BEN DE HİC EV SUPUREMİYORUM,canım güle güle giysin fotoğrafınıda koy görelim..buarada benim dr. 1 ay öncesine kadar temizlik yapma yani evi süpürme diyordu..son zamanlarda hiç sormadım ama ev süpürmeden olmuyorki eşimin vakti olursa süpürüyor ama zavallım oda çok çalışıyor..ben arada süpürüyorum...yarında bence halı filan silme.....tehlikeli olabilir..
hadi bekliyoruz canimmsağolun kızlar yarında alayım bıseyler sonra yarın aksam ne var ne yok cekerım resımlerını.
hakkatten ne gobus resmımı koydum nede cıcı resmımı :))) yarın eklıyeyım barı :))
oh ohh masallah cnm, cok sevindim..merhaba kızlar ayrıntılımız güzel geçti maaşallah kızımız sağlıklı. hep elini emiyordu 441 gr olmuş darısı herkese...
aman cnm bebegin iyi, saglikli olsun da, uzme kendini, donunce gorursun kendi doktorunda yenidenselam kızlar nasılsınz? ben iyiyim tatilin tadını çıkarıyorum..ankarada ai,lemin yanındayım,bebeği merak ettiğim için burdaki doktora gittim,bebeğimi görmek istiyorum tedirginim dedim 10 saat arazi arabasıyla dağ bayır gezdim dedim gerçektende öyle olmştu.neyse zar zor ikna ettim..ultrasyona bakarken annemde gelebilr mi dedim hayır dedi.bana tek başına baktı ve ben bile görmedim bebişiminasıl insanlık bu ya:84:..ultrasyon benden biraz öndeydi ve banada çevirmedi birde ters doktordu.sağlıklı olduğunu öğrendim ya önemli olan oydu benim için. 375 grammış herşey normal dedi..
hosgeldiiinnn bebekkkk'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
biz aldik cnm,kızlarr hani şu jokerdeki park yatağı önermiştiniz ya..99 tl ye inen.onu yatak odasına koyayım diye alayım dedim ama bu sallanıyor muki?benim çilekten alacağım odadakikaryola sallanmıyor.bu da sallanmıyorsa almıyıim...bebeği sallamam gerekebilir..alan bbilen gören var mı acaba???
aynen ben de,kızlarrr yaaa ben idilin netteki yerindekii 20 li setlerden başta olanı var onu beğenmiştim onu alayım bari dedim.ama sadece yeşil kalmış ondan da..cesaret edemedim.aslında yeşili severim ama nasıl bi yeşil??? fıstık yeşili ya d a koyu yeşil olmasınn..meselaaa şöyle turkuaza yakın bi yeşil oluyor yaa öyle olsaa.yarın araycam onları yeşilin resmini koyarmısınız diye.ya d a alımm beğenmezsem değiştirim başka şeyle diycem .bakalım ne diycekler..
aayyyy oğluşuma bi hastane çıkışı alamadım yaa((
benim de sisti ve 2 gun agridi canimGünaydın kızlarrrrrrr....
Dün tetenoz aşısı oldum, kolum çok acıyor. Şişti, kıpkırmızı oldu...
Gece uyuyamadım hiç...
Sizde de oldu mu?
kızlar ben şimdi 24. haftaya girdim,
ayın 6 sında doktorla randevum..26. haftada olucam
o zaman şeker yüklemesi yapılacak
tetanozu da o haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum
geç mi kalmış olurum hem şeker yüklemesi hem tetanoz için ?
Günaydınlar...
işyeri çok yoğun yazamıyorum bir türlü, bende havuzluhana gidenlerdenim bebek süslerini kuru kahveci mehmet efendinin sokağından aldım ilk 3 mağaza daha pahalı gibi 1 mayıs da da oğlumun doğum günü var onada çok güzel süsler aldım inş.çok güzel olur herşey....
PATRİCİA cnm haklısın benim ilkinde kvalidem hst çıkışını almıştı bozulmuştum ama gene belli etmemiştim şimdide kızıma aldılar şimdi diyorum ki oh bir masrafdan kurtuldum bu zamanla oluşuyor bence oh de sende bol bol giysiler alırsın 5 aylıkdan sonra zaten kışa geliyor seneye yaza sakla hevesini allahtan erkende geliyormuş...
Benim tetanoz aşısı hiçbirşey yapmadı koluna kolonya ile masaj yap cnm ateşini alır.
kızlar ben şimdi 24. haftaya girdim,
ayın 6 sında doktorla randevum..26. haftada olucam
o zaman şeker yüklemesi yapılacak
tetanozu da o haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum
geç mi kalmış olurum hem şeker yüklemesi hem tetanoz için ?
gunaydın hatunlar
efsung cok sevındım cnm
kızlar bende tetenoz olucam 26 sında
sız bole dıyınce korkuyorum zaten mosmor kollar bcaklar :18:
gunaydın hatunlar
efsung cok sevındım cnm
kızlar bende tetenoz olucam 26 sında
sız bole dıyınce korkuyorum zaten mosmor kollar bcaklar :18:
gunaydin guzeller
bu sabah sessizsiniz
Aynen katılıyorum...
Kızlar dün akşam VIAportta jokere gittim. Amannnn bir yağmur yağıyor, birde taaaa en uçtaymış...
Yürü yürü öldük...Göğüs ucu kremi, göğüs pedi ve süt saklama poşeti aldım. %50 indirim vardı...
günaydın canım doktorun yaptır mı dedi .. benimki bana bıraktı yaptırmıycam ama hepiniz teker teker yaptırıyo hata mı ediyorum yaptırmamakla diye düşünmeye başladımm
Deniycem canım sağol:26:
Canım 5. ay içinde iken yaptırmak gerekiyormuş. 20-24 haftalar arasında. Hemşire öyle dedi bana...
Sen doktoruna sor bence..
Canım valla herkeste böyle şeyler olmuyormuş.Alerjik yapısı olanlarda etkiliyormu, doktora sordum o söyledi..
Kollar bacaklar niye mosmor?:44:
kızlarrr yaaa ben idilin netteki yerindekii 20 li setlerden başta olanı var onu beğenmiştim onu alayım bari dedim.ama sadece yeşil kalmış ondan da..cesaret edemedim.aslında yeşili severim ama nasıl bi yeşil??? fıstık yeşili ya d a koyu yeşil olmasınn..meselaaa şöyle turkuaza yakın bi yeşil oluyor yaa öyle olsaa.yarın araycam onları yeşilin resmini koyarmısınız diye.ya d a alımm beğenmezsem değiştirim başka şeyle diycem .bakalım ne diycekler..
aayyyy oğluşuma bi hastane çıkışı alamadım yaa((
bn de face deki grupta kayıtlıydım fakat şuan öyle bir sayfa başlığı dahi açamıyorumsilindiğim anlamına mı geliyor ?
günaydın canım doktorun yaptır mı dedi .. benimki bana bıraktı yaptırmıycam ama hepiniz teker teker yaptırıyo hata mı ediyorum yaptırmamakla diye düşünmeye başladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?