2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar bugün hep girip okudum yazdiklarinizi ama bi türlü yazmaya firsatim olmadi ütüydü süpürgeydi derken cooook yoruldum yaa belim koptuu

haa bu arada 21inde doguma hazirlik kursum basliyooo :) gerci 2 kez gidemicem türkiyedeyken ama olsun 13 mayista da yogaya baslicam :) bi daha ki aya aktif bi hamile olucam :)

canim ben almanyadayim ama dedigin gibi degil burda bebek yataklarinin kenarlarinda var koruyucular bi dahaki aya alicam hatta bi tane begenmem lazim ama

ooooo gitmissin bile ne güzel :) ucusun kötü müydü ki canim yoksa sen mi panik yaptin sadece :) offff ucak dedikce stressss basiyo beni de :)))) ne güzel yardim etmisler umarim bana da eder biri dönüste :) keyfini cikar canim

saol cnm ...sayfaları okudum ama atladım mı ki anladm.saol blgilendrmen icin.

hehehhehe cok saolun kizlar. valla stressden havaalanina erken gitmisim. annemin arkadaslari falan hep agladi zaten bi an kendimi hindistana gidiyorum sandim hehe. sora iste zaman geldi gittim ucaga tabi ben cok korktugum icin yalvariodum allahim binmicem bidaha ucaga nolur kizimla bizi babamiza kavustur diye:)) kids gocum korkma hicbisey olmuyor korkulacak bisey yok. yani bebege. gayet keyfi yerinde tekmeliyordu. sora iste gectim bavulu almaya araba aldim bavulum geldi indirdim ama arabaya koyamadim tam kaldirmaya calistim yunan bi adam gordu beni hemen geldi hop hop hop dedi. hemen yardim etti kaldirdi bavulumu. sora iste eve geldik bana tost yapti bebisim. yarinda memleketine gidiyoruz paskalya icin bole:)

bende çıktı ama hem yukarı doğru hem d e yamuk birazz

yaa kızlar dr.brown biberonları inceliyorum da bi dar ağız bi de geniş ağızlı olanları var..hangisi makul,nedir bu,tecrübeli annelerimiz vardı,,,bilgilendirme please

ben aldım ama bana yenidoğan için varmış on u verdiler.sanırım sürekli emzik kısmı değişecekmiş bebk büyüyünce..bern hiç özellik bakmamışım yani...:26:

bebek sekeri alan arkadaslar,

nasil bisey aldiniz, foto koysaniza yahu, meraktan catlatmayin insani

sekerler erimez mi kac ayda,
yoksa sadece susunu mu aldiniz, sekerini sonra mi koyacaksiniz icine ?????

ayyy evet ya koyunda bakalım...

kizlar idil bebede 20li erkek hast.cikis seti 97 tlden 64 'e dusmus haberiniz olsun,
ama yesil rengi kalmis.

bugün burdaki idile gittim ama baktığım hastae çıkışları satılmış.1 tk vardı beğenmedim.diğerleri 10 luydu bakmadım bile. bana başka markalar gösteriyor hayır dedimm adama ..ayy çok gıcık bişleydii.onun yüzünden azıcık alışveriş yaptım.çok bunallttı beni.. ben rahat rahat bakmayı severim.konuşmasına gerek yok kii..neyse yani hastane çıkışı alamdım tabi.5 tane daha bady aldım oğluşuma...:))

dediğne baktım ama açmamışlar içini.bi de yeşil nasıl acaba...ben en iyisi şu en baştakini sipariş vereyim...

zaten verdiklerimizi çoğu yiyemiycekk..çünkü oruç olacaklarrr

vayyyyyy kavuştun demek..bizi ihmal etme bakalım...

nazar değmesinnn

bizde seni merak ettik.sevdiceğine kavuşmana sevindim..artık güzel günler seni bekliyor...

Kızlarrrr,
dün en çok beğendiğim bebek odasını gönderiyorum size...

www. BEN BEBEK .com Bebek Mobilyas 2

Nasılll??

