2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNN GÜZELLER

EFSUNGCUMMMM ÇOOKKKKK SEVİNDİMMMMMMM.. GÖZÜN AYDINNNN
BUNDAN SONRA DA HEPİMİZİN KONTROLU, TESTİ VS... İYİ ÇIKAR İNŞALLAH...

PATRİCİA CNM HAKLISIN VALLA İNSAN ÖZENMEK İSTİYO MESELA DÜN Bİ SAAT SADECE ALT AÇMA BEZİ BAKTIM NETTEN İŞİN KEYFİ BU.. TABİ HALASI DA ALMIŞ KESESİNE BEREKET.. ERKEN GELİYOMUŞ NASILSA BEĞENMEDİĞN EKSİK ŞEYLERİ DE SEN ALIRSIN.. ZATEN İLŞK 3 AY ÇOK ŞEÇENEK YOK BİRAZ BÜYÜSÜN KIZINI ELBİSEYE , MONTLARA BOĞARSIN VALLA

Günaydın kızlarrrrrrr....

Dün tetenoz aşısı oldum, kolum çok acıyor. Şişti, kıpkırmızı oldu...

Gece uyuyamadım hiç...

Sizde de oldu mu?

Günaydınlar...
işyeri çok yoğun yazamıyorum bir türlü, bende havuzluhana gidenlerdenim bebek süslerini kuru kahveci mehmet efendinin sokağından aldım ilk 3 mağaza daha pahalı gibi 1 mayıs da da oğlumun doğum günü var onada çok güzel süsler aldım inş.çok güzel olur herşey....
PATRİCİA cnm haklısın benim ilkinde kvalidem hst çıkışını almıştı bozulmuştum ama gene belli etmemiştim şimdide kızıma aldılar şimdi diyorum ki oh bir masrafdan kurtuldum bu zamanla oluşuyor bence oh de sende bol bol giysiler alırsın 5 aylıkdan sonra zaten kışa geliyor seneye yaza sakla hevesini allahtan erkende geliyormuş...
Benim tetanoz aşısı hiçbirşey yapmadı koluna kolonya ile masaj yap cnm ateşini alır.

kızlar ben şimdi 24. haftaya girdim,
ayın 6 sında doktorla randevum..26. haftada olucam
o zaman şeker yüklemesi yapılacak
tetanozu da o haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum
geç mi kalmış olurum hem şeker yüklemesi hem tetanoz için ?

BEN DE HİC EV SUPUREMİYORUM,
ESİM SUPURUYOR ARADA AMA ONA DA ZARARLİ ASLİNDA BEL FİTİGİ VAR, BİZİM EV PİS KALİYOR YANİ COGU ZAMAN :-((
son aylar temizlikci almaya baslicam,
sagolun annem ve ablam gelip gecen hafta evimi bi guzel temizlediler ama herzaman da onlardan isteyemem

sağolun kızlar yarında alayım bıseyler sonra yarın aksam ne var ne yok cekerım resımlerını.
hakkatten ne gobus resmımı koydum nede cıcı resmımı :))) yarın eklıyeyım barı :))
hadi bekliyoruz canimm

merhaba kızlar ayrıntılımız güzel geçti maaşallah kızımız sağlıklı. hep elini emiyordu 441 gr olmuş darısı herkese...
oh ohh masallah cnm, cok sevindim..

aman cnm bebegin iyi, saglikli olsun da, uzme kendini, donunce gorursun kendi doktorunda yeniden

hosgeldiiinnn bebekkk
cok sevindim snein adina cnm benimm

biz aldik cnm,
cok guzel;
sallanir yapmak icin cok kolay takilan ayri aparatlari var.
+69 tlye -bebekten vicso yatak aldik icine cnm

aynen ben de,
idilde 117 tlye bitane begendim ama eminonu magazasinda daha ucuzsa kaziklanmayayaim diye eminonune gitmeyi bekliyorum,
eminonune bi giden soruversin dedim burdan kackere ama kimse sormadi yaa :-(((((

Günaydın kızlarrrrrrr....

Dün tetenoz aşısı oldum, kolum çok acıyor. Şişti, kıpkırmızı oldu...

Gece uyuyamadım hiç...

Sizde de oldu mu?
benim de sisti ve 2 gun agridi canim
sonra geciyor merak etme

kizlar tekrar yazayim,

eminonune ben 30 nisan gibi gidebilicem, bu tarihten once giden olursa idil bebe'nin 20li hastane cikisinin fiyatini benim icin ogrenebilir mi cok rica etsem (2011 yeni sezon kiz modelini )

ona gore bizim ordan alicam ya da beklicem de..

Canım bende o haftalarda yaptıracam 28.hftya kadar şeker yapılabilir 24-28 arası yapılıyor

gunaydın kızlar yenı dogan sarılıgını onlemek ıcın bebek dogar dogmaz maden suyu damlatın agzına dıyolar bırde hurma suyunu agzına damlatın dıyolar doktorlarda genelde onerıyolar o yuzden aklınızda olsun

gunaydın hatunlar
efsung cok sevındım cnm
kızlar bende tetenoz olucam 26 sında
sız bole dıyınce korkuyorum zaten mosmor kollar bcaklar :18:

Deniycem canım sağol:26:

Canım 5. ay içinde iken yaptırmak gerekiyormuş. 20-24 haftalar arasında. Hemşire öyle dedi bana...
Sen doktoruna sor bence..

gunaydın hatunlar
efsung cok sevındım cnm

Canım valla herkeste böyle şeyler olmuyormuş.Alerjik yapısı olanlarda etkiliyormu, doktora sordum o söyledi..

