ya bu arada ne dicem kızlar. unutmadan soylıyeyım. hiç dikkatınızı cektımı. yabancıların bebek yataklarının kenarlarında. bizimkilerin uyku setlerı gıbı koruyucular yok. sadece nevresım takımı. neden olabılır acaba dıye dusundum esıme sordum. toz yapıyor dıye olabılır dıye karar verdık yanı baska bısey gelmedı aklımıza.
e bız turk kadınları temız tıtızız tabı yıkarız habıre de acaba sadece tozdan dolayımı koymuyorlar.
ona bakarsan yabancılar 6 ayda bır halı değiştiriyorlar. adamlarda temızlık yapma yokkı bızım gıbıı.
k'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben önceki sayfalarda yazmıştım neylusi...okumadın galiba canım...
süslübebekte oda süsleri,şeker gbi şeyleri halledebilirsin uygun fiyata...
pasajın alt katı da komple bebek çeyiz sarayı..orası da tek bi kişiye ait...komple gez toz....o dükkan senin bu dükkan benim...al al...en son öde
kızlar ben de telsiz almayı düşünüyorum yan odada olucak bebiş ama derin uyku olur ne bileyim elimizde buluunsun istiyorum.
ya alakasız olucak ama hani şu göbekte boydan boya kahverengi çizgi oluyomuş ya bende çıkmadı herkeste olmuyomuş ama.. merak ettim sizde durumlar nasıl?
yaa kızlar dr.brown biberonları inceliyorum da bi dar ağız bi de geniş ağızlı olanları var..hangisi makul,nedir bu,tecrübeli annelerimiz vardı,,,bilgilendirme please
bebek sekeri alan arkadaslar,
nasil bisey aldiniz, foto koysaniza yahu, meraktan catlatmayin insani
sekerler erimez mi kac ayda,
yoksa sadece susunu mu aldiniz, sekerini sonra mi koyacaksiniz icine ?????
kizlar idil bebede 20li erkek hast.cikis seti 97 tlden 64 'e dusmus haberiniz olsun,
ama yesil rengi kalmis.
canım ben siparişi verdim ama şekerli değil lavantalı olandan ...ilerki tarihte alacağız...pembe patik şeklinde cici bişidi...onu yakınlarımıza vereceğiz...bi de hastanede ziyarete gelenlere elitin çok şeker bebiş çikolataları var onlardan yaptırmayı düşünüyoruz...
Elit ikolata
k'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hehehhehe cok saolun kizlar. valla stressden havaalanina erken gitmisim. annemin arkadaslari falan hep agladi zaten bi an kendimi hindistana gidiyorum sandim hehe. sora iste zaman geldi gittim ucaga tabi ben cok korktugum icin yalvariodum allahim binmicem bidaha ucaga nolur kizimla bizi babamiza kavustur diye:)) kids gocum korkma hicbisey olmuyor korkulacak bisey yok. yani bebege. gayet keyfi yerinde tekmeliyordu. sora iste gectim bavulu almaya araba aldim bavulum geldi indirdim ama arabaya koyamadim tam kaldirmaya calistim yunan bi adam gordu beni hemen geldi hop hop hop dedi. hemen yardim etti kaldirdi bavulumu. sora iste eve geldik bana tost yapti bebisim. yarinda memleketine gidiyoruz paskalya icin bole:)
hehehhehe cok saolun kizlar. valla stressden havaalanina erken gitmisim. annemin arkadaslari falan hep agladi zaten bi an kendimi hindistana gidiyorum sandim hehe. sora iste zaman geldi gittim ucaga tabi ben cok korktugum icin yalvariodum allahim binmicem bidaha ucaga nolur kizimla bizi babamiza kavustur diye:)) kids gocum korkma hicbisey olmuyor korkulacak bisey yok. yani bebege. gayet keyfi yerinde tekmeliyordu. sora iste gectim bavulu almaya araba aldim bavulum geldi indirdim ama arabaya koyamadim tam kaldirmaya calistim yunan bi adam gordu beni hemen geldi hop hop hop dedi. hemen yardim etti kaldirdi bavulumu. sora iste eve geldik bana tost yapti bebisim. yarinda memleketine gidiyoruz paskalya icin bole:)
bnede begendim :))Kızlarrrr,
dün en çok beğendiğim bebek odasını gönderiyorum size...
www. BEN BEBEK .com Bebek Mobilyas 2
Nasılll??