9 Numara
bnede begendim :))

heeeeyyyy sen negeziyosuuun bakiiimmmm :))))
şimdi seni düşünüyodum alışveriş ateşini içimize attın gittin sayende herkese bir telaş geldi valla :))
ayyyy neyse hadi varmışsın sağ salim ya sevindim :)) kocişine selam söleee iyi baksın sana bak anneni babanı memleketini bıraktında gittin ona göre ...
umarım herşey herşey güzel olur canım :))

ha bu arda su gecelik aldığın yeride tarif edermisin
kızlaaarrrrr!!!!!!!! AMNİYO sonucum için labaratuarın dru aradı hiç bir problem yok dedi içiniz rahat olsun dedi ayyy öyle sevindim ki içim boşaldı bi ağladım yani hüngür fışırt salya sümük eşim herzamanki gibi beni taklit etti tabiii :)))

kızlarr hani şu jokerdeki park yatağı önermiştiniz ya..99 tl ye inen.onu yatak odasına koyayım diye alayım dedim ama bu sallanıyor muki?benim çilekten alacağım odadakikaryola sallanmıyor.bu da sallanmıyorsa almıyıim...bebeği sallamam gerekebilir..alan bbilen gören var mı acaba???

aaaaaa bu haber süpewr canım..çok ama çokkkk çok s evindim.zaten sorun yok denilmiştii ama işnsan bu kesin sonucu bilinçaltındada olsa fena takıyoo ve bekliyooo...ben bilirim ben bilirim :)) çokkkk şükürler olsun Rabbim e :)))))

kızlarrr yaaa ben idilin netteki yerindekii 20 li setlerden başta olanı var onu beğenmiştim onu alayım bari dedim.ama sadece yeşil kalmış ondan da..cesaret edemedim.aslında yeşili severim ama nasıl bi yeşil??? fıstık yeşili ya d a koyu yeşil olmasınn..meselaaa şöyle turkuaza yakın bi yeşil oluyor yaa öyle olsaa.yarın araycam onları yeşilin resmini koyarmısınız diye.ya d a alımm beğenmezsem değiştirim başka şeyle diycem .bakalım ne diycekler..

aayyyy oğluşuma bi hastane çıkışı alamadım yaa((

merhaba ben eylül annesiyim sizleri ziyaret ediyodumki sizin sorunuzu gördüm.
bende joker mağazasından geçen hafta 99 tl ye park yatak aldım. sallanması için ilave parçaları var istediğiniz zaman takabiliyosunuz.ben evde hemen gelip kurdum çok beğendim. 99 tl olmasına rağmen kalitesi güzel daha pahalısına gerek yok bence.

sağol canım:)) bende kendi odamıza sallanan bi yatak olsun diyordum.peki kolay kuruluyomu ve o sallanabilmesi için gereken şeyi kolayca takabilirmiyiz.güzell sallanıyor mu yani:))bid e rengi çok soluk gibi duruyor ya ondan d a emin olamadım.ama sen güzel diyosun.alayım barii..

misafir kabul edermisiniz. benden 1 ay öndesiniz.eylül grubunda erkek anneleri çoğunlukta sizde durum nasıl erkekler öndemi gidiyor????

ben gri mavi renk olanı aldım üstelik sadece kolinin sadece ucundan görerek aldım.ama evde açıp baktık eşimle çok tatlı renkler.... kurulumu çoookk kolay.ama inan sallanan ayaklarını denemedim ama oda tak çıkar bir parça çok basit.arkadaşımdan biliyorum gayet kullanışlı zaten bebeği yavaş yavaş sallaycak değilmiyiz.