Kollar bacaklar niye mosmor?:44:

gunaydın hatunlar
efsung cok sevındım cnm

günaydın canım doktorun yaptır mı dedi .. benimki bana bıraktı yaptırmıycam ama hepiniz teker teker yaptırıyo hata mı ediyorum yaptırmamakla diye düşünmeye başladımm

gunaydin guzeller

bu sabah sessizsiniz

Aynen katılıyorum...

Kızlar dün akşam VIAportta jokere gittim. Amannnn bir yağmur yağıyor, birde taaaa en uçtaymış...

Yürü yürü öldük...Göğüs ucu kremi, göğüs pedi ve süt saklama poşeti aldım. %50 indirim vardı...

aynen cnm, ta en sona koymuslar jokeri; biz de yagmurlu bi gunde gitmistik )
hayirli olsun cnm gule gule kullan

benim de 20 tl kuponum var jokerden, suresi gecmeden gideyim de bebek deterjani ile yumusatici alayim diyorum. ya da islak mendil falan
ben giydirmeden once yikicam bebegimin tum cicilerini

günaydın canım doktorun yaptır mı dedi .. benimki bana bıraktı yaptırmıycam ama hepiniz teker teker yaptırıyo hata mı ediyorum yaptırmamakla diye düşünmeye başladımm

gebelik.org da oku istersne cnm,
orda diyor ki herne kadar steril bi ortamda dogum yapacaginizi dusunsenizde, bebek dogdugunda anne asili ise o da bagisiklik kazanmis olarak doguyormus,
yani ben riske atamadim, bebegimi savunmasiz birakmak istemem ..

eyvah eyvah geç mi kaldım ben şimdi..hemen doktoru aramam lazım :26::18:

slm kızlaarrrr :)))

dün alışverişteydik biz eşimle zaten dün de sölemiştim :))
mothercare deki indirim durumunu soran arkadaşlar vardı malesef öle her üründe indirim yok... belli bazı ürünlerde %30luk indirim, sezonsuz ürünlerde de 2. ürüne %50 indirim var sadece... ben giyim kuşam olayını bitirdim dün.. artık daha giysi anlamında bişey almam temel ihtiyaçları aldım bi de hediyeler gelcek zaten... doğumdan sonra bitoş kızımla da almaya gideriz zaten (hep evde otucak deiliz yaa :))
sıra geldi banyo ürünleri, bakım ürünleri, beslenme ürünleri ve anne ihtiyaçlarına ... hadi bakalım ... forum istanbuldaki e-bebek çok büyük ve çeşitli ürün var diolar ben de oraya gitmeyi düşünüorum ama bu hafta gidemem ... bu hafta biras dinleniim kendimi okumaya veriimm :)))
aaaaaaaaa bide dün güzel kızıma seyahat sistemi aldık :))
britax römer'in b-smart serisinden isofix bazalı olanından anakucağı ve bebek arabası... resimleri altta ama bizimkinin rengi nar çiçeği gibi ama daha çok pembeye çalıo... hatta mercan pembesi gibi :)) nasıl bi benzetmeyse açtığımda koliyi resmini eklerimm.. zaten resim borçlarım çoğaldıı :))

şekerim bende giysi ihtiyaçlarını bitirdim ama hala istediğim gibi bi hastane çıkışı bulamadım tatlımaa :)) inanıorum bulucamm :)))

bn de face deki grupta kayıtlıydım fakat şuan öyle bir sayfa başlığı dahi açamıyorum silindiğim anlamına mı geliyor ?

uzun süre face girilmdeiğinde paylaşımda bulunulmadığında siliyorlar..belki silinmiş olabilirsin.ama yeniden eklenebilirsin....güvenlik açısındanmı ne siliyorlar........ona benzer bi açıklama yapılmıştı..

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.. kaşıntılarla başım dertte.. her yerim kaşınıyo bende zaten allerji var günde 1 kere ilaç içiyorum hamileliğim boyunca da devam ediyorum ama hassasiyetim iyice arttı. gece uykuları bitti galiba ( bundan sonra göbek büyüycek sonra da oğluş gelicek.. bir arkadaş burda göğsümden sıvı geliyor demişti o bende de oluyor normalmiş sordum. gece rüyalarımda hep bebek emzirip duruyorum zaten bölük bölük uyuduğum için sürekli rüya görüyorum :)

canım benim dr.da gerek duymadı.ve yaptırmadım.yani bana bıraktı.çok büyük bi risk olsa dr. niye bizi riske atsın........dr. dediki ayrıca tetanoz topraktan bulaşırmış..ayrıca tetanozluk bi durum olunca 20 gün içinde aşı yapılıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…