmamakla diye düşünmeye başladımm
Benim dr. um da gerek yok ama yinede sen bilirsin dedi. Bir yandan yaptırsam mı diyorum amadiğer bir yandan o kol ağrısı şişlik falan uğraşamam, korkutuyor beni.

Canım araba çok güzelmiş tarif ettiğin rengi anladım sanırım çok çok neşeli bir renk bence. Güzel günlerde kullanırsın inşallah.

Ya sormayın ben de gece rüyalarımda sürekli emzirdiğimi görüyorum ama şuana kadar sıvı hiç gelmedi. Gerçi gelse de normalmiş dediğin gibi. :))

Kızlar dün yatak odası vs. den bahsetmişsiniz. Bu da benim dün sipariş ettiğim beşik ama ben beyazını aldım mothercare den Eki Görüntüle 180583

Güle güle kullan canım kaç aya kadar yatırabiliyorsun acaba bende çilekde görmüştüm bundan, kaça aldın beyazı daha güzeldir eminim

Kızlar dün yatak odası vs. den bahsetmişsiniz. Bu da benim dün sipariş ettiğim beşik ama ben beyazını aldım mothercare den Eki Görüntüle 180583

cnm ne kadara aldın bu beşiği çok hoşmuş
ayrıca bana omega 3 olarak semizotu tavsiyesinde bulunmuşsun çok sğl cnm semizotunu çok severim
yarın hemen alayım...

Güle güle kullan canım kaç aya kadar yatırabiliyorsun acaba bende çilekde görmüştüm bundan, kaça aldın beyazı daha güzeldir eminim

Teşekkür ederim canım. Bu 6 aya kadar kullanlabiliyor. Benim yatağımla duvar arası fazla geniş olmadığından bu tarz birşey aldım. Normalde mothercare mağazasında 350 TL ye satılıyor, naturel renkte olanı ise 250 TL ama ben sahibinden.com da buldum içinin şiltesi ve kenar koumalrıyla beraber 200 TL ye aldım. Alan kişinin bebeği ilk günden itibaren kendi karyolasında uyumayı tercih edmiş o yüzden hiç kullanamamışlar. Paketiyle ve garanti belgesi ile beraber gönderiyor. Gerçi siparişi verdikten sonra bir arkadaşım gördü '' bizde bundan aldık ama bizim kız sevmedi bunu hamak aldık dedi . biraz canım sıkıldı umarım bizimki kullanır.

hakikaten hee ))
suslu bebe de bulusuruz artik )

cok guzel cnm, gormustum mothercare'de
gule gule kullanirsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…