Son düzenleme:

hımm tamam canım.çok sağol.bende gri mavi alıcam oğluma.pembe de çok güzel ama dimi :)) sanırım bu park yatakların hepsi aynı şekilde sallanıyordur.şimdi üye oldum oraya.ve sepete ekledim bakalım.kocişe sorup hemen onaylayayım yarın :)) bunun içine ayrıca bide yatak falan mı alıcaz peki??

ewet ayriyeten yatak almak gerekiyo.45 tl.yd. internetten görmeden almaya cesaret edemedim pelican daki mağazasından gidip aldım. ben gri maviyi kesinlikle onaylıyorum internetten sipariş verebilirsin. ama ilk kurulumunu mutlaka bilen birinden görmen iyi olur.

canıııııııııııııım günün en güzel haberiydi.......çok sevindim....Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bebişini
biz kaçıyoruz teyzoşları,herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hımm 150 ye falan gelicek. yaa az öncede cicile r topiğinde sanırım yine hippy cim eklemiş sağolsun.bebfix tete uygun şeylker var.ben oda alıcam zaten.yatak odasına aldığım şey uygun ama güzel olsun isityorum..galiba çok şey istiyorumm... :78:

kızlar cicilerinize baktımm süperlerrrr güle güle giydirin inş..
bende yarın foto çekeyimde ekliyim.ama benim hep bady ve tulum oldu.oğlan olduğu için.bu bebkler 0-3 ay boyunca hep zıbın bady mi giycekler.bakındım ama onlara tulum dışında dış kıyafet bulamadım ben.siz bady,zıbın,tulum dışında ne alıyorsunuz mesela??kız ols a elbise alnır ama erkek olunca bulamadımki ben??:26: neyse yarın ekliyimde bakın bakalım.yeterlimi sizce aldıklarım?*

günaydın kızlar nasılsınız. dun çıkmadan görümceleri çekiştiriyorduk ya, alt katımda oturan değil de almanyadakı benden kucuk olan aradı dün.
bebek arabası alıcam dedi bizim için , iyi dedim al bakalım. esprit markanın bir modelini beğendik internetten. işte kolay katlanım,çift yönlü kullanım, sırtı yatabılen falan filan. birde dedi benım bebeğin 15 dakka kullandığım ana kucağı var dedi, oto koltuğuda oluyor istiyorsan onuda getıreyım. getır dedım tabı sorulurmu.
dedimki bende yarın alısverıse cıkıcam bisürü şey alıcam kızıma dedim. sakın cıkma dedi. ben zaten burdan gömleğine astronot tulumuna varıncaya kadar aldım. ey allahım yaaa şimdi mecburen çıkamıcam alısverıse. mayısın 28 ınde gelıyor buraya, bi bakayım neler almış. eksik bişey kalmıssa onuda ben tamamlarım.
işte oh ne guzel dıyeceksınız ama ben pekte sevmem boyle seylerı. yanı ılk bebeğim sonucta bırakında kıyafetlerını kendı zevkıme gore alayım. şimdi o hiç almamıs gibi gidip birdaha alsam müsriflik yaparım dımı? eşimde bozulur zaten bana o zaman.
ya ınsan bıraz dusunur. ya altın takar ya para verır bende beğendiğim seyleri alırım, daha bir hoş olur.
(bende hormonlardan sınırlenecek yer arıyorum be) bırazdanda dr gıdıcem onunda stresı var tabıkı. bakalım ayrıntılıyı bu gun yapacakmı e zamanı geldı artık ancak ayrıntılı ıcın ayrıca randevu falan almamıstım ben. yanı dr oyle bısey demedi sadece 1 ay sonra ge demişti.
madem kızıma herşeyı almanyadan almıs halası. bende afilli bir hastane çıkısı alayım dımı.
ya bırde herşeyı pembe almış. en sevmediğim şey , o ne oyle şeker kaplaması gıb ben renk renk alacaktım kızıma((
buldu bunuyor dıyeceksınız ama rüyamda burun asplatörü alıyordum bi baktımkı onuda almıs .neyse aksam ben cıktıktan sonra epeyce bi döktürmüşsünüz. okuyayım bıraz.
eyeszay canım sağ sağlım varmıssın hadı kıymetınızı bılın birbirinizin:)
efsung cum canım tahlılının temız cıkmasına cok sevındım:) hayırlı olsun.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
kızlar paramini de linens in bornozları ındırımde, göz atın derım ben 20 ye falan dusmus .:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…