9 Numara
bnede begendim :))
heeeeyyyy sen negeziyosuuun bakiiimmmm :))))
şimdi seni düşünüyodum alışveriş ateşini içimize attın gittin sayende herkese bir telaş geldi valla :))
ayyyy neyse hadi varmışsın sağ salim ya sevindim :)) kocişine selam söleee iyi baksın sana bak anneni babanı memleketini bıraktında gittin ona göre ...
umarım herşey herşey güzel olur canım :))
ha bu arda su gecelik aldığın yeride tarif edermisin
kızlaaarrrrr!!!!!!!! AMNİYO sonucum için labaratuarın dru aradı hiç bir problem yok dedi içiniz rahat olsun dedi ayyy öyle sevindim ki içim boşaldı bi ağladım yani hüngür fışırt salya sümük eşim herzamanki gibi beni taklit etti tabiii :)))
kızlarr hani şu jokerdeki park yatağı önermiştiniz ya..99 tl ye inen.onu yatak odasına koyayım diye alayım dedim ama bu sallanıyor muki?benim çilekten alacağım odadakikaryola sallanmıyor.bu da sallanmıyorsa almıyıim...bebeği sallamam gerekebilir..alan bbilen gören var mı acaba???
merhaba ben eylül annesiyim sizleri ziyaret ediyodumki sizin sorunuzu gördüm.
bende joker mağazasından geçen hafta 99 tl ye park yatak aldım. sallanması için ilave parçaları var istediğiniz zaman takabiliyosunuz.ben evde hemen gelip kurdum çok beğendim. 99 tl olmasına rağmen kalitesi güzel daha pahalısına gerek yok bence.
sağol canım:)) bende kendi odamıza sallanan bi yatak olsun diyordum.peki kolay kuruluyomu ve o sallanabilmesi için gereken şeyi kolayca takabilirmiyiz.güzell sallanıyor mu yani:))bid e rengi çok soluk gibi duruyor ya ondan d a emin olamadım.ama sen güzel diyosun.alayım barii..
ben gri mavi renk olanı aldım üstelik sadece kolinin sadece ucundan görerek aldım.ama evde açıp baktık eşimle çok tatlı renkler.... kurulumu çoookk kolay.ama inan sallanan ayaklarını denemedim ama oda tak çıkar bir parça çok basit.arkadaşımdan biliyorum gayet kullanışlı zaten bebeği hızlı hızlı sallamayacağız ya..
hımm tamam canım.çok sağol.bende gri mavi alıcam oğluma.pembe de çok güzel ama dimi :)) sanırım bu park yatakların hepsi aynı şekilde sallanıyordur.şimdi üye oldum oraya.ve sepete ekledim bakalım.kocişe sorup hemen onaylayayım yarın :)) bunun içine ayrıca bide yatak falan mı alıcaz peki??
canıııııııııııııım günün en güzel haberiydi.......çok sevindim....Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bebişinibnede begendim :))
heeeeyyyy sen negeziyosuuun bakiiimmmm :))))
şimdi seni düşünüyodum alışveriş ateşini içimize attın gittin sayende herkese bir telaş geldi valla :))
ayyyy neyse hadi varmışsın sağ salim ya sevindim :)) kocişine selam söleee iyi baksın sana bak anneni babanı memleketini bıraktında gittin ona göre ...
umarım herşey herşey güzel olur canım :))
ha bu arda su gecelik aldığın yeride tarif edermisin
kızlaaarrrrr!!!!!!!! AMNİYO sonucum için labaratuarın dru aradı hiç bir problem yok dedi içiniz rahat olsun dedi ayyy öyle sevindim ki içim boşaldı bi ağladım yani hüngür fışırt salya sümük eşim herzamanki gibi beni taklit etti tabiii :)))
ewet ayriyeten yatak almak gerekiyo.45 tl.yd. internetten görmeden almaya cesaret edemedim pelican daki mağazasından gidip aldım. ben gri maviyi kesinlikle onaylıyorum internetten sipariş verebilirsin. ama ilk kurulumunu mutlaka bilen birinden görmen iyi olur.
canım facete de bi grubumuz var..oraya kaydolsan daha seri görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?